• TV3

  Capítol 35

  La Nana s'escapa amb el Leslie a la platja la nit que té festa. L'Edward Weyse fa la primera sessió de teràpia amb el psicòleg que intenta esbrinar l'origen del seu bloqueig mental. L'Amanda Madsen rep una visita inesperada que li alegrarà el dia. L'August Molin decideix passar uns dies a l'hotel per empaitar l'Alma. La Molly i el Peter tornen d'Anglaterra amb la petita Emma.

 • TV3

  Capítol 36

  La Vera troba un fugitiu a la caseta de les barques i decideix ocultar-lo a l'hotel per ajudar-lo. L'August Molin es comença a obsessionar amb la idea de venjar-se de l'Alice Frigh per haver-li frustrat la venda de la tabaquera. Els pares de l'Amanda acaben sabent que el Max l'ha deixat per una altra dona. El Leslie continua insistint a la Nana perquè es vegin, però la noia no ho té clar.

 • TV3

  Capítol 37

  La Vera, el Hjalmer, l'Olga i la Lydia continuen buscant la manera d'ajudar el Robert a fugir a Suècia. L'Amanda rep per fi l'esperada trucada del director de l'Associació Danesa de Turisme. La senyora Andersen fa una proposta molt interessant a l'Edith. L'August Molin segueix maquinant per minar la relació entre l'Alice Frigh i el seu fill Leslie.

 • TV3

  Capítol 38

  El senyor Aurland rep el document amb què el Robert, per fi, podrà viatjar a Suècia. L'Edward Weyse va de festa en festa amb el Jesper i les dues noies de Copenhaguen. El Georg Madsen està a punt de tancar el tracte amb l'alemany Fischer, tot i l'oposició de la Therese. La Nana rep la visita del seu xicot, l'Anders. I no és l'única que té visita.

Anar al contingut