• El millor restaurant a peu de carretera a les Terres de l'Ebre
    Veure vídeo

    El millor restaurant a peu de carretera a les Terres de l'Ebre

    La furgoneta de "Joc de cartes" s'endinsa a les Terres de l'Ebre. Concretament, entre les comarques de la Terra Alta i la Ribera d'Ebre, una terra que, tot i que va viure un incendi greu, ens va obrir les portes per descobrir el seu producte i la seva gastronomia. Amb Marc Ribas visitarem quatre restaurants a peu de carretera. Viatjarem fins a Flix per descobrir La Presa, regentat per Javi Fernández; Sandra Heredia ens obrirà la seva fonda, Mas de Subirats, situada a Móra la Nova; Jacob Papasseit ens mostrarà La Beerreria a Móra d'Ebre i, finalment, baixarem a Gandesa, on ens esperarà Diana Valimanya i El Bistrot.

  • El millor restaurant amb producte del camp del Baix Llobregat
    Veure vídeo

    El millor restaurant amb producte del camp del Baix Llobregat

    La furgoneta de "Joc de Cartes" s'endinsa al Baix Llobregat, una comarca que es caracteritza per la seva producció agrícola. I tot per trobar la millor cuina amb producte de la zona. De la mà de Marc Ribes visitarem quatre restaurants dirigits per restauradors i restauradores que ens serviran fruites, hortalisses i verdures fresques directes del camp al plat! Viatjarem amb l'Anna Romogosa a l'Espai Terres Llunyanes, un restaurant que combina gastronomia i viatges; David Cartoixà ens mostrarà la tradició de l'Ermita de Brugués; Pedro Moya mostrarà que l'edat no està renyida amb la professionalitat que posa en el CheChe, i la Mireia Pla ens conquerirà amb les vistes d'El Calamar & Lobster.

  • El millor restaurant amb personalitat del Pla de l'Estany
    Veure vídeo

    El millor restaurant amb personalitat del Pla de l'Estany

    Marc Ribas viatjarà fins al Pla de l'Estany, on es dedicarà a buscar el millor restaurant amb personalitat de la zona. Un títol que es disputaran quatre restauradors: Lluc Quintana, del restaurant Can Xapes, de Cornellà del Terri; Eva Miguel, de la pizzeria Rumbera, a Banyoles; Fàtima Labyedh, del restaurant La Trobada, a Crespià, i, finalment, tornaran a Banyoles per conèixer David Roca, propietari de Can Pericus. Tots quatre tenen una cosa en comú: tenen restaurants amb personalitat. Però, en canvi, tenen trajectòries, experiències i situacions molt diferents.

  • La millor cuina del pèsol al Maresme
    Veure vídeo

    La millor cuina del pèsol al Maresme

    A Catalunya, del pèsol n'hem fet gastronomia i tenim un munt de plats cuinats amb aquest llegum. Al Maresme, en concret, és un reclam turístic i, per aquest motiu, Marc Ribas agafa la furgoneta de Joc de Cartes i recorre la comarca per trobar el millor restaurant que cuina el pèsol. Marc Ribas acompanyarà Mònica Oleart, del Racó 19; Yolanda Majo, de Les 13; Bouba Barrow, del Dynamic Hotel, i Belén Fitó, del Suka, en una ruta maresmenca on no faltaran el sentit de l'humor, la competitivitat i, per descomptat, els pèsols.

  • El millor restaurant de menú de menys de 15 euros a l'Hospitalet de Llobregat
    Veure vídeo

    El millor restaurant de menú de menys de 15 euros a l'Hospitalet de Llobregat

    Marc Ribas visita l'Hospitalet de Llobregat, la segona ciutat més poblada de Catalunya, per trobar-hi el millor menú de menys de 15 euros. Només cal passejar-se per una zona d'oficines al migdia per veure la importància que té aquest tipus de restauració, que uneix treballadors de tot tipus. És per això que a "Joc de cartes" els ajudaran a saber quina és el millor opció entre tot el mar de pissarres que inunden la ciutat. Ana Hidalgo, de La Rosa Púrpura; Xavier Insa, del Mitja Galta; Jaume Romera, del Cítrics, i Manoli Gil, de Ca la Manoli, competiran per mostrar una cuina de qualitat a preu de menú. Tradició i innovació per fer de la pausa del migdia un oasi gastronòmic.

  • El millor restaurant en una fonda del Berguedà
    Veure vídeo

    El millor restaurant en una fonda del Berguedà

    Un indret de conte de fades amb un presentador panxacontent i quatre concursants juganers!

  • La millor hamburguesa original de Barcelona
    Veure vídeo

    La millor hamburguesa original de Barcelona

    "Joc de cartes" busca a l'estrena de la nova temporada la millor hamburguesa original de Barcelona. Rare Burguers & More, Timesburg, La Royale i L'empanat obriran les portes i, amb Marc Ribas, es mouran per la capital catalana per intentar trobar la millor combinació de pa, carn, formatge o qualsevol ingredient que es pugui imaginar. Perquè, en el món de les hamburgueses, no hi ha límits.

  • Menú d'estiu
    Veure vídeo

    Menú d'estiu

    El programa acaba la temporada d'estiu amb un "Joc de cartes" ben especial. I és que es recordaran els millors moments dels programes que s'han vist fins ara. Per això es tornarà a treure el cap entre les vinyes del Priorat; s'ensenyarà algun moment inèdit dels restauradors més famosos de Catalunya; es farà peu a les piscines més exigents de Barcelona; es farà parada al Pla d'Urgell, i, finalment, es tornarà a l'Alt Urgell, per reviure les situacions més sorprenents i inesperades. I també es veurà l'altra cara de "Joc de cartes estiu", amb les pífies i les millors imatges de tot el que no es veu mentre es roda el programa.

  • Millor restaurant regentat per una família a l'Alt Urgell
    Veure vídeo
  • Millor restaurant amb caràcter del Pla d'Urgell
    Veure vídeo

    Millor restaurant amb caràcter del Pla d'Urgell

    Cordeu-vos el cinturó perquè busquem el millor restaurant amb caràcter del Pla d'Urgell. Marc Ribas visita la cuina casolana de les Vinyes del Mig, a Bell-lloc d'Urgell. La segona parada és a Mollerussa, a El Racó d'en David, un local amb xup-xup. I acabem a Fondarella, a L'Atrevit Gastrobar, amb cuina de fusió.

  • Millor restaurant amb piscina de Barcelona
    Veure vídeo

    Millor restaurant amb piscina de Barcelona

    Amb aquesta calor no hi ha millor pla que banyar-se a la piscina i, tot seguit, fer un bon àpat. A "Joc de cartes estiu" ho posen fàcil; en Marc Ribas s'ha posat el banyador disposat a trobar el millor restaurant amb piscina de l'entorn de Barcelona.

  • Millor restaurant regentat per famosos
    Veure vídeo

    Millor restaurant regentat per famosos

    Marc Ribas tornarà a Tossa de Mar per assaborir els grans arrossos i el menjar casolà de Casa Andrés, un restaurant de tota la vida, propietat del model internacional Andrés Velencoso i la seva germana i sòcia, Sílvia Velencoso; revelaran el secret de la seva famosa sangria? El programa seguirà el recorregut i farà parada al cor de Barcelona per endinsar-se en un restaurant japonès de nivell que ha obert fa poc les portes, el HaHa, propietat de les germanes Ruth Jiménez i Rebeka Brown, una parella que ens rebrà amb tota la seva energia i simpatia. "Joc de cartes estiu" acabarà la ruta a Sant Cugat del Vallès, descobrint la creativitat d'un japonès amb 8 anys d'història, el Sugoi, on els acollirà la propietària, Gemma Mengual, medallista olímpica i empresària, acompanyada per Bàrbara Mengual, germana, sòcia i gerent. Amb aquestes tres parelles, el xou i la diversió, però també la competició, per aconseguir ser els millors, hi està més que assegurada. Comença el joc!

  • Millor restaurant entre vinyes del Priorat
    Veure vídeo

    Millor restaurant entre vinyes del Priorat

    Aquesta setmana "Joc de cartes" buscarà el millor restaurant entre les vinyes del Priorat. El programa arriba a Cornudella de Montsant, on trobarem Jaume Giral i Rafel Muria, responsables de la gestió i la cuina del Quatre Molins, un restaurant que barreja producte de proximitat i modernitat. A la mateixa localitat, dos vells coneguts d'en Jaume, Joan Rocamora i Dana Zamfir, mostraran la cuina tradicional d'El Bassot, restaurant del qual són propietaris. El recorregut acabarà a Margalef, on Frank Ferrero i Chayya García ens endinsaran en el seu particular món de creativitat a la Fonda Margalef.

  • El millor restaurant davant del mar del Maresme
    Veure vídeo

    El millor restaurant davant del mar del Maresme

    "Joc de cartes" visita el Maresme per trobar el millor restaurant davant del mar de la zona. Amb Marc Ribas coneixem la Melanie, una jove propietària que, amb 26 anys, un marit, un fill de 4 anys i un altre de camí, ha aconseguit aixecar el restaurant La Mar Bonica, de 9.000 m2. També anem a trobar la Mercè, propietària de La Caleta, amb qui tastem peix i marisc en un restaurant obert des del 1957. Coneixem la Fabiana i el seu Offu Sushi Bar, un restaurant que ofereix cuina japonesa, una oferta diferent, a peu de port, amb la qual està enamorant molts clients. Finalment, el Paulo i el Btakora ens fan sentir la màgia de menjar a primera línia de mar.

  • El millor restaurant de la Boqueria
    Veure vídeo

    El millor restaurant de la Boqueria

    "Joc de cartes" descobreix quin és el millor restaurant de cuina de mercat de la Boqueria. Un mercat que ha resistit l'esperit popular dels mercats catalans de sempre, tot i les diferents transformacions que hi ha hagut al voltant. Amb en Marc Ribas coneixerem en Quim Màrquez, que dona nom a la seva parada, El Quim de la Boqueria. Ell hi participa al costat del seu fill, en Yuri, que continua amb el negoci familiar. Comptarem, també, amb tota una institució a la Boqueria, en Juanito Bayen, que fa més de 60 anys que és darrere la barra del seu restaurant, el Pinotxo. Ell concursarà amb el seu nebot i mà dreta, en Jordi Asín. I per últim, descobrirem el Kiosk Universal, amb els copropietaris i germans Alfonso i Benja Domínguez, que de ben petits ja corrien pel mercat i la parada de la família. Tot programa especial ha de tenir una traca final i serà gràcies a una visita molt àcida i inoblidable.