• Les millors cartes amagades
    Veure vídeo

    Les millors cartes amagades

    "Joc de cartes" acaba la temporada d'hivern amb un capítol que mostra les cartes amagades de cada setmana. I és que volen recordar els millors moments dels programes que s'han vist fins ara. Per això tornaran a treure el cap al Berguedà, on en ocasions descobreixen que no tot joc surt com un desitja; descobriran que és possible menjar de manera brutal amb un menú de menys de 15 euros a l'Hospitalet; que l'alt nivell gastronòmic pot fer volar ganivets a la terra del vi i cava, l'Alt Penedès; que les hamburgueses poden ser d'allò més originals i diferents, així com qui les cuina i les serveix; o aprendre que no cal anar fins a la Vall d'Aran per menjar peix. Però no sempre es viuen situacions incòmodes, hi ha molt moments sorprenents i d'allò més divertits, com al Pallars o la Segarra. I com en tot programa, el "Joc de cartes" també té una altra cara, amb els millors moments i les preses falses.

  • La millor escola d'hostaleria
    Veure vídeo

    La millor escola d'hostaleria

    "Joc de cartes" es disposa a buscar la millor escola d'hostaleria a Catalunya, en un programa molt especial. Tres escoles s'enfrontaran per endur-se'n el títol, i l'encarregat de decidir-ho serà un jurat format pels 12 restauradors guanyadors del Segell Blau d'AGBAR d'aquesta tercera temporada, és a dir, aquells restaurants que fan un ús més eficient de l'aigua i tenen un local més sostenible. La primera escola que jugarà serà Bellart, al cor de l'Eixample i ho farà amb Juli Pila, professor de cuina, i Marta Martínez, una de les seves alumnes, i demostraran que ser petit no és cap inconvenient. La segona candidata és l'Escola Superior d'Hostaleria Sant Ignasi de Sarrià que, amb Cristina Roig i Carmen Peral al capdavant, ens ensenyaran no només a cuinar, sinó a valorar els altres. I la tercera escola és de les pioneres, Joviat, de Manresa, que ha format molts cuiners i que, en aquesta ocasió, la coneixerem amb Marc Morral i Xènia Llobet.

  • El millor restaurant a la terra del vi i del cava, l'Alt Penedès
    Veure vídeo

    El millor restaurant a la terra del vi i del cava, l'Alt Penedès

    Aquesta setmana "Joc de cartes" anirà fins a l'Alt Penedès, comarca d'on és originària la vinya a Catalunya. Allà buscarem el millor restaurant a la terra del vi i del cava. El cuiner Marc Ribas ens portarà a visitar Andrés Torres, propietari del que abans era una granja d'animals transformada en espai gastronòmic, el Casanova; coneixerem també el sommelier Ivan Batlle i el seu local emblemàtic, Casa Joan, i acabarem la ruta a Sant Sadurní d'Anoia, on Òscar Medina ens obrirà les caves centenàries, Cava Canals & Munné. Finalment, Oriol Martínez ens contagiarà la seva energia al Cal Ticus.

  • El millor restaurant a mil metres d'alçada a la Vall d'Aran
    Veure vídeo

    El millor restaurant a mil metres d'alçada a la Vall d'Aran

    Les muntanyes del Pirineu són l'escenari que aquesta setmana visita "Joc de Cartes" en la seva ruta gastronòmica per Catalunya. I és que busquem la millor cuina a 1.000 metres de la Vall d'Aran. El cuiner Marc Ribas ens portarà a visitar Marcos Pedarròs, un xef molt innovador del restaurant Er Occitan; coneixerem l'exotisme de l'Omaira Valiente, del BMAI; ens aproparem a la costa de la mà de l'Albert Jubany, d'Eth Bistro i, finalment, ens deixarem contagiar amb la simpatia de l'Ana Molina, la mestressa del restaurant Casa Jimena. Uns propietaris amb personalitat que competiran per ser el millor restaurant de la zona, i ens sorprendran amb molts moments amb les emocions a flor de pell.

  • El millor restaurant de l'altiplà de la Segarra
    Veure vídeo

    El millor restaurant de l'altiplà de la Segarra

    "Joc de cartes" viatja fins a l'altiplà de la Segarra, terra de frontera, per trobar el millor restaurant de la comarca. Marc Ribas viatja fins a Santa Coloma de Queralt, a la Conca de Barberà, dins l'altiplà de la Segarra, per visitar La Barbacana i conèixer Maria Casajoanes, propietària i cuinera del restaurant. Arribarem al Kokoro, on Cinta Benet, advocada de professió, demostra ser valenta i tirar endavant el negoci. Passarem per la Braseria l'Alzina, el restaurant d'Anna Solé, que juntament amb la seva família lluiten cada dia per tirar-lo endavant. I acabarem al Nobadis, on Juanjo Ceresuela ens obrirà les portes de casa seva, un negoci que va més enllà d'un restaurant.

  • El millor restaurant amb encant del Pallars
    Veure vídeo

    El millor restaurant amb encant del Pallars

    Entre paratges únics i poc coneguts, en Marc Ribas buscarà el millor restaurant amb encant del Pallars. Dues comarques, molts pobles i quilòmetres de camps i muntanya on el producte de la zona agafarà molt de protagonisme. Marc Ribas ens acompanyarà al llarg del Jussà i del Sobirà per visitar Lo Quiosc, un restaurant de vistes impressionants on trobarem Ramon Mitjana, un metge de família amant de la restauració. També arribarem a l'Era del Marxant, on la Dolors Perucho ens demostrarà que a la cuina hi mana ella. Passarem per La Cuineta, el restaurant que la Montse Blesa ha pujat amb molt d'esforç i acabarem a Casa Regina, on Xavier Astacio ens sorprendrà amb el seu sentit de l'humor i la seva mà per servir-nos a taula.

  • El millor restaurant de terra endins a l'Urgell
    Veure vídeo

    El millor restaurant de terra endins a l'Urgell

    "Joc de cartes" es trasllada fins a l'Urgell per trobar el millor restaurant de terra endins. Amb Marc Ribas descobrirem que l'Urgell és la porta de Ponent, una terra plena d'història i amb una tradició culinària que és l'enveja de la resta del país. La primera parada la farem a Agramunt per descobrir l'Atípic, el restaurant d'Irina Penella. Tot seguit anirem fins a Maldà, on ens esperarà Nadia Tolsà i el seu Bar Centro, bar, sala de concerts i galeria d'art. La parada següent, la farem a Tàrrega, on el gastrobar Artapa 1224 ens obrirà les portes juntament amb la seva propietària, Sònia Martínez. Finalment acabarem a Claravalls, on el Bar Aleix i Palmira Calderó ens oferiran un últim àpat.

  • El millor restaurant a peu de carretera a les Terres de l'Ebre
    Veure vídeo

    El millor restaurant a peu de carretera a les Terres de l'Ebre

    La furgoneta de "Joc de cartes" s'endinsa a les Terres de l'Ebre. Concretament, entre les comarques de la Terra Alta i la Ribera d'Ebre, una terra que, tot i que va viure un incendi greu, ens va obrir les portes per descobrir el seu producte i la seva gastronomia. Amb Marc Ribas visitarem quatre restaurants a peu de carretera. Viatjarem fins a Flix per descobrir La Presa, regentat per Javi Fernández; Sandra Heredia ens obrirà la seva fonda, Mas de Subirats, situada a Móra la Nova; Jacob Papasseit ens mostrarà La Beerreria a Móra d'Ebre i, finalment, baixarem a Gandesa, on ens esperarà Diana Valimanya i El Bistrot.

  • El millor restaurant amb producte del camp del Baix Llobregat
    Veure vídeo

    El millor restaurant amb producte del camp del Baix Llobregat

    La furgoneta de "Joc de Cartes" s'endinsa al Baix Llobregat, una comarca que es caracteritza per la seva producció agrícola. I tot per trobar la millor cuina amb producte de la zona. De la mà de Marc Ribes visitarem quatre restaurants dirigits per restauradors i restauradores que ens serviran fruites, hortalisses i verdures fresques directes del camp al plat! Viatjarem amb l'Anna Romogosa a l'Espai Terres Llunyanes, un restaurant que combina gastronomia i viatges; David Cartoixà ens mostrarà la tradició de l'Ermita de Brugués; Pedro Moya mostrarà que l'edat no està renyida amb la professionalitat que posa en el CheChe, i la Mireia Pla ens conquerirà amb les vistes d'El Calamar & Lobster.

  • El millor restaurant amb personalitat del Pla de l'Estany
    Veure vídeo

    El millor restaurant amb personalitat del Pla de l'Estany

    Marc Ribas viatjarà fins al Pla de l'Estany, on es dedicarà a buscar el millor restaurant amb personalitat de la zona. Un títol que es disputaran quatre restauradors: Lluc Quintana, del restaurant Can Xapes, de Cornellà del Terri; Eva Miguel, de la pizzeria Rumbera, a Banyoles; Fàtima Labyedh, del restaurant La Trobada, a Crespià, i, finalment, tornaran a Banyoles per conèixer David Roca, propietari de Can Pericus. Tots quatre tenen una cosa en comú: tenen restaurants amb personalitat. Però, en canvi, tenen trajectòries, experiències i situacions molt diferents.

  • La millor cuina del pèsol al Maresme
    Veure vídeo

    La millor cuina del pèsol al Maresme

    A Catalunya, del pèsol n'hem fet gastronomia i tenim un munt de plats cuinats amb aquest llegum. Al Maresme, en concret, és un reclam turístic i, per aquest motiu, Marc Ribas agafa la furgoneta de Joc de Cartes i recorre la comarca per trobar el millor restaurant que cuina el pèsol. Marc Ribas acompanyarà Mònica Oleart, del Racó 19; Yolanda Majo, de Les 13; Bouba Barrow, del Dynamic Hotel, i Belén Fitó, del Suka, en una ruta maresmenca on no faltaran el sentit de l'humor, la competitivitat i, per descomptat, els pèsols.

  • El millor restaurant de menú de menys de 15 euros a l'Hospitalet de Llobregat
    Veure vídeo

    El millor restaurant de menú de menys de 15 euros a l'Hospitalet de Llobregat

    Marc Ribas visita l'Hospitalet de Llobregat, la segona ciutat més poblada de Catalunya, per trobar-hi el millor menú de menys de 15 euros. Només cal passejar-se per una zona d'oficines al migdia per veure la importància que té aquest tipus de restauració, que uneix treballadors de tot tipus. És per això que a "Joc de cartes" els ajudaran a saber quina és el millor opció entre tot el mar de pissarres que inunden la ciutat. Ana Hidalgo, de La Rosa Púrpura; Xavier Insa, del Mitja Galta; Jaume Romera, del Cítrics, i Manoli Gil, de Ca la Manoli, competiran per mostrar una cuina de qualitat a preu de menú. Tradició i innovació per fer de la pausa del migdia un oasi gastronòmic.

  • El millor restaurant en una fonda del Berguedà
    Veure vídeo

    El millor restaurant en una fonda del Berguedà

    Un indret de conte de fades amb un presentador panxacontent i quatre concursants juganers!

  • La millor hamburguesa original de Barcelona
    Veure vídeo

    La millor hamburguesa original de Barcelona

    "Joc de cartes" busca a l'estrena de la nova temporada la millor hamburguesa original de Barcelona. Rare Burguers & More, Timesburg, La Royale i L'empanat obriran les portes i, amb Marc Ribas, es mouran per la capital catalana per intentar trobar la millor combinació de pa, carn, formatge o qualsevol ingredient que es pugui imaginar. Perquè, en el món de les hamburgueses, no hi ha límits.

  • Menú d'estiu
    Veure vídeo

    Menú d'estiu

    El programa acaba la temporada d'estiu amb un "Joc de cartes" ben especial. I és que es recordaran els millors moments dels programes que s'han vist fins ara. Per això es tornarà a treure el cap entre les vinyes del Priorat; s'ensenyarà algun moment inèdit dels restauradors més famosos de Catalunya; es farà peu a les piscines més exigents de Barcelona; es farà parada al Pla d'Urgell, i, finalment, es tornarà a l'Alt Urgell, per reviure les situacions més sorprenents i inesperades. I també es veurà l'altra cara de "Joc de cartes estiu", amb les pífies i les millors imatges de tot el que no es veu mentre es roda el programa.