• Bàltic 2
  Veure vídeo

  Bàltic 2

  Avui seguim navegant pel Bàltic, el mar dels víkings, dels submarins atòmics russos i de les plataformes petrolieres... El mar que mulla algunes de les ciutats més boniques d'Europa!

  En aquest viatge pel Bàltic ja hem visitat Amsterdam, Berlin i Sant Petersburg.
  Avui toca Tallinn, la capital d'Estònia.

  Avui seguim navegant pel Bàltic, el mar dels víkings, dels submarins atòmics russos i de les plataformes petrolieres... El mar que mulla algunes de les ciutats més boniques d'Europa! En aquest viatge pel Bàltic ja hem visitat Amsterdam, Berlin i Sant Petersburg. Avui toca Tallinn, la capital d'Estònia.

 • Bàltic 1
  Veure vídeo

  Bàltic 1

  Heu navegat per un mar on no es fa de nit? Heu passejat pel monument més inquietant d'Europa?

  Doncs avui tindreu l'oportunitat de conèix
  er algunes de les ciutats més vives i engrescadores del nord d'Europa. Salpant des d'Amsterdam arribarem fins a Sant Petersburg, antiga capital de Rússia, passant per Alemanya, on visitarem Berlín , la ciutat que il·lustra més bé les tragèdies del s. XX.

  Cordeu-vos el cinturó o, més ben dit, poseu-vos el salvavides, perquè avui navegarem pel Bàltic.

  Heu navegat per un mar on no es fa de nit? Heu passejat pel monument més inquietant d'Europa? Doncs avui tindreu l'oportunitat de conèixer algunes de les ciutats més vives i engrescadores del nord d'Europa. Salpant des d'Amsterdam arribarem fins a Sant Petersburg, antiga capital de Rússia, passant per Alemanya, on visitarem Berlín , la ciutat que il·lustra més bé les tragèdies del s. XX. Cordeu-vos el cinturó o, més ben dit, poseu-vos el salvavides, perquè avui navegarem pel Bàltic.

 • Mediterrani occidental 2
  Veure vídeo

  Mediterrani occidental 2

  Avui comencem a Florència, una ciutat que, tot i que no té port, és una de les més visitades pels creueristes de tot el món. Reprenem un viatge que en aquest capítol ens durà per tot Itàlia, de nord a sud.

  Continuarem per Roma, que per a molts altres, que no són els d'abans, és també la més bonica ; i acabarem a Nàpols, que no és la més maca per a ningú, però potser és la més interessant.

  Avui comencem a Florència, una ciutat que, tot i que no té port, és una de les més visitades pels creueristes de tot el món. Reprenem un viatge que en aquest capítol ens durà per tot Itàlia, de nord a sud. Continuarem per Roma, que per a molts altres, que no són els d'abans, és també la més bonica ; i acabarem a Nàpols, que no és la més maca per a ningú, però potser és la més interessant.

 • Mediterrani occidental 1
  Veure vídeo

 • Les illes gregues (Míkonos i Santorí)
  Veure vídeo

  Les illes gregues (Míkonos i Santorí)

  Heu navegat mai pel cràter d'un volcà? Heu caminat pel continent perdut de l'Atlàntida? Heu descobert l'últim paradís creat per l'home? No? Doncs prepareu-vos, perquè avui viatjarem per les illes Cíclades del mar Egeu.
  Coneixerem Santorí, famosa al món sencer per les casetes blanques espurnejades de cúpules blaves, pels penya-segats imponents d'un inquietant color volcànic i perquè diuen els geòlegs que aquí hi va haver un dels desastres naturals més descomunals que ha viscut la humanitat.
  I acabarem a Míkonos, l'illa que durant segles va ser un indret pobre i mancat d'aigua, un racó encantador i oblidat del Mediterrani fins que als anys 50 el turisme britànic la va descobrir. Avui té uns 10.000 habitants i és un paradís per a la comunitat gai de tot el món.

  Heu navegat mai pel cràter d'un volcà? Heu caminat pel continent perdut de l'Atlàntida? Heu descobert l'últim paradís creat per l'home? No? Doncs prepareu-vos, perquè avui viatjarem per les illes Cíclades del mar Egeu. Coneixerem Santorí, famosa al món sencer per les casetes blanques espurnejades de cúpules blaves, pels penya-segats imponents d'un inquietant color volcànic i perquè diuen els geòlegs que aquí hi va haver un dels desastres naturals més descomunals que ha viscut la humanitat. I acabarem a Míkonos, l'illa que durant segles va ser un indret pobre i mancat d'aigua, un racó encantador i oblidat del Mediterrani fins que als anys 50 el turisme britànic la va descobrir. Avui té uns 10.000 habitants i és un paradís per a la comunitat gai de tot el món.

 • Venècia i mar Adriàtic
  Veure vídeo

  Venècia i mar Adriàtic

  Us heu enfilat mai a una muntanya seguint els passos dels apòstols? Heu contemplat una ciutat flotant mentre es perd en l'horitzó? No?
  Això és perquè no heu fet mai la travessa dels tres mars: l'Adriàtic, el Jònic i l'Egeu. Un viatge que ens durà des de Venècia fins a Atenes passant per Ravenna i la ciutat de Kotor, a Montenegro.
  Una ruta pel Mediterrani oriental on trobarem el rastre d'antigues civilitzacions desaparegudes, d'imperis caiguts, de ciutats i edificis universals, de fortaleses inexpugnables i de tombes de poetes immortals. Avui farem un viatge pels tres mars que van veure néixer Europa!

  Us heu enfilat mai a una muntanya seguint els passos dels apòstols? Heu contemplat una ciutat flotant mentre es perd en l'horitzó? No? Això és perquè no heu fet mai la travessa dels tres mars: l'Adriàtic, el Jònic i l'Egeu. Un viatge que ens durà des de Venècia fins a Atenes passant per Ravenna i la ciutat de Kotor, a Montenegro. Una ruta pel Mediterrani oriental on trobarem el rastre d'antigues civilitzacions desaparegudes, d'imperis caiguts, de ciutats i edificis universals, de fortaleses inexpugnables i de tombes de poetes immortals. Avui farem un viatge pels tres mars que van veure néixer Europa!

 • Jamaica i Mèxic
  Veure vídeo

  Jamaica i Mèxic

  Heu viscut mai en una ciutat flotant? Heu navegat per les rutes dels pirates més sanguinaris? Heu fet surf en onades d'una alçada d'un vintè pis? Us heu petonejat mai amb un dofí? Heu nedat mai entre ratpenats? No?
  Doncs prepareu-vos, perquè avui farem tot això i més en el viatge pel mar del Carib que ens portarà a conèixer Jamaica, terra de dones guapes i homes veloços i la costa de Yucatán, a Mèxic, el país dels maies.

  Heu viscut mai en una ciutat flotant? Heu navegat per les rutes dels pirates més sanguinaris? Heu fet surf en onades d'una alçada d'un vintè pis? Us heu petonejat mai amb un dofí? Heu nedat mai entre ratpenats? No? Doncs prepareu-vos, perquè avui farem tot això i més en el viatge pel mar del Carib que ens portarà a conèixer Jamaica, terra de dones guapes i homes veloços i la costa de Yucatán, a Mèxic, el país dels maies.

 • Miami i Haití
  Veure vídeo

  Miami i Haití

  Avui navegarem des de Miami fins a Haití pel mar del Carib a bord de l'Allure of the Seas, un dels creuers més grans del món.

  Avui navegarem des de Miami fins a Haití pel mar del Carib a bord de l'Allure of the Seas, un dels creuers més grans del món.

 • Xina
  Veure vídeo

  Xina

  Heu passejat per la construcció més gran que ha fet mai la humanitat?
  Heu descansat en un jardí de més de mil anys?
  Heu menjat calçots a m
  és de 9.000 km de casa?
  Heu agafat mai una bicitaxi?
  Si la resposta és sí, segurament és perquè sou un dels membres del grup d'amics de la Conca que protagonitzen el programa d'avui.
  Si la resposta és no, prepareu-vos per viatjar pel país més poblat, industrial, potent i inquietant del planeta. Un dels països més antics del món, el lloc on tot s'imita, tot es fabrica i tot es ven.
  La pàtria dels nous rics i la vida accelerada...
  Cordeu-vos el cinturó, que avui viatgem... a la Xina!

  Heu passejat per la construcció més gran que ha fet mai la humanitat? Heu descansat en un jardí de més de mil anys? Heu menjat calçots a més de 9.000 km de casa? Heu agafat mai una bicitaxi? Si la resposta és sí, segurament és perquè sou un dels membres del grup d'amics de la Conca que protagonitzen el programa d'avui. Si la resposta és no, prepareu-vos per viatjar pel país més poblat, industrial, potent i inquietant del planeta. Un dels països més antics del món, el lloc on tot s'imita, tot es fabrica i tot es ven. La pàtria dels nous rics i la vida accelerada... Cordeu-vos el cinturó, que avui viatgem... a la Xina!

 • Romania
  Veure vídeo

  Romania

  Us heu passejat pel palau més gran del món?
  Heu estat mai en una festa de vampirs?
  Heu perseguit alguna vegada els cargols més ràpids del
  planeta?
  Heu contemplat la posta de sol..., des del castell del comte Dràcula?
  Si la resposta és no, no us bellugueu del sofà perquè en el programa d'aquesta setmana viatjarem per un dels països mes desconeguts i poc visitats d'Europa. El país dels antics romans, del vells comunistes i d'una bona part dels nostres nouvinguts. Un indret sorprenent, tranquil i ordenat que va molt més enllà dels tòpics.
  Avui visitarem Romania, el país de la por, amb permís de Corea del Nord, esclar!

  Us heu passejat pel palau més gran del món? Heu estat mai en una festa de vampirs? Heu perseguit alguna vegada els cargols més ràpids del planeta? Heu contemplat la posta de sol..., des del castell del comte Dràcula? Si la resposta és no, no us bellugueu del sofà perquè en el programa d'aquesta setmana viatjarem per un dels països mes desconeguts i poc visitats d'Europa. El país dels antics romans, del vells comunistes i d'una bona part dels nostres nouvinguts. Un indret sorprenent, tranquil i ordenat que va molt més enllà dels tòpics. Avui visitarem Romania, el país de la por, amb permís de Corea del Nord, esclar!

 • Itàlia
  Veure vídeo

  Itàlia

  Heu caminat mai entre gratacels de més de cinc-cents anys?
  Us heu enfilat a una torre de marbre per gaudir de la ciutat de l'art?
  Heu con
  templat el primer pessebre de la història?
  Heu entrat alguna vegada a un lloc sant a cops de colze?
  Si la resposta és que sí i sou de la Verneda, ja podeu posar el vídeo a gravar, però si la resposta és que no, no us mogueu del sofà, perquè tot seguit viatjarem pel país amb més art, més història i més patrimoni del món.
  Avui visitem Itàlia.

  Heu caminat mai entre gratacels de més de cinc-cents anys? Us heu enfilat a una torre de marbre per gaudir de la ciutat de l'art? Heu contemplat el primer pessebre de la història? Heu entrat alguna vegada a un lloc sant a cops de colze? Si la resposta és que sí i sou de la Verneda, ja podeu posar el vídeo a gravar, però si la resposta és que no, no us mogueu del sofà, perquè tot seguit viatjarem pel país amb més art, més història i més patrimoni del món. Avui visitem Itàlia.

 • Iran 2
  Veure vídeo

  Iran 2

 • Iran 1
  Veure vídeo

  Iran 1

  Heu caminat mai per les muralles d'un castell de sorra gegant?
  Heu menjat panellets a l'ombra d'un arbre tan vell com Moisès?
  Heu vist com
  es pon el sol sobre la plaça més gran del món?
  Us heu fotografiat amb els soldats de l'exèrcit més temut del planeta?
  Si la resposta a totes aquestes preguntes és no, prepareu-vos perquè avui visitem una de les potències de l'eix del mal, un dels països amb més mala premsa del món. Ara teniu l'oportunitat de descobrir algunes veritats sobre un dels estats més temuts i, alhora, desconeguts i sorprenents del món.
  Avui viatgem a l'Iran!

  Heu caminat mai per les muralles d'un castell de sorra gegant? Heu menjat panellets a l'ombra d'un arbre tan vell com Moisès? Heu vist com es pon el sol sobre la plaça més gran del món? Us heu fotografiat amb els soldats de l'exèrcit més temut del planeta? Si la resposta a totes aquestes preguntes és no, prepareu-vos perquè avui visitem una de les potències de l'eix del mal, un dels països amb més mala premsa del món. Ara teniu l'oportunitat de descobrir algunes veritats sobre un dels estats més temuts i, alhora, desconeguts i sorprenents del món. Avui viatgem a l'Iran!

 • Turquia
  Veure vídeo

  Turquia

  Heu pujat fins al cim d'una muntanya de més de 2 mil metres per veure la tomba d'un rei oblidat?
  Heu estat en una ciutat que està a punt d'enfon
  sar-se com l'Antàrtida?
  Heu navegat pels rius del paradís?
  I el més impressionant de tot, heu canviat de continent viatjant en taxi?
  No? Doncs avui tindreu l'oportunitat de visitar un dels països on la tradició musulmana i la modernitat estan en harmonia, un dels països emergents més dinàmic, divers i carregat d'història del planeta¿
  Avui visitarem... Turquia!!!

  Heu pujat fins al cim d'una muntanya de més de 2 mil metres per veure la tomba d'un rei oblidat? Heu estat en una ciutat que està a punt d'enfonsar-se com l'Antàrtida? Heu navegat pels rius del paradís? I el més impressionant de tot, heu canviat de continent viatjant en taxi? No? Doncs avui tindreu l'oportunitat de visitar un dels països on la tradició musulmana i la modernitat estan en harmonia, un dels països emergents més dinàmic, divers i carregat d'història del planeta¿ Avui visitarem... Turquia!!!

 • Armènia
  Veure vídeo

  Armènia

  Sabíeu que entre el mar Negre i el mar Caspi hi ha una llenca de terra de la mida de Catalunya que té l'orgull de ser un dels països més antics del món?
  Que només està habitada per 3 milions de persones perquè la gran majoria dels que en són originaris viuen fora del país?
  Que està en permanent conflicte amb els seus veïns des de fa més de 2.000 anys?
  Que també té un dels idiomes més antics que es coneixen i que va ser el primer país que va tenir el cristianisme com a religió oficial?
  No?! Doncs ara tindreu l'oportunitat de viatjar per un país tan remot com apassionant, tan sorprenent com difícil, tan bonic com desconegut... Avui recorrerem Armènia.

  Sabíeu que entre el mar Negre i el mar Caspi hi ha una llenca de terra de la mida de Catalunya que té l'orgull de ser un dels països més antics del món? Que només està habitada per 3 milions de persones perquè la gran majoria dels que en són originaris viuen fora del país? Que està en permanent conflicte amb els seus veïns des de fa més de 2.000 anys? Que també té un dels idiomes més antics que es coneixen i que va ser el primer país que va tenir el cristianisme com a religió oficial? No?! Doncs ara tindreu l'oportunitat de viatjar per un país tan remot com apassionant, tan sorprenent com difícil, tan bonic com desconegut... Avui recorrerem Armènia.

Anar al contingut