La mare es troba amb tres dels seus fills, a casa del Mahur
La mare es troba amb tres dels seus fills, a casa del Mahur
Els dos primers capítols de la sèrie, a la carta

"Germans": viure el dia més important de la teva vida als 35 anys

La sèrie parla de la vida familiar i les connexions de diverses persones que comparteixen el mateix aniversari i també de quina manera són similars i diferents

Els dos primers capítols de "Germans" s'estrenen a TV3. És l'adaptació turca de l'exitosa sèrie dramàtica nord-americana "This is us", que segueix les vides del Cem, la Beste, el Mahur i el Berk. Els quatre celebren el trenta-cinquè aniversari el mateix dia i descobreixen la importància de la família, la compassió, l'amistat i la fidelitat. Estan a punt de viure unes experiències que els marcaran la vida. El programa també es podrà consumir a TV3alacarta, després de la retransmissió de cada capítol.

El Cem (Celil Nalcakan) es prepara per celebrar el seu aniversari amb la Reyhan, la seva dona, quan ella va de part. Tot i que es tracta d'un part arriscat, perquè la Reyhan està embarassada de trigèmins, estan convençuts que tot anirà bé i podran tornar a casa tots cinc junts. La vida, però, té altres plans per a ells.

En Cem i la Reyham, al llit de casa, esperant el moment del part
En Cem i la Reyham, al llit de casa, esperant el moment del part

L'existència de la Beste (Elcin Afacan) no ha estat mai com ella s'esperava. Ha hagut de lluitar per controlar el pes des que era una nena. Per aquest motiu, el dia que compleix 35 anys pren un decisió. És hora de prendre el control i perdre pes, passi el que passi. Res la podrà desviar del seu objectiu, excepte l'amor.

La Beste, davant del pastis del seu 35è aniversari
La Beste, davant del pastis del seu 35è aniversari

El Mahur (Olgun Toker), feliç espòs i pare de família que viu un vida tranquil·la, amaga un secret: des de fa un temps ha provat de trobar el seu pare biològic. Finalment, el dia del seu trenta-cinquè aniversari, rep la bona notícia que fa tant de temps que espera. Però la veritat que descobreix quan coneix el seu pare és una gran decepció.

Mahur, casat i amb dues nenes, busca el seu pare biològic
Mahur, casat i amb dues nenes, busca el seu pare biològic

El somni del Berk (Birkan Sokullu), model i rostre conegut d'una marca important, és convertir-se en actor. Quan finalment li arriba l'oportunitat de participar en una bona pel·lícula, no obté el permís del seu productor per fer-ho. Llavors ha de decidir entre la llibertat o seguir com de costum. El Berk decideix ser lliure, encara que hagi de pagar-ne un preu.

 

TRES GERMANS BEN DIFERENTS
En el primer capítol de "Germans", la Beste, el Mahur i el Berk es preparen per celebrar el seu trenta-cinquè aniversari i, sense saber-ho, viure el dia més important de les seves vides.

Fent un flashback, veiem la Reyhan, la dona del Cem, embarassada de trigèmins, va de part. Però les coses no aniran com s'esperaven. D'altra banda, tornant al segle XXI, la Beste, soltera, a l'atur i amb problemes de pes, comença a qüestionar-se la vida quan arriba als 35. Està convençuda que és moment de fer canvis. Per aquest motiu, decideix perdre la por de no agradar i trobar-se amb algú que ha conegut per internet. Ella espera un cavaller amb armadura brillant i acaba trobant l'Erdem, un príncep de cor tendre.

El Mahur, que fa temps que busca el seu pare biològic, l'acaba trobant el dia que fa anys. Tot el temps que ha esperat, però, acaba amb una gran decepció. I el Berk està decidit a fer realitat el seu somni de convertir-se en actor, encara que hagi de pagar-ne un preu molt alt.

 

 

LA VIDA, INEVITABLEMENT, PORTA CANVIS
 

En el segon capítol, mentre la Beste gaudeix d'una nit romàntica amb l'Erdem, el Berk descobreix que algú el va gravar perdent els papers amb l'equip de rodatge i va penjar el vídeo a internet. El Mahur vol deixar entrar el seu pare biològic a la seva vida, però no sap ben bé quina mena de relació hi ha d'establir. Tornem a fer un flashback per veure la Reyhan que es desperta després de la cesària i rep la notícia més dura: ha perdut un dels tres nadons que esperava.

VÍDEOS RELACIONATS

ÀUDIOS RELACIONATS

Anar al contingut