Careta de "GR Barcelona"
Careta de "GR Barcelona"
"Gran recorregut" (GR),  el programa per descobrir, viure i sentir Catalunya del 33 estrena la quarta temporada. Presentat per Marc de las Heras torna el "GR  Barcelona" amb noves rutes (sis rutes urbanes i sis rurals) centrades en Barcelona i la seva àrea geogràfica.
 
La quarta temporada, amb 13 nous capítols, torna a ser un "GR Barcelona" centrat en aquesta ciutat i la seva àrea geogràfica on l'espectador trobarà tant rutes urbanes (6 capítols) com rutes rurals (6 capítols) i un recopilatori final. Cada capítol del "GR" vol ser una proposta, un repte, del qual l'espectador n'és partícip, i que està plantejat perquè cadascú pugui fer-ho en el seu temps de lleure. De fet, totes les rutes són aptes per a tothom, i estan enfocades a atreure l'interès de tot tipus de públic.
 
"Gran recorregut" (GR)  és un programa de descoberta. Cada capítol, cada ruta és una manera d'entrar en contacte amb l'essència dels llocs que es visiten, de la seva cultura, de la seva gent. Sobretot d'això últim, perquè després d'haver visitat més de 250 poblacions d'arreu del país, el programa del 33 ha constatat que el paisatge és un reflex de la seva gent.
Anar al contingut