Avui, a les 21.55, a TV3

"Globus sonda" sobrevola la plana de Vic amb Aina Clotet

La plana de Vic és una de les zones més enclotades de Catalunya. Això facilitarà un vol protegit dels vents per parlar amb una de les actrius amb més talent del panorama català.
Aina Clotet i Francesc Mauri, en globus, a "Globus sonda"

Sense gairebé ni proposar-s'ho, als 12 anys debutava a "Estació d'Enllaç", després va venir el "Cor de la ciutat", i, a partir d'aquí, Aina Clotet no ha deixat de créixer i enriquir-se fins a convertir-se en una de les actrius amb més talent del panorama català.

Ha estrenat fa poc dues pel·lícules: "La filla d'algú" i "7 raons per fugir". El millor lloc per parlar de tot plegat és en un globus, conversant amb Francesc Mauri i sobrevolant Vic. A baix, també hi haurà molt talent: Candela Figueras i una altra gran actriu. Per saber de qui es tracta, s'ha de veure el programa.

Globus sonda

El programa convida l'espectador a fer un viatge únic per diferents zones de Catalunya. El globus vola per sobre dels núvols i per zones concretes del país des d'un punt de vista privilegiat. En cada capítol de "Globus sonda" hi ha dos convidats: un, el protagonista del programa, que fa el vol amb Francesc Mauri, i un altre personatge que, amb Candela Figueras, és al cotxe de seguiment, acompanyant des de terra el trajecte que es fa per l'aire. Des del cotxe, aquest personatge fa preguntes i parla del convidat principal del programa. Hi ha un factor sorpresa que es revela quan s'aterra: tots dos personatges es descobreixen gaudint d'un àpat junts amb els productes típics de cada territori que han sobrevolat, mentre comenten l'experiència.

 

Anar al contingut