Aquesta setmana, al concurs de "Joc de cartes", l'afortunat que ha guanyat un sopar per a dues persones és en Francesc Xavier! 🥳🥳 

I el restaurant que s'ha guanyat l'estima de la nostra audiència ha estat La Terrasseta de San Martín! ENHORABONA!! 

Els seguidors de "Joc de cartes" poden participar en aquest concurs i guanyar un sopar, valorat en 100 euros, en un dels restaurants de la "Guia de Joc de cartes".

Les persones interessades podran participar en aquesta acció cada dimecres a partir del 20 d'octubre de 2021 des del moment en què s'obren les votacions (sortirà un missatge sobreimpressionat per pantalla durant l'emissió) i fins al final del programa, en què es tancaran les votacions (també sortirà sobreimpressionat per pantalla que s'han tancat les votacions).

Es podrà participar a través del web del programa o de l'aplicació de TV3, sense registre previ.

Un cop dins del concurs, el participant haurà de votar pel restaurant que li agrada més. El premi se sortejarà entre tots els espectadors que hagin votat. La persona guanyadora es descobrirà a la web del programa i/o a les xarxes socials, en aquest mateix espai.

Els usuaris poden votar una única vegada. D'entre tots els votants, i de manera aleatòria, s'escollirà la persona guanyadora per sorteig i una llista de 5 suplents.

Una vegada finalitzat el sorteig, l'equip de la CCMA es posarà en contacte amb qui hagi guanyat a través del correu electrònic que l'usuari hagi facilitat.

Consulteu les Bases legals del concurs.

Anar al contingut