Avui, a les 22.45, a TV3

El millor restaurant davant del mar del Maresme, a "Joc de cartes"

"Joc de cartes" busca el millor restaurant davant del mar del Maresme. De la mà de Marc Ribas, coneixerem La Mar Bonica, La Caleta, l'Offu Sushi Bar i el Btakora
Marc Ribas al Maresme

Marc Ribas al Maresme

"Joc de cartes" visita el Maresme per trobar el millor restaurant davant del mar de la zona. Marc Ribas coneixerà la Melanie, una jove propietària que, amb 26 anys, un marit, un fill de 4 anys i un altre de camí, ha aconseguit aixecar el restaurant La Mar Bonica, de 9.000 m2. També es trobaran amb la Mercè, propietària de La Caleta, amb qui tastaran peix i marisc en un restaurant obert des del 1957. Descobriran la Fabiana i el seu Offu Sushi Bar, un restaurant que ofereix cuina japonesa, una oferta diferent, a peu de port, amb la qual està enamorant molts clients. Finalment, el Paulo i el Btakora faran sentir la màgia de menjar a primera línia de mar.

Aquesta setmana, Marc Ribas donarà a un dels restaurants el Segell Blau, que atorga Agbar, i determinarà quin és el restaurant més sostenible.

"Joc de cartes" és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. A cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina i d'una zona determinada s'enfrontaran entre si per aconseguir ser-ne el millor. El guanyador s'emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local.

 

I després, a les 00.00, "Joc de cartes" descobrirà el millor restaurant amb vistes al mar de la Costa de Barcelona

"Joc de Cartes Estiu" recorrerà les platges de la costa de Barcelona per trobar els restaurants amb més bones vistes. Marc Ribas viurà l'experiència gastronòmica que ofereixen Montse Alférez i Pepe Mir, propietaris del restaurant l'Autèntik Club, de Badalona, on es combina la tradició marinera amb l'estil de vida surfista. A la platja del Masnou trobarà La Santa, l'establiment gestionat per Emília Martínez i Eloi Galán, que ofereix una carta que navega entre les receptes més clàssiques i les elaboracions més sofisticades. Per últim, farà parada a la capital catalana, al barri de la Barceloneta, per trobar-se amb Uge Ribera, propietària del conegut Cal Pintxo. En aquesta competició gastronòmica l'acompanyarà la seva millor amiga, Montserrat Villanueva.

VÍDEOS RELACIONATS