Guanya una entrada doble per al concert de Queen!

Fes una imitació o la teva versió particular de Queen i guanya una de les cinc entrades dobles per al concert del 10 de juny al Palau Sant Jordi.

Participa al concurs i guanya una de les cinc invitacions dobles que tenim per al concert de Queen & Adam Lambert  al Palau Sant Jordi de Barcelona. Els guanyadors de les 5 entrades dobles han estat:

Antoni Recasens i Clara Piqué, d'Arbeca.

Eva Riembau Anguita, de Montgat.

Lara Martínez, de Canet de Mar.

Ismael Fernández González, de Barcelona.

Susana Garcia Farrés, Esplugues de Llobregat.

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA (en endavant CCMA) organitza un concurs participatiu des del dilluns 4 al divendres 8 de juny de 2018 que permetrà a cinc seguidors/es del programa "Tot es Mou" poder guanyar una invitació doble per assistir al concert de Queen & Adam Lambert, que tindrà lloc el proper 10 de juny de 2018 al Palau Sant Jordi de Barcelona a les 20h.


Requisits i mecànica

El període de participació s'obrirà el dilluns 4 de juny, durant la tarda, i es comunicarà en directe al programa "Tot es Mou". Per participar caldrà penjar a les XS un vídeo que imiti Queen amb el hashtag #QueenTotesMouTV3 o enviar-lo al whatsapp del programa 648 235 342. L'enviament implica consentiment per difondre'l per antena i els canals habituals de la CCMA.

Durant la setmana, es recolliran els vídeos rebuts i s'ensenyaran per pantalla els més divertits o peculiars. Al final de la setmana, el divendres, un jurat format per membres del programa triaran els 5 vídeos més destacats i que s'emportaran les invitacions dobles. La CCMA tindrà lliure elecció del jurat que estarà format per membres del programa.

Els guanyadors del concurs es notificaran per antena amb una sobreimpressió en pantalla i també es publicaran a les XS del programa.

El període de participació es tancarà durant la tarda del divendres 8 de juny, comunicant-ho prèviament per antena.

 

L'organització del concurs és de la CCMA i les xarxes socials no són responsables de les accions que en les presents bases es determinen. Per poder participar caldrà respectar les limitacions d'edat de cada una de les xarxes de participació (Twitter, Whatsapp,...) així com les condicions de l'organitzador del concert per accedir a les instal·lacions del Palau Sant Jordi (majors de 16 anys i menors acompanyats de pare/mare o tutor/a legal, tal com indica el Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya )

Informació Concert: https://www.livenation.es/artist/queen-adam-lambert-tickets


Dates de participació

Des de dilluns 4 de juny i fins divendres 8 de juny de 2018. Tots dos moments (inici i final de la participació) seran anunciats pels presentadors.

 

Àmbit territorial

Podran participar en aquesta acció totes les persones residents a l'estat espanyol.
 

Premis

Cinc invitacions dobles per anar al concert de Quenn & Adam Lambert al Palau Sant Jordi el proper 10 de juny a les 20h.

 

Informació fiscal
Informem que l'obtenció del premi concedit quedarà subjecte a les pertinents obligacions fiscals  de conformitat amb la normativa en vigor. Així, la concessió del premi constituirà un guany patrimonial pel guanyador, que quedarà sotmès a tributació pel seu IRPF (en el cas de persones físiques). Més informació a https://www.ccma.cat/avis-legal/participacions-i-concursos/

 

Acceptació de les bases

La participació en aquesta acció promocional implica, per si mateixa, l'acceptació d'aquestes bases i el criteri de la CCMA pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del concurs i de l'elecció dels guanyadors. L'incompliment d'aquestes bases per part dels concursants en comportarà l'exclusió.


Protecció de dades

Les teves dades les tractarem per fer possible l'organització d'aquesta acció. En el cas que siguis guanyador i usuari de xarxes socials ens posarem amb tu amb missatgeria privada per tal de que ens facilitis el teu nom i poder comunicar que ets el guanyador. En el cas que no ho siguis, només tindrem acces a les teves dades públiques i publicarem el nom del teu usuari de la xarxa per antena o en les nostres plataformes de comunicació.

Si ets menor d'edat, consulta amb els teus pares o tutors la participació en aquesta acció ja que els vídeos que ens enviïs es podran publicar en les nostres plataformes.

En el nostre portal trobaràs tota la informació relacionada en la manera de tractar les dades de caràcter personal, l'exercici dels teus drets, etc. Pots consultar-la a https://www.ccma.cat/avis-legal/privacitat-i-cookies/


Condicions generals de participació:

https://www.ccma.cat/avis-legal/participacions-i-concursos/

*Consulta les condicions de participació

 

Anar al contingut