• Com més serem més riurem
  Veure vídeo

  Com més serem més riurem

  La Sílvia sembla que està encantada vivint tota sola al pis o així ho vol fer creure a tothom. Una nit, de cop i volta, se li omple la casa de gent:
  Per un cantó arriben el Mario i la Mariona, que estan bojament enamorats, fa 28 dies que tenen un idil.li i avui s'han quedat sense casa per anar a dormir, o sigui que han decidit anar al pis.
  Arriba també la Diana, esverada perquè creu que té connexions amb els extraterrestres. Ella diu que la van abduir quan anaven a Nova York a acompanyar la Carla (final de la tercera temporada). La seva obsessió o connexió, arribarà a locs inimaginables.
  També arribaran l'Andreu i l'Esther, que tenen un problema amb el nen: no els dorm a les nits. Després de provar-ho tot, fins i tot cantar, acaben anant a passejar i arriben al pis de les noies. Veient que el nen allà s'adorm, decideixen quedar-s'hi.
  I finalment arriba la Carla de Nova York, amb un suposat "ligue" ucraïnès. La notícia bomba és que ve per quedar-se. Ha donat per acabada la seva aventura americana. La casa està de gom a gom de gent que es queda a dormir, veurem com li prova, a la Sílvia...

  La Sílvia sembla que està encantada vivint tota sola al pis o així ho vol fer creure a tothom. Una nit, de cop i volta, se li omple la casa de gent: Per un cantó arriben el Mario i la Mariona, que estan bojament enamorats, fa 28 dies que tenen un idil.li i avui s'han quedat sense casa per anar a dormir, o sigui que han decidit anar al pis. Arriba també la Diana, esverada perquè creu que té connexions amb els extraterrestres. Ella diu que la van abduir quan anaven a Nova York a acompanyar la Carla (final de la tercera temporada). La seva obsessió o connexió, arribarà a locs inimaginables. També arribaran l'Andreu i l'Esther, que tenen un problema amb el nen: no els dorm a les nits. Després de provar-ho tot, fins i tot cantar, acaben anant a passejar i arriben al pis de les noies. Veient que el nen allà s'adorm, decideixen quedar-s'hi. I finalment arriba la Carla de Nova York, amb un suposat "ligue" ucraïnès. La notícia bomba és que ve per quedar-se. Ha donat per acabada la seva aventura americana. La casa està de gom a gom de gent que es queda a dormir, veurem com li prova, a la Sílvia...

 • Control?
  Veure vídeo

  Control?

  La Fly Fly passa una crisi relacionada amb el manteniment dels avions. Durant un vol en què la Sílvia treballa per fer un favor a l'Esther, que sembla que té el fill malalt, hi ha un problema tècnic. A sobre, el pilot i el copilot estan tancats al lavabo, per motius... especials.

  La Carla i la Sílvia acaben pilotant l'avió i es veuen obligades a fer un aterratge forçós.

  L'Esther, la Diana i la Mariona, que manté l'idil·li amb el Mario, els donaran suport, o ho provaran, des de la torre de control.

  La Fly Fly passa una crisi relacionada amb el manteniment dels avions. Durant un vol en què la Sílvia treballa per fer un favor a l'Esther, que sembla que té el fill malalt, hi ha un problema tècnic. A sobre, el pilot i el copilot estan tancats al lavabo, per motius... especials. La Carla i la Sílvia acaben pilotant l'avió i es veuen obligades a fer un aterratge forçós. L'Esther, la Diana i la Mariona, que manté l'idil·li amb el Mario, els donaran suport, o ho provaran, des de la torre de control.

 • Fem un fill
  Veure vídeo

  Fem un fill

  El Mario té un impuls passional i proposa a la Mariona de tenir un fill. La Mariona diu que sí. Encara que cap dels dos ho té gaire clar, ja no es poden tirar enrere.
  L'Esther vol deixar la feina per estar més amb el seu fill, però no ho vol dir obertament; i l'Andreu s'ofereix a deixar la feina i dedicar-se ell al nen. L'Esther està gelosa de la bona relació entre el Josep Maria i l'Andreu.
  La Sílvia agafa gelosia de la decisió de la Mariona de tenir un fill amb el Mario.
  La Diana s'obsessiona i obsessiona el Mario i la Mariona amb tot el procés que s'ha de seguir per quedar-se embarassada: les millors hores per fer l'acte, la temperatura ideal, els dies més fèrtils de tots dos, etc...
  La Carla és una excel·lent patinadora, excusa que fa servir per lligar.

  El Mario té un impuls passional i proposa a la Mariona de tenir un fill. La Mariona diu que sí. Encara que cap dels dos ho té gaire clar, ja no es poden tirar enrere. L'Esther vol deixar la feina per estar més amb el seu fill, però no ho vol dir obertament; i l'Andreu s'ofereix a deixar la feina i dedicar-se ell al nen. L'Esther està gelosa de la bona relació entre el Josep Maria i l'Andreu. La Sílvia agafa gelosia de la decisió de la Mariona de tenir un fill amb el Mario. La Diana s'obsessiona i obsessiona el Mario i la Mariona amb tot el procés que s'ha de seguir per quedar-se embarassada: les millors hores per fer l'acte, la temperatura ideal, els dies més fèrtils de tots dos, etc... La Carla és una excel·lent patinadora, excusa que fa servir per lligar.

 • Compres
  Veure vídeo

  Compres

  La Mariona i el Mario estan instal·lats al pis de les noies perquè el pis del Mario és molt petit. Tothom s'aprofita de tenir el Mario a casa, i el fan servir de cambrer també al pis. Ell ja n'esta tip i amb la Mariona decideixen buscar-ne un, i més ara que ella està embarassada. Entren a la bogeria de buscar pis. Al principi volen comprar-lo, però tot és caríssim. Intenten llogar, però tots són molt "cutres". Acaben llogant el pis de la Diana.

  A la Sílvia li ha petat el cotxe. Entra a la bogeria de canviar-se'l. L'Andreu li vol vendre el que sigui, costi el que costi.

  L'Esther i la Carla trenquen un mirall del bar i comencen a tenir molta mala sort. La teoria del Mario és que fins que no en comprin un altre la mala sort les perseguirà...

  La Mariona i el Mario estan instal·lats al pis de les noies perquè el pis del Mario és molt petit. Tothom s'aprofita de tenir el Mario a casa, i el fan servir de cambrer també al pis. Ell ja n'esta tip i amb la Mariona decideixen buscar-ne un, i més ara que ella està embarassada. Entren a la bogeria de buscar pis. Al principi volen comprar-lo, però tot és caríssim. Intenten llogar, però tots són molt "cutres". Acaben llogant el pis de la Diana. A la Sílvia li ha petat el cotxe. Entra a la bogeria de canviar-se'l. L'Andreu li vol vendre el que sigui, costi el que costi. L'Esther i la Carla trenquen un mirall del bar i comencen a tenir molta mala sort. La teoria del Mario és que fins que no en comprin un altre la mala sort les perseguirà...

 • Enigmes
  Veure vídeo

  Enigmes

  La Diana s'instal·la a casa de les noies perquè ha llogat el seu pis a la Mariona i el Mario. La convivència entre la Sílvia, la Diana i la Carla és perfecta fins que, de sobte, apareix el Toni (el peix de la Diana) mort a la peixera. La Diana inicia una investigació per saber qui és el culpable o la culpable de l'assassinat del Toni.
  El Mario i la Mariona van a uns grans magatzems a buscar mobles nous pel pis que han llogat a la Diana. Entren en un món desconegut del qual els és impossible trobar la sortida.
  L'Andreu i l'Esther es fan càrrec del bar i el Mario i la Mariona van a comprar mobles.

  La Diana s'instal·la a casa de les noies perquè ha llogat el seu pis a la Mariona i el Mario. La convivència entre la Sílvia, la Diana i la Carla és perfecta fins que, de sobte, apareix el Toni (el peix de la Diana) mort a la peixera. La Diana inicia una investigació per saber qui és el culpable o la culpable de l'assassinat del Toni. El Mario i la Mariona van a uns grans magatzems a buscar mobles nous pel pis que han llogat a la Diana. Entren en un món desconegut del qual els és impossible trobar la sortida. L'Andreu i l'Esther es fan càrrec del bar i el Mario i la Mariona van a comprar mobles.

 • Bateig
  Veure vídeo

  Bateig

  La Carla s'adona que no ha fet mai un viatge de fi de curs i vol viure aquesta experiència sigui com sigui. La Sílvia, la Diana i la Mariona li donen suport i s'apunten amb ella a fer un curs de tast de vins.

  L'Esther vol batejar el Josep Maria. Tot li surt malament.

  La Carla s'adona que no ha fet mai un viatge de fi de curs i vol viure aquesta experiència sigui com sigui. La Sílvia, la Diana i la Mariona li donen suport i s'apunten amb ella a fer un curs de tast de vins. L'Esther vol batejar el Josep Maria. Tot li surt malament.

 • No fumis!
  Veure vídeo

  No fumis!

  La Sílvia vol deixar de fumar sense ajuda externa, ho vol aconseguir només amb la força de la ment. La Carla també s'hi afegeix, però ho farà utilitzant mètodes clàssics: pegats de nicotina, xiclets, etc... Acaben fent una aposta sobre quina de les dues ho aconseguirà. S'hi juguen l'honor...

  La Mariona i el Mario decideixen separar les seves vides sentimentals i laborals.

  La Sílvia vol deixar de fumar sense ajuda externa, ho vol aconseguir només amb la força de la ment. La Carla també s'hi afegeix, però ho farà utilitzant mètodes clàssics: pegats de nicotina, xiclets, etc... Acaben fent una aposta sobre quina de les dues ho aconseguirà. S'hi juguen l'honor... La Mariona i el Mario decideixen separar les seves vides sentimentals i laborals.

 • Objectius
  Veure vídeo

  Objectius

  L'Esther diu a l'Andreu que s'hauria de cuidar una mica més físicament: fer règim, anar al gimnàs, etc... L'Andreu, a contracor, s'apunta al gimnàs on va el Mario, que tot just aprèn a nedar.

  La Diana diu a les noies que divendres és el seu aniversari. Ella demana de forma molt clara què vol que li regalin, però les altres, amb l'excusa de fer-li un regal especial i sorpresa, i com en el fons no coneixen els gustos de la Diana, no li regalen el que ella vol, sinó el que a elles els agrada o el que pensen que és millor per a la Diana.

  El Mario i l'Andreu, molt més pràctics, li regalen el que ella demana i queden com uns senyors.

  L'Esther diu a l'Andreu que s'hauria de cuidar una mica més físicament: fer règim, anar al gimnàs, etc... L'Andreu, a contracor, s'apunta al gimnàs on va el Mario, que tot just aprèn a nedar. La Diana diu a les noies que divendres és el seu aniversari. Ella demana de forma molt clara què vol que li regalin, però les altres, amb l'excusa de fer-li un regal especial i sorpresa, i com en el fons no coneixen els gustos de la Diana, no li regalen el que ella vol, sinó el que a elles els agrada o el que pensen que és millor per a la Diana. El Mario i l'Andreu, molt més pràctics, li regalen el que ella demana i queden com uns senyors.

 • L'home de la meva vida
  Veure vídeo

  L'home de la meva vida

  La Carla es retroba amb una antiga amiga, rival de "ligues" de joventut, i alhora inicia una relació amb un home que està a punt de casar-se. S'adona que l'home, que li encanta, és el futur marit de la seva amiga. Entrarà en crisi, perquè l'home li agrada, perquè vol guanyar l'amiga, perquè potser li agradaria tenir nòvio fix... Decidirà dir-li a l'amiga el que passa?

  La Sílvia creu que el Josep Maria té un coeficient intel·lectual molt elevat, vol fer-ne un nen superdotat, i es dedica en cos i ànima a entrenar-lo. L'Andreu, l'Esther, la Mariona i el Mario fan un sopar mensual de parelles, les confessions que es fan entre elles sobre ells, i entre ells sobre elles, acabaran sent tema de discòrdia en el sopar.

  La Diana vol ser guapa per saber què se sent... Ho aconseguirà?

  La Carla es retroba amb una antiga amiga, rival de "ligues" de joventut, i alhora inicia una relació amb un home que està a punt de casar-se. S'adona que l'home, que li encanta, és el futur marit de la seva amiga. Entrarà en crisi, perquè l'home li agrada, perquè vol guanyar l'amiga, perquè potser li agradaria tenir nòvio fix... Decidirà dir-li a l'amiga el que passa? La Sílvia creu que el Josep Maria té un coeficient intel·lectual molt elevat, vol fer-ne un nen superdotat, i es dedica en cos i ànima a entrenar-lo. L'Andreu, l'Esther, la Mariona i el Mario fan un sopar mensual de parelles, les confessions que es fan entre elles sobre ells, i entre ells sobre elles, acabaran sent tema de discòrdia en el sopar. La Diana vol ser guapa per saber què se sent... Ho aconseguirà?

 • "Pur parler"
  Veure vídeo

  "Pur parler"

  L'Esther va molt justa de diners. En demana a la Carla i la Diana,
  que s'escaquegen de deixar-n'hi. Aleshores, les convenç per fer tràfic de ca
  viar rus. Elles finalment accepten.
  La Sílvia s'obsessiona amb l'astrologia. Creu sincerament que els horòscops del diari li prediuen el que li passarà durant el dia. La Mariona i el Mario es barallen per l'ordre en què posaran els cognoms al seu fill quan neixi. L'Andreu els dóna la solució.

  L'Esther va molt justa de diners. En demana a la Carla i la Diana, que s'escaquegen de deixar-n'hi. Aleshores, les convenç per fer tràfic de caviar rus. Elles finalment accepten. La Sílvia s'obsessiona amb l'astrologia. Creu sincerament que els horòscops del diari li prediuen el que li passarà durant el dia. La Mariona i el Mario es barallen per l'ordre en què posaran els cognoms al seu fill quan neixi. L'Andreu els dóna la solució.

 • Esclar, esclar, esclar...
  Veure vídeo

  Esclar, esclar, esclar...

  La Sílvia i la Diana formen un duo musical. Quan acaben el primer concert al bar, la gent només li diu coses a la Sílvia. La Diana té la sensació que ningú li fa cas, ni la valoren. Apareixen gelosies i ganes de protagonisme que faran que el duo trontolli.

  L'Esther fa de mànager del nou grup.

  La Carla comença a rebre missatges escrits al mòbil d'algú que sembla un amant seu, tot i que ella no recorda qui és. Decideix tenir una cita amb el noi per veure si l'identifica.

  La Mariona té les cames inflades de l'embaràs i es passa tot el dia asseguda darrere la barra del bar.

  La Sílvia i la Diana formen un duo musical. Quan acaben el primer concert al bar, la gent només li diu coses a la Sílvia. La Diana té la sensació que ningú li fa cas, ni la valoren. Apareixen gelosies i ganes de protagonisme que faran que el duo trontolli. L'Esther fa de mànager del nou grup. La Carla comença a rebre missatges escrits al mòbil d'algú que sembla un amant seu, tot i que ella no recorda qui és. Decideix tenir una cita amb el noi per veure si l'identifica. La Mariona té les cames inflades de l'embaràs i es passa tot el dia asseguda darrere la barra del bar.

 • Una nit amb Prince
  Veure vídeo

  Una nit amb Prince

  A la ràdio se sorteja una entrada per anar a un concert de VIPS de Prince. Totes hi volen anar, però només hi ha una entrada. Entren en una competició per veure qui se la queda.
  La Sílvia és presidenta de l'escala i avui hi ha reunió, ella intentarà acabar-la de seguida, però...
  La Carla té una cita amb un cubà. Pensa que pot tenir la seva dosi de sexe abans de l'hora del concert i ja arribarà a temps, però...
  L'Esther pot anar al concert però sembla que té el nen amb febre...
  La Mariona competeix amb la Diana per l'entrada, ja quasi l'ha aconseguit però...
  Finalment la Diana va al concert. El concert s'anul·la, totes es riuen d'ella, però....

  A la ràdio se sorteja una entrada per anar a un concert de VIPS de Prince. Totes hi volen anar, però només hi ha una entrada. Entren en una competició per veure qui se la queda. La Sílvia és presidenta de l'escala i avui hi ha reunió, ella intentarà acabar-la de seguida, però... La Carla té una cita amb un cubà. Pensa que pot tenir la seva dosi de sexe abans de l'hora del concert i ja arribarà a temps, però... L'Esther pot anar al concert però sembla que té el nen amb febre... La Mariona competeix amb la Diana per l'entrada, ja quasi l'ha aconseguit però... Finalment la Diana va al concert. El concert s'anul·la, totes es riuen d'ella, però....

 • Canvis
  Veure vídeo

  Canvis

  A la casa de les noies està a punt de produir-se un gran canvi. La Sílvia, contra tot pronòstic, decideix, de la nit al dia, ser mare. Ningú la podrà convèncer de que es tiri enrera, però el problema que es troba la Sílvia no és gens senzill: Com s'ho farà per quedar-se embarassada?

  A la casa de les noies està a punt de produir-se un gran canvi. La Sílvia, contra tot pronòstic, decideix, de la nit al dia, ser mare. Ningú la podrà convèncer de que es tiri enrera, però el problema que es troba la Sílvia no és gens senzill: Com s'ho farà per quedar-se embarassada?

Anar al contingut