"Globus sonda" és un programa que gira al voltant d'entrevistes personals conduït per Francesc Mauri on el plató és el cel.

En cada capítol tindrem dos convidats: el protagonista del programa, que farà el vol amb Francesc Mauri, i un altre personatge que, amb Candela Figueras, anirà en el cotxe de seguiment acompanyant des de terra el trajecte que es fa per l'aire.

Des del cotxe, aquest personatge farà preguntes i ens parlarà del convidat principal, que no té cap coneixement de qui és, fins al final del programa.

El plató de cada programa és un viatge per una zona de Catalunya, mostrant paisatges des de l'aire vistos poques vegades; volarem per sobre els núvols i zones concretes del país des d'un punt de vista privilegiat, diferent i únic. L'Empordà, el delta de l'Ebre, el Bages, Vic, Esterri d'Àneu... són algunes de les zones per les quals sobrevolaran Francesc Mauri i el nostre convidat.

Parlem, doncs, d'un programa d'entrevistes en un entorn únic i amb un factor sorpresa final. El format del programa ens permetrà conèixer el personatge convidat, el territori des de l'aire, anècdotes curioses i la peculiaritat del món dels globus aerostàtics.

Des del punt de vista de l'estructura, el programa comença amb el Francesc recollint el nostre convidat principal en un hotel o espai proper a la zona de vol.


En cotxe, tot parlant, es desplaçaran al camp de vol, on els nostres dos pilots els estaran esperant per començar l'aventura: desplegar el globus, inflar-lo, enlairar-se...

A mig vol apareixeran les preguntes, sempre curioses, del convidat sorpresa que segueix el vol des de terra, de la mà de Candela Figueras.
Tot plegat es desvelarà en acabar l'aterratge: aleshores, els dos personatges es retrobaran i gaudiran d'un àpat amb els productes típics de cada territori que hauran sobrevolat, tot comentant l'experiència.

Algunes vegades el nostre protagonista ho encertarà, però la majoria... la cara de sorpresa està assegurada.

Alguns dels personatges principals seran Joan Maria Pou, Araceli Segarra, Òscar Fernández, Enric Masip, Xantal Llavina, Miguel Torres i Sergi Ferrer-Salat.

Anar al contingut