• "Joc de cartes"- Resum de la temporada
    Veure vídeo

    "Joc de cartes"- Resum de la temporada

    La temporada marcada pels duels geogràfics acaba amb un especial amb els millors moments viscuts pel xef Marc Ribas amb els concursants dels diferents capítols. També és el moment de riure amb les millors preses falses.

  • L'últim sopar d'estiu
    Veure vídeo

    L'últim sopar d'estiu

    En aquest capítol especial, repassarem alguns dels millors moments de la temporada, que ens ha portat a Barcelona per buscar quin és el millor restaurant mexicà; a Cambrils per trobar el millor restaurant de tradició familiar de la localitat; a la Costa Brava per saber quin és el restaurant amb més encant de la zona, i al Baix Llobregat, on ens hem posat les xancletes i el banyador per saber quin és el millor xiringuito de la comarca.

  • El millor xiringuito del Baix Llobregat
    Veure vídeo

    El millor xiringuito del Baix Llobregat

    Els xiringuitos són uns dels grans protagonistes de l'estiu i per això Marc Ribas s'acosta al Baix Llobregat per trobar-hi el millor de la zona. Però en Marc no només acabarà trobant el millor xiringuito, sinó que també hi trobarà concursants força peculiars, com el Roberto, el cap de cuina de l'Ancla; el Santi, el propietari de I'Iguana, o les germanes Carles, del xiringuito Duna.

  • El restaurant amb més encant de la Costa Brava
    Veure vídeo

    El restaurant amb més encant de la Costa Brava

    La Costa Brava és encisadora, però Marc Ribas vol anar més enllà del paisatge i trobar el restaurant amb més encant i més "cool" de la zona. Els concursants seran el David i l'Anna, germans i residents al restaurant Rosamar; el Santi i el Nacho, que al bell mig de la medieval Peratallada són els responsables de la D O Candelària Tapes; i la Maria del Mar i la Silvana, directora i encarregada del restaurant Ruta Baviera. Tots deuen tenir el mateix encant que els restaurants que regenten?

  • Millor restaurant de tradició familiar de Cambrils
    Veure vídeo

    Millor restaurant de tradició familiar de Cambrils

    En el món de la gastronomia és freqüent trobar nissagues de cuiners i cuineres que han seguit la tradició familiar als fogons. Marc Ribas es desplaça fins a Cambrils per trobar el millor restaurant de tradició familiar de la població. Els restaurants a concurs són Denver, Botella i Casa Macarrilla. A més de veure quins punts forts i febles tenen, també descobrirem si és gaire aconsellable treballar amb la família

  • Millor restaurant mexicà de Barcelona
    Veure vídeo

    Millor restaurant mexicà de Barcelona

    Uns quants plats de la cuina mexicana piquen i uns quants dels seus restauradors, també. Com en Juan Carlos i en David, del restaurant Maro Azul, que concursen sense callar-se'n ni una i disposats a enfrontar-se amb l'experimentada Teresa, del mític Margarita Blue, i amb la seva filla Emma. El tercer restaurant en discòrdia és Anormal, un restaurant de "street food" llatinoamericà liderat per un colombià i un mexicà que prometen donar molta guerra.

  • El millor restaurant a mil metres d'alçada a la Vall d'Aran
    Veure vídeo

    El millor restaurant a mil metres d'alçada a la Vall d'Aran

    Les muntanyes del Pirineu són l'escenari que aquesta setmana visita "Joc de Cartes" en la seva ruta gastronòmica per Catalunya. I és que busquem la millor cuina a 1.000 metres de la Vall d'Aran. El cuiner Marc Ribas ens portarà a visitar Marcos Pedarròs, un xef molt innovador del restaurant Er Occitan; coneixerem l'exotisme de l'Omaira Valiente, del BMAI; ens aproparem a la costa de la mà de l'Albert Jubany, d'Eth Bistro i, finalment, ens deixarem contagiar amb la simpatia de l'Ana Molina, la mestressa del restaurant Casa Jimena. Uns propietaris amb personalitat que competiran per ser el millor restaurant de la zona, i ens sorprendran amb molts moments amb les emocions a flor de pell.

  • El millor restaurant amb encant del Pallars
    Veure vídeo

    El millor restaurant amb encant del Pallars

    Entre paratges únics i poc coneguts, en Marc Ribas buscarà el millor restaurant amb encant del Pallars. Dues comarques, molts pobles i quilòmetres de camps i muntanya on el producte de la zona agafarà molt de protagonisme. Marc Ribas ens acompanyarà al llarg del Jussà i del Sobirà per visitar Lo Quiosc, un restaurant de vistes impressionants on trobarem Ramon Mitjana, un metge de família amant de la restauració. També arribarem a l'Era del Marxant, on la Dolors Perucho ens demostrarà que a la cuina hi mana ella. Passarem per La Cuineta, el restaurant que la Montse Blesa ha pujat amb molt d'esforç i acabarem a Casa Regina, on Xavier Astacio ens sorprendrà amb el seu sentit de l'humor i la seva mà per servir-nos a taula.

  • El millor restaurant de terra endins a l'Urgell
    Veure vídeo

    El millor restaurant de terra endins a l'Urgell

    "Joc de cartes" es trasllada fins a l'Urgell per trobar el millor restaurant de terra endins. Amb Marc Ribas descobrirem que l'Urgell és la porta de Ponent, una terra plena d'història i amb una tradició culinària que és l'enveja de la resta del país. La primera parada la farem a Agramunt per descobrir l'Atípic, el restaurant d'Irina Penella. Tot seguit anirem fins a Maldà, on ens esperarà Nadia Tolsà i el seu Bar Centro, bar, sala de concerts i galeria d'art. La parada següent, la farem a Tàrrega, on el gastrobar Artapa 1224 ens obrirà les portes juntament amb la seva propietària, Sònia Martínez. Finalment acabarem a Claravalls, on el Bar Aleix i Palmira Calderó ens oferiran un últim àpat.

  • El millor restaurant a peu de carretera a les Terres de l'Ebre
    Veure vídeo

    El millor restaurant a peu de carretera a les Terres de l'Ebre

    La furgoneta de "Joc de cartes" s'endinsa a les Terres de l'Ebre. Concretament, entre les comarques de la Terra Alta i la Ribera d'Ebre, una terra que, tot i que va viure un incendi greu, ens va obrir les portes per descobrir el seu producte i la seva gastronomia. Amb Marc Ribas visitarem quatre restaurants a peu de carretera. Viatjarem fins a Flix per descobrir La Presa, regentat per Javi Fernández; Sandra Heredia ens obrirà la seva fonda, Mas de Subirats, situada a Móra la Nova; Jacob Papasseit ens mostrarà La Beerreria a Móra d'Ebre i, finalment, baixarem a Gandesa, on ens esperarà Diana Valimanya i El Bistrot.

  • El millor restaurant amb personalitat del Pla de l'Estany
    Veure vídeo

    El millor restaurant amb personalitat del Pla de l'Estany

    Marc Ribas viatjarà fins al Pla de l'Estany, on es dedicarà a buscar el millor restaurant amb personalitat de la zona. Un títol que es disputaran quatre restauradors: Lluc Quintana, del restaurant Can Xapes, de Cornellà del Terri; Eva Miguel, de la pizzeria Rumbera, a Banyoles; Fàtima Labyedh, del restaurant La Trobada, a Crespià, i, finalment, tornaran a Banyoles per conèixer David Roca, propietari de Can Pericus. Tots quatre tenen una cosa en comú: tenen restaurants amb personalitat. Però, en canvi, tenen trajectòries, experiències i situacions molt diferents.

  • La millor cuina del pèsol al Maresme
    Veure vídeo

    La millor cuina del pèsol al Maresme

    A Catalunya, del pèsol n'hem fet gastronomia i tenim un munt de plats cuinats amb aquest llegum. Al Maresme, en concret, és un reclam turístic i, per aquest motiu, Marc Ribas agafa la furgoneta de Joc de Cartes i recorre la comarca per trobar el millor restaurant que cuina el pèsol. Marc Ribas acompanyarà Mònica Oleart, del Racó 19; Yolanda Majo, de Les 13; Bouba Barrow, del Dynamic Hotel, i Belén Fitó, del Suka, en una ruta maresmenca on no faltaran el sentit de l'humor, la competitivitat i, per descomptat, els pèsols.

  • El millor restaurant de menú de menys de 15 euros a l'Hospitalet de Llobregat
    Veure vídeo

    El millor restaurant de menú de menys de 15 euros a l'Hospitalet de Llobregat

    Marc Ribas visita l'Hospitalet de Llobregat, la segona ciutat més poblada de Catalunya, per trobar-hi el millor menú de menys de 15 euros. Només cal passejar-se per una zona d'oficines al migdia per veure la importància que té aquest tipus de restauració, que uneix treballadors de tot tipus. És per això que a "Joc de cartes" els ajudaran a saber quina és el millor opció entre tot el mar de pissarres que inunden la ciutat. Ana Hidalgo, de La Rosa Púrpura; Xavier Insa, del Mitja Galta; Jaume Romera, del Cítrics, i Manoli Gil, de Ca la Manoli, competiran per mostrar una cuina de qualitat a preu de menú. Tradició i innovació per fer de la pausa del migdia un oasi gastronòmic.

  • El millor restaurant en una fonda del Berguedà
    Veure vídeo

    El millor restaurant en una fonda del Berguedà

    Un indret de conte de fades amb un presentador panxacontent i quatre concursants juganers!

  • La millor hamburguesa original de Barcelona
    Veure vídeo

    La millor hamburguesa original de Barcelona

    "Joc de cartes" busca a l'estrena de la nova temporada la millor hamburguesa original de Barcelona. Rare Burguers & More, Timesburg, La Royale i L'empanat obriran les portes i, amb Marc Ribas, es mouran per la capital catalana per intentar trobar la millor combinació de pa, carn, formatge o qualsevol ingredient que es pugui imaginar. Perquè, en el món de les hamburgueses, no hi ha límits.

Anar al contingut