"Joc de cartes" busca la millor hamburguesa de Barcelona
El programa torna aquesta tardor a la graella de TV3 per obrir la tercera temporada, en què Marc Ribas farà més quilòmetres que mai recorrent tot Catalunya.
"Joc de cartes" busca la millor hamburguesa de Barcelona
Avui, a les 22.35, a TV3

"Joc de cartes" busca la millor hamburguesa de Barcelona

El programa torna aquesta tardor a la graella de TV3 per obrir la tercera temporada, en què Marc Ribas farà més quilòmetres que mai recorrent tot Catalunya.

"Joc de cartes" busca a l'estrena de la nova temporada la millor hamburguesa original de Barcelona. Rare Burguers & More, Timesburg, La Royale i L'empanat obriran les portes i, amb Marc Ribas, es mouran per la capital catalana per intentar trobar la millor combinació de pa, carn, formatge o qualsevol ingredient que es pugui imaginar. Perquè, en el món de les hamburgueses, no hi ha límits.

La nova temporada

Dotze comarques, 48 restaurants, riures, plors, tensió, il·lusió, esforç, sacrifici, gastronomia i molt de rock&roll, per fer una temporada de "Joc de cartes" brutal!

El programa pujarà fins a la Vall d'Aran per conèixer l'oferta gastronòmica que hi ha a més de mil metres d'altitud. Travessarà el port de la Bonaigua per arribar al Pallars i gaudir dels restaurants amb més encant del Sobirà i del Jussà. Viatjarà cap a Ponent, cap a l'Urgell, per conèixer els restaurants que hi ha terra endins, s'aturarà a l'altiplà de la Segarra i continuarà la ruta fins a la Ribera d'Ebre i la Terra Alta, comarques amb establiments a peu de carretera. Passarà per l'Alt Penedès, on 4 restaurants jugaran per ser el millor establiment a la terra del vi i del cava, i arribarà a Barcelona i la seva àrea metropolitana (l'Hospitalet de Llobregat i el Baix Llobregat) per conèixer restaurants que ofereixen des d'hamburgueses fins a menús de menys de 15 euros, passant per ofertes gastronòmiques de productes amb DO.

Seguint la ruta, Marc Ribas arribarà al Maresme, terra de pèsols i de bons restaurants que els treballen, i pujarà fins al Berguedà, on trobarà establiments on menjar i descansar per recuperar forces i descobrir els restaurants amb més personalitat del Pla de l'Estany.

El programa

"Joc de cartes" és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. A cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina, i d'una zona determinada, s'enfrontaran entre si per aconseguir ser el millor. El guanyador s'emportarà un premi de 5.000 euros per invertir al seu local. A més, buscaran quin establiment participant és el més sostenible i el que fa un ús més eficient de l'aigua, per convertir-se en el guanyador del Segell Blau d'Agbar. Els 12 guanyadors del Segell Blau d'Agbar tindran un paper fonamental en el darrer programa de la temporada, ja que es convertiran en jurat d'un gran àpat cuinat per tres escoles d'hostaleria.

Amb la tercera temporada, "Joc de cartes" haurà emès més de 60 programes, haurà visitat les 42 comarques catalanes i hi hauran participat més de 200 restaurants.

Anar al contingut