AUDIÈNCIES

Gran estrena de "La catedral del mar", un dilluns que TV3 lidera amb contundència

TV3 lidera contundentment el dilluns, amb una quota del 15,1%. L'estrena del primer capítol de "La catedral del mar" va ser l'espai més vist del dia, amb una audiència de 635.000 espectadors i una quota del 28,3%. El van seguir, en el rànquing de programes més vistos, les dues edicions dels "Telenotícies".

TV3 va ser líder destacada ahir dilluns, amb una quota del 15,1%, a gairebé 5 punts de la segona classificada, Telecinco, que es va quedar amb una quota del 10,3%. Ahir va ser una jornada en què l'estrena de "La catedral del mar" va destacar amb molta diferència per sobre de la resta de programes. La sèrie va liderar la franja doblant la segona cadena. Durant l'últim quart d'hora d'emissió del primer capítol de "La catedral del mar", titulat "Fugitius", es va assolir la màxima concentració d'espectadors de tot el dia, amb un pic de 855.000 espectadors. Posteriorment, el doble capítol de "The Last Kingdom", amb 199.000 espectadors i un 14% de quota, també va liderar la franja.

Els tres programes més vistos són de TV3, i van ser líders de la franja d'emissió. Després de "La catedral del mar", en segon i tercer lloc s'hi troben els informatius de la cadena. El "Telenotícies vespre", conduït per Toni Cruanyes, va tenir una quota del 25% i va ser vist per 472.000 espectadors. I el "Telenotícies migdia", amb Raquel Sans i Carles Prats, el van veure 416.000 persones i va obtenir una quota del 25,5%.

El vuitè i el novè lloc del rànquing d'audiències són per als dos episodis d'ahir de la sèrie "Un poble francès", que narra les vivències dels habitants d'un indret de França durant l'ocupació alemanya. El primer capítol, "Naixement d'un líder", el van veure 222.000 espectadors i va tenir una quota del 14%, i el segon, "L'assaig", 222.000 espectadors i un 14,9% de quota.

 

(Font: Kantar Media, ind. 4 i +)

tv3.cat

Anar al contingut