"Joc de cartes" posa a prova reputacions i amistats a Tarragona i Reus
El programa ha continuat el recorregut per Catalunya i ha ressuscitat una de les rivalitats històriques més acarnissades. Reus i Tarragona són les protagonistes d'aquest duel gastronòmic ple de somriures i ganivets. Feia temps que no es veien uns restauradors amb tanta personalitat.
"Joc de cartes" posa a prova reputacions i amistats a Tarragona i Reus
El concurs culinari, el més vist de la nit

"Joc de cartes" posa a prova reputacions i amistats a Tarragona i Reus

El programa ha continuat el recorregut per Catalunya i ha ressuscitat una de les rivalitats històriques més acarnissades. Reus i Tarragona són les protagonistes d'aquest duel gastronòmic ple de somriures i ganivets. Feia temps que no es veien uns restauradors amb tanta personalitat.

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

El municipi encarregat d'obrir el foc ha estat Reus, on han visitat Casa Coder, un dels negocis amb més tradició de la plaça del Mercadal. El segon àpat ha estat a Tarragona, al A 3 Mans, un restaurant amb cuina creativa de dos propietaris que han viatjat pels fogons de mig món.També a la capital han fet parada al restaurant Cal Mano, on s'han retrobat amb una vella coneguda del programa. I han acabat de nou a Reus, al SORA Experience, una proposta innovadora que ha sorprès els altres restauradors.

Reus i Tarragona protagonitzen un dels derbis més suculents i cruents de la temporada. Qui és el guanyador d'aquest duel entre les dues ciutats?

 

La millor cuina del pèsol al Maresme

Després s'ha reemès el programa en què Marc Ribas buscava el restaurant que més bé cuina el pèsol del Maresme. Catalunya, del pèsol, n'ha fet gastronomia i hi ha un munt de plats cuinats amb aquest llegum.

Al Maresme, en concret, és un reclam turístic i, per aquest motiu, Marc Ribas va agafar la furgoneta de "Joc de cartes" i va recórrer la comarca per trobar el millor restaurant que cuina el pèsol.

Marc Ribas va conèixer Mònica Oleart, del Racó 19; Yolanda Majo, de Les 13; Bouba Barrow, del Dynamic Hotel, i Belén Fitó, del Suka, en una ruta maresmenca on no hi va faltar el sentit de l'humor, la competitivitat i, per descomptat, els pèsols.

 

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut