TV3 emet els resums dels partits de futbol de Primera i Segona Divisió al programa "Gol a gol"presentat per Jordi Grau. Cada dissabte i diumenge, a les 00.00, per Esport3, es podran veure les millors imatges de la jornada de Lliga amb l'anàlisi dels experts.

Cada setmana es farà un ampli seguiment de la jornada de la Primera i la Segona Divisió i es posarà especial atenció als equips catalans: el Barça, l'Espanyol i el Girona.

El "Gol a gol" és un dels programes històrics de TV3. Va començar l'emissió el 22 de gener del 1984 i el primer presentador va ser Eduard Berraondo. Va néixer com un espai per veure cada setmana el resum i els gols dels partits de futbol de la lliga. Al llarg dels anys va anar canviant el format i les últimes temporades es va convertir en un espai poliesportiu.

Ara recupera la seva essència i torna a ser una finestra per poder veure les millors jugades de cada jornada de Primera i Segona Divisió. En les tres dècades de programa l'han presentat Eduard Boet, Arcadi Alibés, Pere Escobar, Jordi Basté, Josep Maria Farràs, Enric López Vilalta, Pilar Calvo, Àlex Castells, Imma Pedemonte, Xavier Torres, Francesc Sòria i Marc Negre.

Crèdits

Direcció i presentació
Jordi Grau

Edició
Agustí Alavés i Jordi Sunyer

Realització
Sergi Yañez 

Producció
Maria Colomer i Angel Serralabos

Grafisme
Ramon Chafer i Dani Munuera

Equip d'analistes
Gerard Autet
Mireia Vera
Gerard López
Jofre Mateu
Oriol Riera

Continguts digitals TV3
Jordi Salvat
Sònia Gonzàlez

Anar al contingut