Germans

La sèrie explica la història de quatre persones que celebren el trenta-cinquè aniversari el mateix dia. Sense saber-ho, tots quatre estan a punt de viure el dia més important de les seves vides.

El Cem es prepara per celebrar el seu aniversari quan la seva dona es posa de part de trigèmins. Estan convençuts que tot anirà bé. La vida, però, té altres plans per a ells. La Beste ha hagut de lluitar per controlar el pes des que era una nena. Per això, pren la decisió de prendre el control i perdre pes, passi el que passi. Res la podrà desviar del seu objectiu, excepte l'amor. El Mahur viu una vida tranquil·la però amaga un secret: trobar el seu pare biològic. El dia del seu trenta-cinquè aniversari, el Mahur rep la bona notícia, però la veritat que descobreix és una gran decepció. El somni del Berk és convertir-se en actor. Quan finalment li arriba l'oportunitat de participar en una bona pel·lícula, no obté el permís del seu productor per fer-ho. Llavors ha de decidir entre la llibertat o seguir com de costum. El Berk decideix ser lliure, encara que hagi de pagar-ne un preu.

Amb aquest punt de partida, la sèrie segueix les vides d'aquests quatre personatges que descobreixen que l'amor i la bondat són el motor del món i que prenen consciència de la importància de la família, la compassió, l'amistat i la fidelitat.

Anar al contingut