Cada dia el 33 ofereix en aquesta franja documentals divulgatius sobre natura, viatges, antropologia, ciència, arts, arqueologia, medi ambient i natura.

Algunes de les propostes per aquesta tardor són:

Lonely planet: Rutes per descobrir (13x50') – BBC

Un equip d'autors i fotògrafs de Lonely Planet s'aventura per camins poc transitats per descobrir nous tresors d'indrets inesperats i desconeguts d'arreu del món.
Cada any, un miler d'autors i fotògrafs de Lonely Planet rastregen el planeta buscant experiències viatgeres noves i intenses. Aquesta sèrie documental de 13 capítols els acompanya en les seves aventures.

La ruta dels fideus (6x52') – KBS Media

Aquest episodi busca els orígens de l'aliment preferit del món, els fideus. En aquesta recerca, mirarem de descobrir qui va ser l'inventor d'aquest aliment en forma de fils i també analitzarem com és que s'ha estès a tot el món i per què no ens en cansem mai.

Paul Merton a l'India (5x45') – BBC

Paul Merton aporta el seu punt de vista personal a un país de contradiccions alarmants en una sèrie documental que ofereix un retrat fresc i compromès d'una nació vasta i molt diversa.

Lluny de les típiques rutes turístiques, Paul segueix els seus instints i ens embarca en una odissea personal per conèixer, en un equilibri delicat entre entusiasme i humor, la cara més desconeguda d'aquesta potència econòmica. Mai un país i un presentador han estat tan compenetrats. Així comença un viatge surrealista i intens que ens durà per carrers urbans aglomerats i també per la crua bellesa rural de l'Índia, des del terreny escarpat del nord fins a la calor sufocant del sud.


Anar al contingut