Anar a la navegació principal

Anar a la navegació secundària
  • "Gent de mercats": rodem la tercera temporada

    "Gent de mercats": rodem la tercera temporada

    El programa, dirigit per Tana Collados, continuarà endinsant-se en el dia a dia dels mercats i fent sentir la veu dels professionals que donen vida a aquests espais tan arrelats a la nostra cultura. El rodatge dels quatre capítols nous, que ha començat a Sant Sadurní d'Anoia, tindrà més protagonistes de mercats ambulants

    El programa, dirigit per Tana Collados, continuarà endinsant-se en el dia a dia dels mercats i fent sentir la veu dels professionals que donen vida a aquests espais tan arrelats a la nostra cultura. El rodatge dels quatre capítols nous, que ha començat a Sant Sadurní d'Anoia, tindrà més protagonistes de mercats ambulants

  • Gràcies!

    Gràcies!

    TV3 ha recollit tres Premis Zapping i un ha estat per a "Gent de mercats"

    TV3 ha recollit tres Premis Zapping i un ha estat per a "Gent de mercats"

  • Arrenca el rodatge de la segona temporada de "Gent de mercats"

    Arrenca el rodatge de la segona temporada de "Gent de mercats"

    "Gent de mercats" continuarà donant veu als professionals dels mercats i en mostrarà el dia a dia i, com a novetat, també mostrarà el dia a dia dels establiments de proximitat i la restauració, uns sectors especialment afectats per les mesures per afrontar la pandèmia.

    "Gent de mercats" continuarà donant veu als professionals dels mercats i en mostrarà el dia a dia i, com a novetat, també mostrarà el dia a dia dels establiments de proximitat i la restauració, uns sectors especialment afectats per les mesures per afrontar la pandèmia.

  • La recepta de la coca de cireres de la Marta Jubert

    La recepta de la coca de cireres de la Marta Jubert

    La coca de cireres és típica de Reus, per al dia de Corpus. A "Gent de mercats", la bloguera Marta Jubert l'ha fet amb tots els productes comprats al mercat central de Reus. Et venen ganes de tastar-la? La vols fer?

    La coca de cireres és típica de Reus, per al dia de Corpus. A "Gent de mercats", la bloguera Marta Jubert l'ha fet amb tots els productes comprats al mercat central de Reus. Et venen ganes de tastar-la? La vols fer?

  • L'arròs a la sitgetana de l'Ester i la Vinyet

    L'arròs a la sitgetana de l'Ester i la Vinyet

    Un plat tradicional que els temps han fet evolucionar

    Un plat tradicional que els temps han fet evolucionar

  • L'Aula de Cuina, un espai cada cop amb més presència als mercats

    L'Aula de Cuina, un espai cada cop amb més presència als mercats

    En temps de sobreinformació no s'ha inventat res millor per aprendre a cuinar que les lliçons presencials i les aules de cuina dels mercats resulten un lloc perfecte per fer-ho

    En temps de sobreinformació no s'ha inventat res millor per aprendre a cuinar que les lliçons presencials i les aules de cuina dels mercats resulten un lloc perfecte per fer-ho

  • Emprenedors als mercats, ara i sempre

    Emprenedors als mercats, ara i sempre

    Els mercats com a lloc d'oportunitats. Ho demostren els testimonis del programa dedicat al Mercat Central de Sabadell, al de la plaça de Cuba de Mataró i al de l'Abaceria, del districte de Gràcia de Barcelona.

    Els mercats com a lloc d'oportunitats. Ho demostren els testimonis del programa dedicat al Mercat Central de Sabadell, al de la plaça de Cuba de Mataró i al de l'Abaceria, del districte de Gràcia de Barcelona.

  • El mite de la cuina de mercat i les cuines dels mercats

    El mite de la cuina de mercat i les cuines dels mercats

    En termes de cuina i de menjar, si n'hi ha un que ha perdut tot el sentit, de tant grapejat i trepitjat, aquest és el de la cuina de mercat

    En termes de cuina i de menjar, si n'hi ha un que ha perdut tot el sentit, de tant grapejat i trepitjat, aquest és el de la cuina de mercat

  • La llegenda del peix de costa

    La llegenda del peix de costa

    Quan a la peixateria et diguin que aquell peix que t'agrada és de costa, pregunta de quina. Perquè ja fa molt de temps que de peix, aquí, ens n'arriba de tot el món. "Gent de mercats" ha visitat la llotja de Vilanova i la Geltrú en plena subhasta i el Mercat Central del peix de Mercabarna, de matinada

    Quan a la peixateria et diguin que aquell peix que t'agrada és de costa, pregunta de quina. Perquè ja fa molt de temps que de peix, aquí, ens n'arriba de tot el món. "Gent de mercats" ha visitat la llotja de Vilanova i la Geltrú en plena subhasta i el Mercat Central del peix de Mercabarna, de matinada

  • La truita de plantes oblidades

    La truita de plantes oblidades

    El taller de males herbes a l'Aula de Cuina del mercat de la Masuca d'Igualada, a "Gent de mercats"

    El taller de males herbes a l'Aula de Cuina del mercat de la Masuca d'Igualada, a "Gent de mercats"

  • Dones empoderades, l'ànima de molts mercats

    Dones empoderades, l'ànima de molts mercats

    Els mercats són llocs on les dones, també, són exemple d'emprenedoria per començar, per mantenir o per donar un altre aire al negoci. En molts casos elles són les capdavanteres del negoci, les que tenen les idees, les que impulsen els canvis. Ho veiem a "Gent de mercats".

    Els mercats són llocs on les dones, també, són exemple d'emprenedoria per començar, per mantenir o per donar un altre aire al negoci. En molts casos elles són les capdavanteres del negoci, les que tenen les idees, les que impulsen els canvis. Ho veiem a "Gent de mercats".

  • Pagesos al mercat

    Pagesos al mercat

    Els pagesos han fet venda directa dels seus productes als mercats des que els mercats existeixen. El fet extraordinari i, fins i tot, en alguns casos, la novetat és que encara hi siguin. En 5 dels 6 programes de "Gent de mercats" coneixem pagesos amb parada permanent.

    Els pagesos han fet venda directa dels seus productes als mercats des que els mercats existeixen. El fet extraordinari i, fins i tot, en alguns casos, la novetat és que encara hi siguin. En 5 dels 6 programes de "Gent de mercats" coneixem pagesos amb parada permanent.

  • A ritme de zumba al mercat del Carmel de Barcelona

    A ritme de zumba al mercat del Carmel de Barcelona

    Acostumats com estem a veure els paradistes dels mercats en l'únic rol d'experts venedors rere el taulell, sabem que a molta gent li ha sobtat veure'n un grup en dansa i al bell mig del mercat. Literalment.

    Acostumats com estem a veure els paradistes dels mercats en l'únic rol d'experts venedors rere el taulell, sabem que a molta gent li ha sobtat veure'n un grup en dansa i al bell mig del mercat. Literalment.

  • A "Gent de mercats" coneixerem vides, inquietuds i moltes anècdotes

  • Es grava el nou programa de TV3 "Gent de mercats"

    Es grava el nou programa de TV3 "Gent de mercats"

    "Gent de mercats", una nova docusèrie que ens endinsarà en el món dels mercats municipals de Catalunya a través de les persones que els poblen

    "Gent de mercats", una nova docusèrie que ens endinsarà en el món dels mercats municipals de Catalunya a través de les persones que els poblen

Cerca vídeos del programa