Personal de l'"Hotel Voramar"
Personal de l'"Hotel Voramar"
Un retrat de la Dinamarca dels anys 20

Benvinguts a l'"Hotel Voramar", un hotel molt especial on tot és possible

Una sèrie d'època ambientada en els bojos anys 20, quan es troben en un hotel idíl·lic de la costa els empleats i els rics hostes durant l'estiu

A finals de la dècada dels anys 20, l'Hotel Voramar obre com cada estiu les portes a un grup de famílies i parelles benestants. És un hotel per a un públic selecte, situat al costat de la mar a Skagerrak, deu quilòmetres al sud de Skagen, a la costa de Dinamarca.

En aquesta sèrie, protagonitzada per Rosalinde Mynster (la cambrera Fie, filla del comerciant Amanda), Amalie Dollerup (Amanda Madsen) i Jens Jacob Tychsen, entre d'altres, les històries del personal de l'hotel s'entrelliguen amb les dels hostes en múltiples trames plenes de relacions de família, amistat i idil·lis.

Un viatge que mostra l'optimisme en una època convulsa marcada per les guerres a Europa i la gran crisi financera.

 

Capítol 1

És l'estiu del 1928, i els hostes comencen a arribar a l'Hotel Voramar. Tots són vells coneguts que es retroben cada any: empresaris, un actor, famílies adinerades. Però entre el servei hi ha una cara nova, la Fie, una noia que vol guanyar diners per pagar un tractament mèdic al seu pare.

 

Capítol 2

El senyor Andersen veu un home baixant de les golfes de matinada i sospita que ha estat amb una de les noies del servei. L'Amanda continua amb la idea de seduir un home abans que l'Ella i es fixa en l'Edward. El seu pare, però, la vol aparellar amb el fill d'un ric comte.

 

Capítol 3

La Fie somia que el seu pare perd el coneixement i vol dir a la senyora Andersen que plega per anar-se'n a cuidar-lo. L'Edward descobreix amb estupefacció que la senyora Aurland es banya despullada al mar. L'Amanda, amb l'aprovació del seu pare, accepta anar a una festa amb el comte Ditmar.

 

Capítol 4

El mal temps deixa tancats els hostes dins de l'hotel i el mal humor s'apodera de tots. Mentrestant, el proveïdor de queviures de l'hotel exigeix a la senyora Andersen que li pagui els deutes pendents abans de servir-los més gènere, però ella no troba la clau de la caixa forta.

Anar al contingut