Un nou nom, una nova vida per al Mahur
Un nou nom, una nova vida per al Mahur
Diumenge, a les 22.45, a TV3

Mahur, un nom amb història a "Germans"

Un cop més, present i passat s'enllacen al llarg de la sèrie "Germans". En Cem i la Reyhan, pares del Mahur, la Beste i el Berk, viuran moments difícils. El fill adoptat no sembla acceptar la mare no biològica, cosa que portarà la Reyhan a casa del Sakir, pare biològic del bebè.

Al cinquè capítol de "Germans", fem un pas enrere en el temps i veiem com la Reyhan va a veure el Sakir, el pare biològic del Mahur. Així es descobrirà la història que hi ha al darrere del nom de Mahur. D'altra banda, es reviuen els problemes que el Cem va tenir a la feina poc després del part de la Reyhan. I se sabrà com el Nedim va donar la cara perquè el seu germà pogués estar al costat de la Reyhan en uns moments tan complicats.

Sakir lliure una cinta amb una cançó a la Reyhan
Sakir dona una cinta amb una cançó a Reyhan

Al sisè capítol, el Mahur aconsegueix que un oncòleg molt prestigiós visiti el seu pare biològic, però el Sakir està decidit a tornar-se'n a casa seva sense acabar de donar gaires explicacions. El Berk demana a la Beste que l'acompanyi a la festa dels publicistes, en què ha de demanar perdó en públic, però la Beste té una crisi a l'hora de triar el vestit que s'ha de posar i demana ajuda a l'Erdem.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut