Dones modernes per a una sèrie moderna. Aquesta seria la millor definició d'"Infidels", Ia producció de Televisió de Catalunya i Diagonal TV. I quan parlem de modernitat, no ens referim a fer un producte selecte per a un  públic reduït, sinó a un producte de qualitat, elegant, i fidel als temps actuals.

En aquest sentit, "Infidels" ha buscat una estructura àgil: amb moltes seqüències per capítol, amb diàlegs breus i amb gràcia, amb "aire" i amb espais que fugin de la claustrofòbia que produeix la reiteració dels espais interiors. En definitiva, una estructura dinàmica que -gràcies al text i a la imatge- mantindrà l'interès de l'espectador des de bon començament i fins al final. A "Infidels" hi ha girs d'argument, sorpreses i emocions que atraparan l'espectador amb força. Les seqüències buides quedaran prohibides. Tot això és el que entenem per una sèrie moderna. 

"Infidels" defensa aquest concepte a través de l'estructura (amb un format de 50 minuts setmanals) i del contingut. Volem debatre la vida d'avui des d'un dels punts de vista que més ha revolucionat la nostra societat: el de la dona. I ho fa adaptant-se a les històries del nostre entorn, de la nostra realitat més propera;  les cinc protagonistes seran el mirall del públic i crearan vincles amb l'espectador.

Cada capítol té dues trames principals. Per complementar-les tindrem dues trames de suport o de contrast de gènere (per alleugerir l'excessiu pes dramàtic mitjançant una minitrama d'elements quotidians, lleugers…). Però, en realitat, cada capítol és un puzle en què veurem desenvolupar les vivències de les nostres protagonistes. Un mapa humà narrat de forma àgil i ràpida.

"Infidels" és una sèrie amb personatges de carn i ossos, que tenen passions, alegries, tristeses i secrets que l'espectador podrà compartir perquè li seran familiars, propers... Mostra mons professio-nals en què la dona desenvolupa llocs de responsabilitat. I a través de les relacions personals, ens fa veure com han canviat les coses.

L'amor, la lluita per tirar endavant, l'amistat, l'esperança... són conceptes universals i positius als quals les protagonistes s'aferren per sobreviure i per viure el dia a dia. I es practica la filosofia que "en el pitjor dels drames, sempre hi ha lloc per a la ironia i l'humor".

Per emocionar cal sorprendre. I Infidels sorprendrà i emocionarà sense caure en frivolitats gratuïtes.

Anar al contingut