La garnatxa negra - La màgia del vi
De garnatxes, n'hi ha moltes, però, què en sabeu de la negra?
De garnatxes, n'hi ha moltes, però, què en sabeu de la negra?
El xarel·lo vermell - Buscant les arrels
Què té de diferent el xarel·lo vermell del xarel·lo? En Xuriguera us ho explica!
Què té de diferent el xarel·lo vermell del xarel·lo? En Xuriguera us ho explica!
El Sumoll - El vi fa sang
Una varietat rústica i autòctona del Penedès. Quina és?
Una varietat rústica i autòctona del Penedès. Quina és?
El monastrell - Banyes i vinyes
També en diuen Mataró i garrut, però nosaltres us el presentem com a monastrell.
També en diuen Mataró i garrut, però nosaltres us el presentem com a monastrell.
Picapoll - Per terra, mar i aire
Què en sabeu, del picapoll? Si sou del Pla de Bages, segur que un munt de coses...
Què en sabeu, del picapoll? Si sou del Pla de Bages, segur que un munt de coses...
El macabeu - Glops de solidaritat
Com és un vi fet només de macabeu?
Com és un vi fet només de macabeu?
El muscat - Visca la cultura!
Us agraden els vins amb notes florals? Doncs el muscat, o moscatell, és la vostra varietat!
Us agraden els vins amb notes florals? Doncs el muscat, o moscatell, és la vostra varietat!
Garnatxa peluda - Buscant l'excel·lència
Què té la garnatxa peluda que enamora tant en Xuriguera?
Què té la garnatxa peluda que enamora tant en Xuriguera?
La pansa blanca - Jugant a fer de sommeliers
Quins gustos dóna la pansa blanca?
Quins gustos dóna la pansa blanca?
.
Macabeu, xarel·lo i parellada
El xarel·lo, el macabeu i la parellada són les tres varietats clàssiques per fer cava
El xarel·lo, el macabeu i la parellada són les tres varietats clàssiques per fer cava
En Xuriguera ens parla del trepat
La primera informació que rebem d'un vi és l'etiqueta. Influeix el seu disseny en la percepció del que podem trobar dins l'ampolla? Etiquetes cridaneres, austeres, clàssiques o trencadores... Veiem una mostra del que hi ha al mercat i visitem dos productors: els encarregats del Xitxarel·lo i el celler Succés, on dediquen bona part dels seus esforços a comunicar amb la seva imatge. Parlem també amb David Carabén, músic i responsable d'un vi molt personal.
La primera informació que rebem d'un vi és l'etiqueta. Influeix el seu disseny en la percepció del que podem trobar dins l'ampolla? Etiquetes cridaneres, austeres, clàssiques o trencadores... Veiem una mostra del que hi ha al mercat i visitem dos productors: els encarregats del Xitxarel·lo i el celler Succés, on dediquen bona part dels seus esforços a comunicar amb la seva imatge. Parlem també amb David Carabén, músic i responsable d'un vi molt personal.