• Crisi
  Veure vídeo

  Crisi

  La companyia aèria Fly Fly travessa una greu crisi econòmica i el director ha decidit fer una reducció de plantilla. La Sílvia s'erigeix en representant sindical de les seves companyes, la Carla utilitza les seves armes de seducció per mantenir el seu lloc de treball i l'Esther, a causa de la inseguretat que li provoca la situació, pateix una crisi d'ansietat. Per la seva banda, el Mario ha instal·lat al bar una màquina escurabutxaques, i la Diana, intentant demostrar a la Mariona el perill d'aquestes màquines, es converteix en una ludòpata.

  Actors convidats: Jordi Bosch, Eli Iranzo, Daniel Casanovas i Jordi Gràcia.

  La companyia aèria Fly Fly travessa una greu crisi econòmica i el director ha decidit fer una reducció de plantilla. La Sílvia s'erigeix en representant sindical de les seves companyes, la Carla utilitza les seves armes de seducció per mantenir el seu lloc de treball i l'Esther, a causa de la inseguretat que li provoca la situació, pateix una crisi d'ansietat. Per la seva banda, el Mario ha instal·lat al bar una màquina escurabutxaques, i la Diana, intentant demostrar a la Mariona el perill d'aquestes màquines, es converteix en una ludòpata. Actors convidats: Jordi Bosch, Eli Iranzo, Daniel Casanovas i Jordi Gràcia.

 • Estrès
  Veure vídeo

  Estrès

  La Carla, la Sílvia i l'Esther s'han quedat a l'atur. La Carla decideix trobar una feina millor de la que tenia. La Sílvia decideix agafar-se un any sabàtic i dedicar-lo als seus hobbies. L'Esther no sap estar sense fer d'hostessa, encara que sigui a casa. La Mariona es converteix en la golejadora de l'equip de futbol sala femení del barri. La Diana s'ha enamorat d'un paleta, a qui segueix fins allà on treballa, convençuda que ell també la correspon.

  Actors convidats: Jordi Bosch, Jordi Martínez i Lulú Palomares, i la col·laboració especial de Núria Hosta i Anna Azcona.

  La Carla, la Sílvia i l'Esther s'han quedat a l'atur. La Carla decideix trobar una feina millor de la que tenia. La Sílvia decideix agafar-se un any sabàtic i dedicar-lo als seus hobbies. L'Esther no sap estar sense fer d'hostessa, encara que sigui a casa. La Mariona es converteix en la golejadora de l'equip de futbol sala femení del barri. La Diana s'ha enamorat d'un paleta, a qui segueix fins allà on treballa, convençuda que ell també la correspon. Actors convidats: Jordi Bosch, Jordi Martínez i Lulú Palomares, i la col·laboració especial de Núria Hosta i Anna Azcona.

 • Passatger 22
  Veure vídeo

  Passatger 22

  L'Esther i la Sílvia es troben amb un passatger extremadament desagradable, maleducat, cridaner, malcarat i insuportable que els amarga el viatge. Fartes d'aguantar-li tants insults, li planten cara i l'home, al mig de la discussió, té un infart en ple vol. La Diana decideix anar a un dentista que fa neteges de boca gratuïtes, però no li sortirà tan barat com ella es pensa. La Carla estrena un vestit nou molt car i al bar del Mario se li enganxa un xiclet. La Mariona li diu que no pateixi, que ella li treurà.

  Actors convidats: Ricard Borràs, Pep Sais, Blanca Pàmpols, Jordi Cumellas, Sergi Galera, Dani Arrevola, Míriam Alemany.

  L'Esther i la Sílvia es troben amb un passatger extremadament desagradable, maleducat, cridaner, malcarat i insuportable que els amarga el viatge. Fartes d'aguantar-li tants insults, li planten cara i l'home, al mig de la discussió, té un infart en ple vol. La Diana decideix anar a un dentista que fa neteges de boca gratuïtes, però no li sortirà tan barat com ella es pensa. La Carla estrena un vestit nou molt car i al bar del Mario se li enganxa un xiclet. La Mariona li diu que no pateixi, que ella li treurà. Actors convidats: Ricard Borràs, Pep Sais, Blanca Pàmpols, Jordi Cumellas, Sergi Galera, Dani Arrevola, Míriam Alemany.

 • Mentides
  Veure vídeo

  Mentides

  La Mariona rep la visita del seu exnòvio, que està molt content i a punt de casar-se amb una noia catalana. La Mariona li diu que ella també està molt contenta amb el seu nòvio actual... el Mario. Però el Mario no és l'única persona a qui la Mariona involucra amb les seves mentides. La Sílvia és víctima d'un enquestador sense escrúpols.

  Actors convidats: Eduard Farelo, Cati Solivellas, Carles Martínez

  La Mariona rep la visita del seu exnòvio, que està molt content i a punt de casar-se amb una noia catalana. La Mariona li diu que ella també està molt contenta amb el seu nòvio actual... el Mario. Però el Mario no és l'única persona a qui la Mariona involucra amb les seves mentides. La Sílvia és víctima d'un enquestador sense escrúpols. Actors convidats: Eduard Farelo, Cati Solivellas, Carles Martínez

 • Clausura
  Veure vídeo

  Clausura

  Un director de televisió ha triat el bar del Mario per rodar-hi l'anunci publicitari d'una nova marca de cerveses. Ja està tot preparat, només falta triar la noia que protagonitzarà l'anunci. A cap de les nostres protagonistes els fa gràcia aparèixer per la televisió fins que s'assabenten que el noi de l'anunci serà... el Javier Bardem. A partir d'aquest moment començarà una guerra entre totes per ser la protagonista de l'anunci i poder estar ben a prop del seu ídol.

  Actors convidats: Francesc Orella i Montse German

  Un director de televisió ha triat el bar del Mario per rodar-hi l'anunci publicitari d'una nova marca de cerveses. Ja està tot preparat, només falta triar la noia que protagonitzarà l'anunci. A cap de les nostres protagonistes els fa gràcia aparèixer per la televisió fins que s'assabenten que el noi de l'anunci serà... el Javier Bardem. A partir d'aquest moment començarà una guerra entre totes per ser la protagonista de l'anunci i poder estar ben a prop del seu ídol. Actors convidats: Francesc Orella i Montse German

 • Em fas mal
  Veure vídeo

  Em fas mal

  La Mariona veu que el sofà, el lloc on ella dorm, ha desaparegut perquè l'Esther ha decidit fer-lo entapissar i ha d'anar a viure amb la Diana. L'Esther veu que la Mariona cada cop s'acosta més a la Diana i s'allunya d'ella, i això li fa mal. A la Carla li fa mal una altra cosa: el peu que s'ha trencat per culpa de la Sílvia. La Sílvia, per compensar, decideix cuidar-se de la Carla mentre estigui de baixa. Però a vegades és pitjor el remei que la malaltia.

  Amb la col·laboració especial d'Elisenda Ribas

  La Mariona veu que el sofà, el lloc on ella dorm, ha desaparegut perquè l'Esther ha decidit fer-lo entapissar i ha d'anar a viure amb la Diana. L'Esther veu que la Mariona cada cop s'acosta més a la Diana i s'allunya d'ella, i això li fa mal. A la Carla li fa mal una altra cosa: el peu que s'ha trencat per culpa de la Sílvia. La Sílvia, per compensar, decideix cuidar-se de la Carla mentre estigui de baixa. Però a vegades és pitjor el remei que la malaltia. Amb la col·laboració especial d'Elisenda Ribas

 • Neteja
  Veure vídeo

  Neteja

  L'Esther està farta de fer totes les feines de la casa i vol agafar una dona de la neteja. Les altres no hi estan gaire d'acord, però, un cop la tenen, n'estan encantades, perquè ho fa tot millor que l'Esther. En canvi, l'Esther, cada cop li troba més defectes. La Carla, per la seva banda, està passant un moment vital molt baix. Veu que no ha arribat a res del que ella volia ser i se sent fracassada.

  Actors Convidats: Anna Lizaran, Alba Solà, Eli Iranzo

  L'Esther està farta de fer totes les feines de la casa i vol agafar una dona de la neteja. Les altres no hi estan gaire d'acord, però, un cop la tenen, n'estan encantades, perquè ho fa tot millor que l'Esther. En canvi, l'Esther, cada cop li troba més defectes. La Carla, per la seva banda, està passant un moment vital molt baix. Veu que no ha arribat a res del que ella volia ser i se sent fracassada. Actors Convidats: Anna Lizaran, Alba Solà, Eli Iranzo

 • Obsessions
  Veure vídeo

  Obsessions

  La Sílvia està a punt de rebre la visita d'una antiga professora seva que ara s'ha convertit en una novel·lista de renom mundial i que ella l'admira profundament des que era petita. Però els mites poden caure. La Mariona diu sense cap problema que ella mai ha llegit un llibre i promet que no en pensa llegir mai cap, però una nit que no pot dormir obre un llibre i ... ja no el pot tornar a deixar. L'Ester busca un filferro per tancar la bossa del pa que ha perdut no sap com. I la Diana ha obert una línia de telèfon eròtic. Té un client fix que la truca cada dia i la seva veu li sona molt. Pot ser el Mario? O potser l'Andreu?

  Actors convidats: Rosa Novell

  La Sílvia està a punt de rebre la visita d'una antiga professora seva que ara s'ha convertit en una novel·lista de renom mundial i que ella l'admira profundament des que era petita. Però els mites poden caure. La Mariona diu sense cap problema que ella mai ha llegit un llibre i promet que no en pensa llegir mai cap, però una nit que no pot dormir obre un llibre i ... ja no el pot tornar a deixar. L'Ester busca un filferro per tancar la bossa del pa que ha perdut no sap com. I la Diana ha obert una línia de telèfon eròtic. Té un client fix que la truca cada dia i la seva veu li sona molt. Pot ser el Mario? O potser l'Andreu? Actors convidats: Rosa Novell

 • Maduresa
  Veure vídeo

  Maduresa

  La Sílvia té una crisi perquè pren consciència de la seva edat. De cop se sent gran, i això no li agrada gens. Al Mario se li ha espatllat la nevera del bar i no té diners per comprar-ne una de nova. La Mariona i la Diana decideixen aconseguir els diners fent-se... donants d'òvuls.

  Actors convidats: Teresa Sànchez, Jaume García Arija.

  La Sílvia té una crisi perquè pren consciència de la seva edat. De cop se sent gran, i això no li agrada gens. Al Mario se li ha espatllat la nevera del bar i no té diners per comprar-ne una de nova. La Mariona i la Diana decideixen aconseguir els diners fent-se... donants d'òvuls. Actors convidats: Teresa Sànchez, Jaume García Arija.

 • La roba bruta
  Veure vídeo

  La roba bruta

  La Sílvia està mantenint una relació amb una dona casada. A l'Esther li fa gràcia un home que coneix a la bugaderia. L'Andreu es penja d'una dona que coneix al bar del Mario. I la Diana i la Mariona es passen tot el dia mirant els programes de televisió d'una plataforma digital.

  Actors convidats: Rosa Gàmiz

  La Sílvia està mantenint una relació amb una dona casada. A l'Esther li fa gràcia un home que coneix a la bugaderia. L'Andreu es penja d'una dona que coneix al bar del Mario. I la Diana i la Mariona es passen tot el dia mirant els programes de televisió d'una plataforma digital. Actors convidats: Rosa Gàmiz

 • Ens casem
  Veure vídeo

  Ens casem

  L'Esther li fa un ultimàtum a l'Andreu: o es casen, o tallen. La raó? S'ha quedat embarassada. Sembla que tot hagi de ser molt fàcil, però no ho serà gens. La Diana decideix reclamar els diners d'una factura de telèfon que no és seva. Ben aviat es veurà immersa en una aventura impensable.

  L'Esther li fa un ultimàtum a l'Andreu: o es casen, o tallen. La raó? S'ha quedat embarassada. Sembla que tot hagi de ser molt fàcil, però no ho serà gens. La Diana decideix reclamar els diners d'una factura de telèfon que no és seva. Ben aviat es veurà immersa en una aventura impensable.

 • Destins
  Veure vídeo

  Destins

  La Mariona s'enamora d'un biòleg... 25 anys més gran que ella. L'Esther està organitzant totes les obres del nou pis que s'ha comprat amb l'Andreu. L'Andreu només s'encarrega de buscar el capçal del llit. La Sílvia té vols durant tota la setmana de Nova York. La Carla els té a Nova Delhi. La Diana té jet lag, segueix l'horari d'àpats de Nova York i també el de Nova Delhi.

  Actors convidats: Lluís Marco

  La Mariona s'enamora d'un biòleg... 25 anys més gran que ella. L'Esther està organitzant totes les obres del nou pis que s'ha comprat amb l'Andreu. L'Andreu només s'encarrega de buscar el capçal del llit. La Sílvia té vols durant tota la setmana de Nova York. La Carla els té a Nova Delhi. La Diana té jet lag, segueix l'horari d'àpats de Nova York i també el de Nova Delhi. Actors convidats: Lluís Marco

 • Visca els nuvis!
  Veure vídeo

  Visca els nuvis!

  Ha arribat el gran dia. L'Andreu i l'Esther es casen! La Mariona serà la padrina. La Sílvia i la Diana les encarregades d'organitzarel comiat de soltera. I la Carla ja té prou feina triant quin vestit durà al casament. Però... realment serà el dia més feliç de les seves vides?

  Ha arribat el gran dia. L'Andreu i l'Esther es casen! La Mariona serà la padrina. La Sílvia i la Diana les encarregades d'organitzarel comiat de soltera. I la Carla ja té prou feina triant quin vestit durà al casament. Però... realment serà el dia més feliç de les seves vides?

 • Taxi!
  Veure vídeo

  Taxi!

  L'Esther i l'Andreu estan a punt d'anar de viatge de nuvis, però l'han de suspendre perquè la Sílvia té un accident a casa i queda inconscient. La Carla agafa terror als accidents domèstics. La Mariona es va deixar el mòbil del Mario dins el cotxe de la Sílvia. Ara no pot tornar-li el mòbil al Mario perquè no sap on va aparcar el cotxe la Sílvia. Sort que en aquests moments sempre apareix la Diana amb els seus coneixements de psicologia.

  Actors convidats: Eli Iranzo, Carles Romero

  L'Esther i l'Andreu estan a punt d'anar de viatge de nuvis, però l'han de suspendre perquè la Sílvia té un accident a casa i queda inconscient. La Carla agafa terror als accidents domèstics. La Mariona es va deixar el mòbil del Mario dins el cotxe de la Sílvia. Ara no pot tornar-li el mòbil al Mario perquè no sap on va aparcar el cotxe la Sílvia. Sort que en aquests moments sempre apareix la Diana amb els seus coneixements de psicologia. Actors convidats: Eli Iranzo, Carles Romero

 • Qui té por de Totó Tomàs
  Veure vídeo

  Qui té por de Totó Tomàs

  La Diana decideix llogar una habitació del seu pis perquè va curta d'euros i agafa el primer llogater que passa: un home jove, que no parla i du una bossa d'esport plena de ganivets. Per la seva banda, l'Esther i l'Andreu ja tenen el seu pis arreglat... o això és el que ells creien. Tots junts viuran una veritable nit de terror.

  La Diana decideix llogar una habitació del seu pis perquè va curta d'euros i agafa el primer llogater que passa: un home jove, que no parla i du una bossa d'esport plena de ganivets. Per la seva banda, l'Esther i l'Andreu ja tenen el seu pis arreglat... o això és el que ells creien. Tots junts viuran una veritable nit de terror.

Anar al contingut