• Les millors rutes d'estiu
  Veure vídeo

  Les millors rutes d'estiu

  Marc Ribas repassa totes les rutes que ha fet aquest estiu arreu de Catalunya. Recordem moments que hem viscut rient amb els concursants de la Barceloneta, la Conca de Barberà, Blanes, d'hotels amb encant o Cadaqués i Roses. Amb la moto que ens ha acompanyat durant l'estiu tornem a viure moments emotius que ens han fet caure fins i tot alguna llagrimeta, sense oblidar els grans àpats viscuts. Revivim nervis, estratègies de cada parella que ha participat, algunes crítiques i fins i tot cançons per no oblidar mai.

  Marc Ribas repassa totes les rutes que ha fet aquest estiu arreu de Catalunya. Recordem moments que hem viscut rient amb els concursants de la Barceloneta, la Conca de Barberà, Blanes, d'hotels amb encant o Cadaqués i Roses. Amb la moto que ens ha acompanyat durant l'estiu tornem a viure moments emotius que ens han fet caure fins i tot alguna llagrimeta, sense oblidar els grans àpats viscuts. Revivim nervis, estratègies de cada parella que ha participat, algunes crítiques i fins i tot cançons per no oblidar mai.

 • La millor cuina amb gust de mar a Cadaqués i Roses
  Veure vídeo

  La millor cuina amb gust de mar a Cadaqués i Roses

  La ruta de "Joc de cartes" d'aquest estiu acabarà fent parada a la Costra Brava, on el Marc Ribas buscarà la Millor cuina amb gust de mar a Roses i Cadaqués.
  Les primeres concursants que coneixerà seran l'Ana i la Maria del Casa Anita, a Cadaqués, un restaurant familiar i amb molta essència amb més de sis dècades d'història. També a Cadaqués, i ben a la vora del mar, es troba el Xiringuito La Sal, i per "salero" el que tenen el seu xef, l'Aniol, i el cap de sala, el Joan. L'últim restaurant que posarà a prova el gust de mar de la seva cuina serà el Falconera, de Roses, capitanejat als fogons pel seu xef, el Gregory, i a sala per l'Albert.
  Les aigües de la Costa Brava i la tramuntana seran testimoni d'aquest duel culinari amb salitre. Qui farà la millor cuina amb gust de mar? Roses o Cadaqués?

  La ruta de "Joc de cartes" d'aquest estiu acabarà fent parada a la Costra Brava, on el Marc Ribas buscarà la Millor cuina amb gust de mar a Roses i Cadaqués. Les primeres concursants que coneixerà seran l'Ana i la Maria del Casa Anita, a Cadaqués, un restaurant familiar i amb molta essència amb més de sis dècades d'història. També a Cadaqués, i ben a la vora del mar, es troba el Xiringuito La Sal, i per "salero" el que tenen el seu xef, l'Aniol, i el cap de sala, el Joan. L'últim restaurant que posarà a prova el gust de mar de la seva cuina serà el Falconera, de Roses, capitanejat als fogons pel seu xef, el Gregory, i a sala per l'Albert. Les aigües de la Costa Brava i la tramuntana seran testimoni d'aquest duel culinari amb salitre. Qui farà la millor cuina amb gust de mar? Roses o Cadaqués?

 • El millor restaurant d'hotel amb encant a Barcelona
  Veure vídeo

  El millor restaurant d'hotel amb encant a Barcelona

  En aquest capítol de "Joc de cartes", Marc Ribas farà les maletes per allotjar-se a la capital catalana i buscarà el millor restaurant d'hotel amb encant a Barcelona.

  Els primers en mostrar l'encant del seu negoci seran els exigents i perfeccionistes Nieves i Marc del The Greenhouse, a l'Hotel Pulitzer, un restaurant que bé sembla un hivernacle al bell mig de la ciutat. Els segons a concursar seran el Jairo i el Jon del Negresco Restaurant, a l'Hotel Negresco Princess, que competiran amb la seguretat que els donen les vistes panoràmiques a la ciutat de Barcelona. I acabarem a l'Hotel Boutique Torre Barcelona, a Collserola, un hotel ubicat en una antiga casa modernista catalogada que gestiona el carismàtic matrimoni format per la Mercè i el Giorgio.

  Seran els restauradors tan encantadors com els seus negocis? Qui desplegarà millor l'encant del seus fogons? Qui s'endurà el títol de millor restaurant d'hotel amb encant a Barcelona?

  En aquest capítol de "Joc de cartes", Marc Ribas farà les maletes per allotjar-se a la capital catalana i buscarà el millor restaurant d'hotel amb encant a Barcelona. Els primers en mostrar l'encant del seu negoci seran els exigents i perfeccionistes Nieves i Marc del The Greenhouse, a l'Hotel Pulitzer, un restaurant que bé sembla un hivernacle al bell mig de la ciutat. Els segons a concursar seran el Jairo i el Jon del Negresco Restaurant, a l'Hotel Negresco Princess, que competiran amb la seguretat que els donen les vistes panoràmiques a la ciutat de Barcelona. I acabarem a l'Hotel Boutique Torre Barcelona, a Collserola, un hotel ubicat en una antiga casa modernista catalogada que gestiona el carismàtic matrimoni format per la Mercè i el Giorgio. Seran els restauradors tan encantadors com els seus negocis? Qui desplegarà millor l'encant del seus fogons? Qui s'endurà el títol de millor restaurant d'hotel amb encant a Barcelona?

 • El millor restaurant amb producte local de Blanes
  Veure vídeo

  El millor restaurant amb producte local de Blanes

  "Joc de cartes" continua el seu recorregut estiuenc per Catalunya i en aquest capítol la moto del programa farà parada a Blanes, on descobrirem i gaudirem de la riquesa gastronòmica pròpia d'aquesta vila marinera. I és que Blanes pot presumir de tenir una bona oferta de productes genuïns i de km 0 gràcies a la seva horta de proximitat, a la llotja pròpia o al seu jardí botànic. És per això que el Marc Ribas mirarà de trobar el millor restaurant amb producte local d'aquesta població.
  La primera visita serà al Va de Catas, on el seu propietari i cap de sala, el Jairo, i el seu cambrer, el Franc, mostraran la cuina avantguardista per a paladars tradicionals que fan amb els productes de proximitat del municipi. A La Balma, un restaurant reinventat després de la Covid, coneixerem l'antagonista parella formada per la rauxa de la Bibiana i el seny del seu marit, el Toni. La darrera parada del programa serà al T3, un restaurant gestionat per dos amics i socis blanencs 100%, l'Elena i l'Alberto.
  Qui tractarà millor el producte que dona la seva terra? Qui s'endurà el títol de millor restaurant amb producte local de Blanes?

  "Joc de cartes" continua el seu recorregut estiuenc per Catalunya i en aquest capítol la moto del programa farà parada a Blanes, on descobrirem i gaudirem de la riquesa gastronòmica pròpia d'aquesta vila marinera. I és que Blanes pot presumir de tenir una bona oferta de productes genuïns i de km 0 gràcies a la seva horta de proximitat, a la llotja pròpia o al seu jardí botànic. És per això que el Marc Ribas mirarà de trobar el millor restaurant amb producte local d'aquesta població. La primera visita serà al Va de Catas, on el seu propietari i cap de sala, el Jairo, i el seu cambrer, el Franc, mostraran la cuina avantguardista per a paladars tradicionals que fan amb els productes de proximitat del municipi. A La Balma, un restaurant reinventat després de la Covid, coneixerem l'antagonista parella formada per la rauxa de la Bibiana i el seny del seu marit, el Toni. La darrera parada del programa serà al T3, un restaurant gestionat per dos amics i socis blanencs 100%, l'Elena i l'Alberto. Qui tractarà millor el producte que dona la seva terra? Qui s'endurà el títol de millor restaurant amb producte local de Blanes?

 • El millor restaurant sense turistes a la Conca de Barberà
  Veure vídeo

  El millor restaurant sense turistes a la Conca de Barberà

  Aquesta setmana el Marc Ribas fugirà de les aglomeracions i amb la seva moto farà via cap a la comarca de la Conca de Barberà a la recerca del millor restaurant sense turistes. Allà descobrirà dos restaurants de l'Espluga de Francolí i un de Montblanc.
  El primer a concursar serà l'Art Restaurant, una masia amb tocs moderns on es menja cuina tradicional de la mà del matrimoni format pel José María i la Lorena. La següent parada la farà al ForEvents, un negoci d'esdeveniments gastronòmics reconvertit en restaurant arran de la pandèmia, i capitanejat pels socis i amics Albert i Juanitu. I a Montblanc hi trobarà el Sergi i la Marian de La Parra Jardí Gastronòmic, un local a l'aire lliure ple d'arbres fruiters i amb una cuina dins d'un antic autobús.
  Qui tindrà el millor oasi de tranquil·litat estiuenca? Qui s'endurà el premi de 3.000 euros i obtindrà el títol de Millor restaurant sense turistes de la Conca de Barberà?

  Aquesta setmana el Marc Ribas fugirà de les aglomeracions i amb la seva moto farà via cap a la comarca de la Conca de Barberà a la recerca del millor restaurant sense turistes. Allà descobrirà dos restaurants de l'Espluga de Francolí i un de Montblanc. El primer a concursar serà l'Art Restaurant, una masia amb tocs moderns on es menja cuina tradicional de la mà del matrimoni format pel José María i la Lorena. La següent parada la farà al ForEvents, un negoci d'esdeveniments gastronòmics reconvertit en restaurant arran de la pandèmia, i capitanejat pels socis i amics Albert i Juanitu. I a Montblanc hi trobarà el Sergi i la Marian de La Parra Jardí Gastronòmic, un local a l'aire lliure ple d'arbres fruiters i amb una cuina dins d'un antic autobús. Qui tindrà el millor oasi de tranquil·litat estiuenca? Qui s'endurà el premi de 3.000 euros i obtindrà el títol de Millor restaurant sense turistes de la Conca de Barberà?

 • El millor restaurant mariner de la Barceloneta
  Veure vídeo

  El millor restaurant mariner de la Barceloneta

  El primer capítol ens portarà fins al barri mariner per excel·lència de Barcelona, la Barceloneta, a la recerca, com no podia ser d'una altra manera, del seu millor restaurant mariner. El primer restaurant a concursar serà el Ca la Montse, un negoci amb 64 anys d'història al barri que actualment gestiona el matrimoni format pel Jordi i la Rosi.
  La següent parada la farem al Merendero de la Mari, regentat per una altra família de
  restauradors de tota la vida de la Barceloneta i on coneixerem la Rosa Mari i el seu fill Jordi.
  I per últim, al restaurant La Peninsular les amfitriones seran dues germanes bessones, la Marta i la Natalia, que estan al capdavant d'un altre dels restaurants més emblemàtics del barri.
  Quina de les tres parelles aconseguirà desplegar millor la seva xarxa? Quin restaurant
  s'endurà el premi de 3.000 euros i aconseguirà pescar el títol del millor restaurant mariner de la Barceloneta?

  El primer capítol ens portarà fins al barri mariner per excel·lència de Barcelona, la Barceloneta, a la recerca, com no podia ser d'una altra manera, del seu millor restaurant mariner. El primer restaurant a concursar serà el Ca la Montse, un negoci amb 64 anys d'història al barri que actualment gestiona el matrimoni format pel Jordi i la Rosi. La següent parada la farem al Merendero de la Mari, regentat per una altra família de restauradors de tota la vida de la Barceloneta i on coneixerem la Rosa Mari i el seu fill Jordi. I per últim, al restaurant La Peninsular les amfitriones seran dues germanes bessones, la Marta i la Natalia, que estan al capdavant d'un altre dels restaurants més emblemàtics del barri. Quina de les tres parelles aconseguirà desplegar millor la seva xarxa? Quin restaurant s'endurà el premi de 3.000 euros i aconseguirà pescar el títol del millor restaurant mariner de la Barceloneta?

 • Millor restaurant regentat per famosos
  Veure vídeo

  Millor restaurant regentat per famosos

  Marc Ribas tornarà a Tossa de Mar per assaborir els grans arrossos i el menjar casolà de Casa Andrés, un restaurant de tota la vida, propietat del model internacional Andrés Velencoso i la seva germana i sòcia, Sílvia Velencoso; revelaran el secret de la seva famosa sangria?

  El programa seguirà el recorregut i farà parada al cor de Barcelona per endinsar-se en un restaurant japonès de nivell que ha obert fa poc les portes, el HaHa, propietat de les germanes Ruth Jiménez i Rebeka Brown, una parella que ens rebrà amb tota la seva energia i simpatia. "Joc de cartes estiu" acabarà la ruta a Sant Cugat del Vallès, descobrint la creativitat d'un japonès amb 8 anys d'història, el Sugoi, on els acollirà la propietària, Gemma Mengual, medallista olímpica i empresària, acompanyada per Bàrbara Mengual, germana, sòcia i gerent.

  Amb aquestes tres parelles, el xou i la diversió, però també la competició, per aconseguir ser els millors, hi està més que assegurada. Comença el joc!

  Marc Ribas tornarà a Tossa de Mar per assaborir els grans arrossos i el menjar casolà de Casa Andrés, un restaurant de tota la vida, propietat del model internacional Andrés Velencoso i la seva germana i sòcia, Sílvia Velencoso; revelaran el secret de la seva famosa sangria? El programa seguirà el recorregut i farà parada al cor de Barcelona per endinsar-se en un restaurant japonès de nivell que ha obert fa poc les portes, el HaHa, propietat de les germanes Ruth Jiménez i Rebeka Brown, una parella que ens rebrà amb tota la seva energia i simpatia. "Joc de cartes estiu" acabarà la ruta a Sant Cugat del Vallès, descobrint la creativitat d'un japonès amb 8 anys d'història, el Sugoi, on els acollirà la propietària, Gemma Mengual, medallista olímpica i empresària, acompanyada per Bàrbara Mengual, germana, sòcia i gerent. Amb aquestes tres parelles, el xou i la diversió, però també la competició, per aconseguir ser els millors, hi està més que assegurada. Comença el joc!

Anar al contingut