Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Premi Herralde de Novel·la 2020

Luisgé Martín: canviar de carrera

Guanyador del Premi Herralde de Novel·la 2020, Luisgé Martín va decidir estudiar Filologia Hispànica després de descobrir uns contes de Julio Cortázar. Uns relats que li van canviar la vida.

"Quan estava estudiant l'últim curs de COU, estava mig predestinat a estudiar Dret, però en una classe un professor de Llengua ens va llegir tres contes de Julio Cortázar. Allò va ser descobrir la fascinació per la literatura i la possibilitat d'escriure una literatura diferent. Em va obrir moltíssims camins: vaig decidir estudiar Filologia i ser escriptor de veritat. A més, en aquell moment, em converteixo en un 'groupie' de Julio Cortázar, llegeixo tot el que publica i començo a perseguir-lo. Al final vaig aconseguir viatjar a París per entrevistar-lo."

Llicenciat en Filologia Hispànica per la Universitat Complutense de Madrid i MBA per l'Institut d'Empresa, Luis García Martín (Madrid, 1962) ha estat guardonat, entre altres, amb el premi Ramón Gómez de la Serna, l'Antonio Machado, el Vargas Llosa de Relats i el Premi Herralde de Novel·la per "Cien noches".

"Cien noches"
Editorial: Anagrama
Gènere: Novel·la
Pàgines: 264

Sinopsi: Una faula moral amb traces detectivesques i científiques que indaga en l'amor i la infidelitat. Una novel·la eròtica i negra que explora les formes que adopten les mentides.

NOTÍCIES RELACIONADES

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut