Empleades de l'"Hotel Voramar" donant la benvinguda a uns hostes
Empleades de l'"Hotel Voramar" donant la benvinguda a uns hostes
Els millors (i pitjors!) allotjaments per passar-hi uns dies

5 sèries ambientades en un hotel

Aquests tipus de negocis poden ser el contenidor perfecte per desenvolupar històries còmiques, dramàtiques o amb una forta càrrega psicològica

"Hotel Voramar"

"Hotel Voramar" és un dels èxits d'aquest estiu a TV3. Ambientada als anys 20 del segle passat, aquesta sèrie explica la vida durant l'estiu en un hotel situat al mar del Nord que acull un grup de famílies i parelles benestants. És un hotel per a un públic selecte, situat al costat del mar, a la costa de Dinamarca.

Però aquesta no és la primera vegada que veiem a TV3 una sèrie que es desenvolupa en un hotel. Aquí teniu una col·lecció de cinc sèries ambientades en hotels:

 

"Hotel Fawlty"

'Hotel Fawlty'
 

John Cleese (un dels membres del reputat grup humorístic anglès Monty Python) va dissenyar el personatge de Basil Fawlty basant-se en una experiència personal seva, quan va estar allotjat en un hotel de Devon, a la costa anglesa. A partir d'aquí, va crear una sèrie, "Hotel Fawlty", amb 12 capítols (dues temporades de 6 capítols cadascuna), que TV3 va estrenar el 1986.

Un dels personatges més estimats de la sèrie, el desastrós i maldestre cambrer Manuel, era interpretat per l'actor Andrew Sachs. Quan Sachs va morir, el 2016, TV3 li va fer un vídeo d'homenatge amb algunes de les escenes més divertides de la sèrie protagonitzades pel Manuel:

 

"Tres estrelles"

 

Aquesta sèrie, inventada i protagonitzada per Tricicle (grup humorístic format per Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans), es va estrenar a TV3 l'octubre de l'any 1987, i es va emetre fins al 1989. Rodada en un hotel real de la Costa Brava, i basada en el característic estil mut del trio català, els 14 capítols d'aquesta sèrie estaven plens de circumstàncies surrealistes, situacions rocambolesques i peripècies hilarants, entre el personal i els hostes d'aquest allotjament al costat de la platja.

Si voleu recuperar "Tres estrelles", podeu veure'n tots els capítols aquí.

 

"16 dobles"

 

Un hotel de Barcelona, l'Europa, té setze habitacions dobles. Així de senzill és justificar el títol d'aquesta comèdia romàntica de 26 capítols que TV3 va estrenar el 2003, i que retrata tot un any en la vida de la família Bofill (els propietaris de l'hotel), els seus treballadors i els clients. Tot i això, la trama principal de la sèrie gira al voltant de la relació de Lídia Bofill (la filla petita del propietari, interpretada per Cristina Brondo) amb Marc Humet (el gestor de l'hotel, interpretat per Miquel Sitjar).

Aquí trobareu tots els capítols de "16 dobles".

 

"Habitació 301"

 

Thriller psicològic finlandès de només 6 capítols, ha estat una de les estrenes de TV3 d'aquest estiu. L'argument es basa en una família que veu morir el seu fill de dos anys durant unes vacances, i un adolescent anomenat Elias és castigat pel crim. Al cap d'un temps, encara trasbalsats per la pèrdua del Tommi, la família va de vacances a Grècia, a un hotel on coneixen un noi que s'assembla molt a l'Elias... Pot ser que sigui ell i que hagi vingut a venjar-se?

Tant si vau perdre l'ocasió de veure-la fa unes setmanes i voleu endinsar-vos en aquesta intrigant sèrie, com si voleu tornar-la a veure, en trobareu tots els capítols en aquest enllaç.

 

"Mr. Bean a l'habitació 426"

 

És cert que l'última proposta no és una sèrie ambientada en un hotel, però tot el vuitè capítol de la sèrie "Mr. Bean" passa en un hotel, on el nostre entranyable protagonista ha reservat l'habitació 426. Com no podia ser d'una altra manera, Rowan Atkinson, l'home que es posa a la pell de Mr. Bean, porta el seu caos, les seves peripècies i la seva insòlita manera d'abordar la vida a aquest allotjament.

Si voleu passar 25 minuts ben entretinguts, aquí podeu veure tot el capítol.

Anar al contingut