• Millor restaurant amb brasa a les muntanyes de Prades
    Veure vídeo

    Millor restaurant amb brasa a les muntanyes de Prades

    En Marc Ribas viatja fins a un dels últims paratges desconeguts de Catalunya: les muntanyes de Prades. Allà es dedicarà a buscar-hi el millor restaurant de brasa de la zona. Un títol que es disputaran tres parelles de restauradors: la Priscil·la i el Manolo, del restaurant El Grèvol de Capafonts; la Pili i la Lili, del restaurant Els Ceps de Vilanova de Prades, i l'Angelina i l'Arlín de la Masia Sagués de Vimbodí. Tots tres restaurants tenen una cosa en comú: els vincles familiars entre els restauradors. Però en canvi compten amb trajectòries, experiències i hàndicaps molt diferents. Aquestes diferències provocaran situacions complicades per als concursants i per al mateix Marc Ribas, que entre peus de porc i patates al caliu haurà de gestionar fins i tot alguna experiència paranormal.

  • Millor restaurant de platja al Montsià
    Veure vídeo

    Millor restaurant de platja al Montsià

    En el primer programa de la nova temporada de "Joc de cartes estiu", en Marc Ribas viatja fins al delta de l'Ebre per buscar el millor restaurant de platja del Montsià. Un títol que es disputaran tres parelles de restauradors: l'Helena i el Xavi, del restaurant Noves Algues, de Sant Carles de la Ràpita; la Gemma i la Lupe, del Casa Gemma, i la Maribel i la Laia, del Casa Ramon, tots dos de les Cases d'Alcanar. A les Terres de l'Ebre en Marc Ribas serà testimoni de com els restauradors fan esclatar la guerra del pop. Arribarà la tinta al riu? I a més, descobrirem què passa quan coincideixen dos restaurants que són veïns. S'entendran o acabaran sortint velles confrontacions?

  • El millor de la temporada
    Veure vídeo

    El millor de la temporada

    "Joc de cartes" acaba la temporada amb un recull dels millor moments dels programes d'aquesta edició. Repassarem els restauradors més divertits, ens tornarem a emocionar amb les millors històries i reviurem els moments de màxima tensió. També veurem l'"Altra cara del Joc" amb les preses falses i les millors imatges d'allò que no es veu mentre es roda "Joc de cartes".

  • El millor dels especials
    Veure vídeo

    El millor dels especials

    En aquest capítol resum de "Joc de cartes" recordem els millors moments dels nostres programes especials. Repassarem els millors moments viscuts al Mercat de la Boqueria, recordarem el programa dedicat als Foddtrucks del REC d'Igualada; reviurem el dia que vam passar al Centre Comercial de l'Illa Diagonal i finalment tornarem al Museu Agbar de les Aigües on vam viure la festa del Segell Blau Honorífic i on vam poder tastar els millors càterings de Barcelona. També veurem l'altra cara de "Joc de cartes", amb les pífies i les millors imatges d'allò que no es veu mentre rodem el programa.

  • El millor càtering de Barcelona
    Veure vídeo

    El millor càtering de Barcelona

    "Joc de cartes" buscarà el millor càtering de Barcelona en un programa molt especial. Tres empreses de càtering s'enfrontaran per endur-se el títol, i l'encarregat de decidir-ho serà un jurat format pels 12 restauradors que s'han emportat el Segell Blau al llarg d'aquesta segona temporada, és a dir, els que tenen el local més sostenible. La primera empresa de càtering que jugarà serà Just Royal Barcelona, dedicada a càtering per a empreses i casaments. Els propietaris són Alfredo Rodríguez i Elisabeth Pérez, que s'encarreguen de la cuina i les postres respectivament. El segon negoci és l'Airolo, una empresa de càtering centrada en la cuina tradicional catalana amb tocs d'autor. En Josep "Tito" Santacana és el propietari i en Francesc Brunet, el cap de sala. I el tercer negoci serà Lapetrella Càtering, una empresa de càtering saludable. Lara Petrella i Priscila Heiner són brasileres i copropietàries del negoci.

  • El millor restaurant de bolets del Baix Montseny
    Veure vídeo

    El millor restaurant de bolets del Baix Montseny

    "Joc de cartes" va fins al Baix Montseny per tastar la millor cuina amb bolets del massís. Amb Marc Ribas coneixerem la Lorena Sierra, del restaurant 4 Vents 3.0, un restaurant familiar a Hostalric, que s'ha convertit en el seu projecte de vida. Anirem fins a Sant Feliu de Buixalleu per descobrir la proposta creativa de la Teresa Colomé, del restaurant Mas Gelat. També visitarem la Susana Ambatlle que, amb la seva valentia, va obrir el restaurant Gessamí, a Sant Esteve de Palautordera, fa un any i mig. I, per últim, descobrirem Can Collet del Pla, a Sant Antoni de Vilamajor, amb en Guillem Pou, un jove de 21 anys que té les coses molt clares.

  • El millor restaurant davant del mar del Maresme
    Veure vídeo

    El millor restaurant davant del mar del Maresme

    "Joc de cartes" visita el Maresme per trobar el millor restaurant davant del mar de la zona. Amb Marc Ribas coneixem la Melanie, una jove propietària que, amb 26 anys, un marit, un fill de 4 anys i un altre de camí, ha aconseguit aixecar el restaurant La Mar Bonica, de 9.000 m2. També anem a trobar la Mercè, propietària de La Caleta, amb qui tastem peix i marisc en un restaurant obert des del 1957. Coneixem la Fabiana i el seu Offu Sushi Bar, un restaurant que ofereix cuina japonesa, una oferta diferent, a peu de port, amb la qual està enamorant molts clients. Finalment, el Paulo i el Btakora ens fan sentir la màgia de menjar a primera línia de mar.

  • El millor restaurant de la Boqueria
    Veure vídeo

    El millor restaurant de la Boqueria

    "Joc de cartes" descobreix quin és el millor restaurant de cuina de mercat de la Boqueria. Un mercat que ha resistit l'esperit popular dels mercats catalans de sempre, tot i les diferents transformacions que hi ha hagut al voltant. Amb en Marc Ribas coneixerem en Quim Màrquez, que dona nom a la seva parada, El Quim de la Boqueria. Ell hi participa al costat del seu fill, en Yuri, que continua amb el negoci familiar. Comptarem, també, amb tota una institució a la Boqueria, en Juanito Bayen, que fa més de 60 anys que és darrere la barra del seu restaurant, el Pinotxo. Ell concursarà amb el seu nebot i mà dreta, en Jordi Asín. I per últim, descobrirem el Kiosk Universal, amb els copropietaris i germans Alfonso i Benja Domínguez, que de ben petits ja corrien pel mercat i la parada de la família. Tot programa especial ha de tenir una traca final i serà gràcies a una visita molt àcida i inoblidable.

  • El millor restaurant en una casa pairal de l'Empordà
    Veure vídeo

    El millor restaurant en una casa pairal de l'Empordà

    "Joc de cartes" es trasllada a l'Empordà per trobar el millor restaurant en una casa pairal de la zona. De la mà de Marc Ribas coneixerem l'Eduard Casadellà, copropietari de Can Casadellà, una masia catalogada com a patrimoni històric de Catalunya. També ens trobarem amb la Maria Antònia Rubio, propietària de La Riera, que ens presentarà una cuina catalana d'autèntiques arrels empordaneses . Anirem fins al poble medieval de Sant Feliu de Boada per conèixer l'Adrià Rubio, copropietari de Cal Gall, que ens proposarà el seu particular concepte "glocal", fusió entre global i local. I per últim, farem parada en una masia de l'any 1878 a Sant Martí d'Empúries, en aquest lloc privilegiat del cor de l'Empordà serà el Francesc Vázquez qui ens presentarà el seu restaurant El Mesón del Conde.

  • El millor restaurant vegetarià de Barcelona
    Veure vídeo

    El millor restaurant vegetarià de Barcelona

    "Joc de cartes" busca el millor restaurant vegetarià de Barcelona. En Marc Ribas intentarà trencar els tòpics que hi ha al voltant d'aquest tipus de cuina a la ciutat comtal. Descobrirem la proposta d'en Pere Llauradó, propietari del restaurant Arc Iris, el més antic de Barcelona. També descobrirem el restaurant The Green Spot, amb el seu director, en Willy Bellabiod. Seguirem amb l'Alive, on la Sara Bosch, la propietària, demostrarà que, tot i que és jove, té les coses molt clares. I per últim, acabarem al restaurant Raso Terra, on la Chiara Bombardi demostrarà que la cuina vegetariana no és avorrida.

  • El millor restaurant del Rebost de l'Illa
    Veure vídeo

    El millor restaurant del Rebost de l'Illa

    "Joc de cartes" es desplaça fins a un dels centres comercials més emblemàtics de Barcelona: l'Illa Diagonal. Amb motiu del seu 25è aniversari, buscarem quin és el millor restaurant de la zona del Rebost de l'Illa Diagonal. Amb en Marc Ribas ens endinsarem en la cuina marinera que ofereix Ribera Manero, el restaurant amb peixateria que regenta en Carles Centelles. Tot seguit canviarem peixos i marisc per les millors fruites i verdures de temporada. Les trobarem a Camarasa Fruits, l'espai que condueix en Marc Taribó, tercera generació al capdavant del negoci d'aquests productes d'alta qualitat. I per acabar viatjarem fins al Japó de la mà de l'Anna Saura i del seu restaurant, el Sakura Ya, un dels restaurants japonesos pioners de la ciutat. En aquesta ocasió en Marc Ribas i els restauradors rebran una inesperada visita que no passarà desapercebuda per ningú.

  • El millor restaurant familiar del Vallès
    Veure vídeo

    El millor restaurant familiar del Vallès

    El Vallès és l'escenari del "Joc de cartes" dedicat a trobar el millor restaurant familiar. Amb Marc Ribas coneixerem el Xavier, de La Masia, un restaurant familiar i per a famílies, amb grans finestrals per gaudir de les vistes dels cingles de Bertí. Visitarem el restaurant Can Farell, regentat per la Mireia, un establiment que estima i cuida la canalla amb una gran oferta d'esbarjo infantil. Continuarem la ruta gastronòmica fins a trobar el Julià i el seu restaurant Portal Vell, on ens oferirà la cuina tradicional que continua fent la tercera generació de la família. Finalment, la Katy i el Candombe, un local especialitzat en graellada uruguaiana i amb una propietària amb sang d'artista.

  • El millor restaurant de cuina àrab de Barcelona
    Veure vídeo

    El millor restaurant de cuina àrab de Barcelona

    "Joc de cartes" recorrerà els carrers de Barcelona per trobar el millor restaurant de cuina àrab a la ciutat comtal. Juntament amb Marc Ribas coneixerem l'Òscar Díez, cap de sala del Summak, un restaurant libanès inspirat en els sabors de l'Orient Mitjà. També descobrirem la cuina fenícia de l'Imad El Haddad, propietari del Karakala, que ens presentarà plats tradicionals de la cultura libanesa. La tercera parada, la farem al restaurant Admir, amb el seu cuiner Haissam Darwiche, que ens proposarà descobrir la tradició culinària del Líban. I per últim serà l'Ouafaa Bachlouch qui ens transportarà fins al Marroc amb el seu elegant restaurant Zinbar.

  • El millor restaurant de cuina popular del Serrallo
    Veure vídeo

    El millor restaurant de cuina popular del Serrallo

    En aquesta ocasió "Joc de cartes" visita el barri del Serrallo de Tarragona per trobar el millor restaurant de cuina popular. Capitanejats per Marc Ribas coneixerem la Virginia i l'Anap Bistro, un restaurant de cuina local amb una presentació dels plats gens tradicional. També visitarem l'Òscar i El Taller, un restaurant de cuina nikkei, que fusiona la gastronomia japonesa amb la peruana. Continuarem la ruta fins arribar al Gli Angeli, la proposta del Nicola, un restaurant italià de cuina marinera. I, finalment, l'Àngel i el Pòsit, un establiment de tradició familiar ubicat en un edifici històric.

  • La millor food truck al REC d'Igualada
    Veure vídeo

    La millor food truck al REC d'Igualada

    "Joc de cartes" se'n va de festival al REC.0 d'Igualada per descobrir l'oferta gastronòmica de carrer i sobre rodes: les "food trucks". En aquesta ocasió Marc Ribas ens acompanya a tres "food trucks" diferents. D'una banda visitarem Fuxia, la "food truck" d'en Marco, un italià que veu la vida de color fúcsia i que va decidir posar tota la carn a la graella per oferir hamburgueses arreu de Catalunya. També coneixerem el Santi i la Happy Foods Ecofriendly, una proposta ecològica, de proximitat i feta amb molt d'amor. I, finalment, tastarem les croquetes i pizzes de la Teresa gràcies a la seva "food truck" The Cine. Un programa amb sorpresa final.

Anar al contingut