• Infidels - capítol 27
  Veure vídeo

  Infidels - capítol 27

  La Dani necessita un altre treball, una casa on viure... i sentir-se una més entre les amigues. La Paula li donarà suport en tot moment, mentre acaba la primera versió de la seva novel·la. La Francina té abduïda l'Arlet, que fins i tot canvia d'imatge, deixant astorades les amigues. Tot plegat portarà l'Arlet a un conflicte moral amb totes elles. La Lídia i el Salva continuen la seva aventura... però tots dos tenen objectius ben diferents, fet que provocarà un xoc entre tots dos.

 • Infidels - capítol 26
  Veure vídeo

  Infidels - capítol 26

  La Paula avança en l'escriptura de la seva novel·la i organitza una festa per presentar el Guillem. L'Arlet hi va acompanyada de la Francina, i la Joana del Pep... Tot plegat acaba com el rosari de l'aurora per l'actitud de la Francina... A més, la Gabriela es presenta buscant la Paula, a qui pren per l'antiga amant del seu marit. El Salva rep un pastís de commemoració.

 • Infidels - capítol 25
  Veure vídeo

  Infidels - capítol 25

  L'Arlet descobreix que és filla d'un empresari corrupte... i de sobte es troba immersa en un assetjament mediàtic. La Francina, sola i dolguda, accepta finalment tot el suport i l'afecte de l'Arlet. La Joana té un accident de cotxe i la Gabriela se li fica a casa amb la intenció d'ajudar-la.

 • Infidels - capítol 24
  Veure vídeo

  Infidels - capítol 24

  La detenció del Toni posa en perill que el Manu segueixi a casa de la Lídia. La Paula decideix desintoxicar-se. El Guillem intenta que ho faci acompanyada de la Cruz, però ella no li perdona l'incident que va acabar amb la Clàudia a l'hospital. Tanmateix la Paula rebrà una ajuda inesperada. La proximitat fa que entre el Peter i la Joana reneixin, en secret, antics sentiments. El Peter demanarà ajuda psicològica a la Lídia, que la deriva al Salva.

 • Infidels - capítol 23
  Veure vídeo

  Infidels - capítol 23

  La relació de la Lídia i el Manu amb el Toni millora a poc a poc, però tot es trunca quan el Toni és detingut per la policia, que el relaciona amb una trama il·legal de cotxes de luxe. La Lídia prova de mantenir tot l'assumpte en secret de cara al Manu. El Guillem continua acostant-se a la Paula, que no deixa de preocupar-se pel seu problema: deixar l'alcohol. La Dani demana a la Paula de quedar-se a casa seva i aquesta accepta.

 • Infidels - capítol 22
  Veure vídeo

  Infidels - capítol 22

  L'Oriol s'enamora de l'Arlet i ho confessa al Pep sense saber que aquest té el mateix problema: estar enamorat d'algú que li porta tants anys que podria ser la seva mare. La Joana acaba seduïda per la tendresa del Pep, fet que el Peter no trigarà a descobrir. El Manu va a veure la seva mare a la presó, cosa que provoca nous problemes d'adaptació que el Toni no està disposat a consentir, després de veure tots els esforços que fa la Lídia.

 • Infidels - capítol 21
  Veure vídeo

  Infidels - capítol 21

  La Dani s'ofereix per treballar al bar de la Paula, que, en veure que la noia té tanta mala sort a la vida com ella, decideix contractar-la. La Joana ha d'afrontar el retorn del Peter, que arriba acompanyat per la seva nova dona (una argentina que va conèixer als Estats Units), i les ganes que l'Oriol i la Marina tenen de veure'l, fet que provocarà que els dos nens maquinin contra la nouvinguda. La Cruz discuteix amb el Jesús quan aquest vol acostar-se a la seva filla.

 • Infidels - Cap. 20: "Tu, sempre al mig" (Toni)
  Veure vídeo

  Infidels - Cap. 20: "Tu, sempre al mig" (Toni)

  L'Arlet, obsessionada amb la Francina, i sentint-se culpable amb la Dani, decideix arribar a un punt intermedi i proposa a la Dani de fer un trio. La Lídia i el Toni discuteixen sobre la manera d'educar el Manu, cada cop més problemàtic. La Lídia acaba decidint que el millor és que el noi vagi a veure el Salva, el seu soci i expert en aquest tipus de temes.

 • Infidels - capítol 19
  Veure vídeo

  Infidels - capítol 19

  La Lídia aconsegueix per fi el seu objectiu: que la considerin idònia per ser família d'acollida. Arriba a casa el Manu, un adolescent conflictiu que no es mostra gaire entusiasmat amb la idea d'adaptar-se a la seva nova vida. La Cruz se sent assetjada per la Sònia, la seva cap, mentre intenta compaginar la seva vida professional amb el seu paper de mare soltera. La Dani busca feina i acaba tenint cura d'una persona gran.

 • Infidels - Cap. 18: "Fote't el peluix pel cul" (Cruz)
  Veure vídeo

  Infidels - Cap. 18: "Fote't el peluix pel cul" (Cruz)

  Amb la Dani i l'Arlet de lluna de mel, les amigues preparen el primer aniversari de la filla de la Cruz. La Paula trenca la relació amb el seu soci al bar, i adquireix un deute que no pot pagar. La Joana, desesperada, va a veure la Lídia i es troba amb el seu nou soci, en Salva, que després d'una peculiar teràpia li ofereix feina al despatx.

 • Infidels - capítol 17
  Veure vídeo

  Infidels - capítol 17

  Ha passat un any i mig des de l'operació de la Paula. Ella, que havia perdut la memòria, s'ha recuperat físicament, però no emocionalment, i ara regenta un bar. La Cruz, mare d'una nena, ha tornat a trobar feina. Allà ha topat amb la Sònia, una cap molt absorbent. La Lídia fa les gestions per adoptar un nen en acollida, fet que no emociona especialment el Toni, que es troba immers en un negoci il·legal.

 • Infidels - capítol 16
  Veure vídeo

  Infidels - capítol 16

  La Paula sembla força animada tot i que demà s'opera. La Dani no acaba d'encaixar en el grup. La Cruz creu que la presència de la noia talla el rotllo. La Dani beu una mica massa i avergonyeix l'Arlet davant de les amigues. El Toni rep una trucada de la mare en què li demana ajuda. Quan la troba, s'adona que algú l'ha colpejada. El Rubén vol saber si la Lídia està interessada en una feina a Madrid. La Joana troba un anell a en Peter i comença a fer càbales.

 • Infidels - capítol 15
  Veure vídeo

  Infidels - capítol 15

  L'Arlet diu a la Dani que ha tornat a tenir el mateix somni: ella persegueix el Marc, però no aconsegueix atrapar-lo. La Lídia li explica que potser el seu somni es deu a la por a la pèrdua. La Paula està feta pols. La Cruz i el Marc, el seu exmarit, li fan costat, però ella no reacciona. Les amigues també ho intenten, però el Toni és l'únic capaç de treure-li un somriure. El Peter i la Joana fan l'amor sense que els nens els sentin, però l'endemà al matí la Marina els enxampa.

 • Infidels - capítol 14
  Veure vídeo

  Infidels - capítol 14

  Les amigues comenten amb alegria i esperança la decisió de Paula d'operar-se. El metge, però, li comunica que el temps d'operar-se ja ha passat. El Marc troba a faltar el seu fill. La Lídia ha rebut dues invitacions per anar a la presentació d'una revista i pretén que el Toni l'acompanyi vestit amb una americana. El Rubén i el Toni es coneixen i el Toni no triga a descobrir que entre ell i la Lídia hi va haver alguna cosa.

 • Infidels - capítol 13
  Veure vídeo

  Infidels - capítol 13

  La Joana no pot evitar mostrar-se seca amb el Peter i li demana temps per pair la situació. El Francesc s'adona que la relació entre tots dos no ha prosperat. El Marc demana a la Paula que s'operi, però ella no sap què fer. La Maria porta l'Adrià al Marc perquè passi un últim dia amb el seu pare abans d'anar-se'n. La Paula coneix un llibreter amb qui queda per parlar de literatura. L'Albert està esquiu amb la Lídia. La psiquiatra tracta un pacient que té por de volar.

Anar al contingut