Joan Dausà
Divendres, 13 d'abril

Joan Dausà publica "Ara som gegants"

Després de tres anys de silenci discogràfic, divendres, dia 13 d'abril, arriba un nou treball que celebra la vida tal com és: intensa, reflexiva i il·lusionant.

Joan Dausà, després d'un període de tres anys de silenci i reflexió personal, torna a la música amb "Ara Som Gegants", el seu tercer disc produït per Santos & Fluren de Blind Records, que surt a la venda el 13 d'abril. Un treball que compta amb la col·laboració de Santi Balmes, el líder de Love of Lesbian, a la cançó "Caure no feia mal".

"Ara Som Gegants" conté 10 cançons (i 40 minuts) de música intimista que miren la vida amb esperança sense abandonar una melancolia vital. El nou àlbum de Joan Dausà conté una evolució artística coherent sense renunciar a la malenconia i a l'emoció dels seus dos discs anteriors però amb la introducció de temàtiques més socials com la pèrdua dels records a "Obriu-me el cap" o la superació personal i col·lectiva a "Ara Som Gegants".

L'expectativa que està aixecant aquest llançament s'ha pogut veure amb la celeritat en que s'han venut les entrades pels seus concerts de presentació. Al Festival Strenes de Girona es van exhaurir en tan sols 15 hores i les mil cinc centes del Tibidabo pel 25 de maig en només un mes. La gira passarà pel Festival de Cap Roig, Festival Cruïlla i l'Etc de Tarragona entre molts d'altres. A la venda aquest divendres, 13 d'abril

 

 

ARXIVAT A:
Joan Dausà
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut