Clara Lago protagonitza "Gente que viene y bah"

Clara Lago, Àlex García, Alejandra Jiménez i Carmen Maura formen la cartellera de "Gente que viene y bah", una pel·lícula de Patrícia Font de la que us n'oferim les primeres imatges, en forma de tràiler.

El dia 18 de gener de 2019 arriba a les sales de cinema el llargmetratge "Gente que viene y bah!", dirigit per Patricia Font ("Café para llevar", "Don 2" i "Cites") i protagonitzat entre d'altres, per Clara Lago ("¿Quién mató a Bambi?", "Ocho apellidos vascos", "Ocho apellidos catalanes", "Al final del túnel"), Àlex García ("Sin tetas no hay paraíso", "Tierra de lobos", "Seis puntos sobre Emma" i "Kamikaze"), Alejandra Jiménez ("Embarazados", "Nacida para ganar", "Kiki, el amor se hace", "100 metros"), Carmen Maura ("¿Qué he hecho yo para merecer esto?", "Mujeres al borde de un ataque de nervios", "¡Ay, Carmela!", "Sé infiel y no mires con quién", "La comunidad", "800 balas", "Volver", "Las chicas de la sexta planta" i "Las brujas de Zugarramurdi"), Fernando Guallar ("Explota, explora", "El viaje que no hice contigo","El caballero", "Postales")  i Carlos Cuevas ("Ventdelplà", "Merlí", "Merli. Sapere aude").

"Gente que viene y bah!" ens recorda l'etern missatge que tan sovint oblidem: viu el moment. Per això la directora ha volgut fer un film a cavall entre la comèdia i el drama amb molta llum, sensibilitat i sentit de l'humor. La Bea (Clara Lago), és una jove que, d'un dia per l'altre, se li ensorren els pilars de la seva vida. Arran d'aquest canvi sobtat, torna al poble on va néixer. Allà, envoltada per una família força "sui generis" converteix la seva nova etapa en una odissea alegre, plena de situacions rocambolesques. Tot i que el detonant de la història parteix d'una trama amorosa, el llargmetratge té un gran component familiar, a partir d'aquesta premissa: "al llarg de la vida et creuaràs amb molta gent, gent que ve i gent que marxa. Així que deixa't de bestieses... i viu". És una producció de Zeta Cinema i Atresmedia Cine amb la participació de Netflix i TV3.

Sinopsi:
La vida de la Bea, una jove i talentosa arquitecta, dona un tomb quan descobreix que el seu promès, amb qui treballa, s'ha embolicat amb una famosa presentadora. Així és com perd la parella i la feina, tot en un mateix dia. Amb el desastre enganxat als talons, la Bea no té més remei que tornar al seu poble natal, on, a part d'un paisatge idíl·lic, l'espera un futur incert, una família força peculiar i un "misteriós" i atractiu veí que posarà la seva vida potes enlaire.

 

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA:

Direcció: Patricia Font
Guió: Carlos Montero i Mikel Lejarza, basada en la novel·la homònima de de Laura Norton
Producció: Zeta Cinema i Atresmedia Cine, amb la participació de Netflix i TV3
Intèrprets: Clara Lago (Bea), Álex García (Diego), Alexandra Jiménez (Irene), Paula Malia (Débora), Fernando Guallar (Víctor), Carlos Cuevas (León) i Carmen Maura (Ángela)
Direcció de fotografia: David Valdepérez
Música: Arnau Bataller  

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut