El programa, que aquesta temporada dona més protagonisme als mercats ambulants, continua endinsant-se en el dia a dia dels mercats i fent sentir la veu dels pobladors d'aquests espais, dels que hi venen, dels que hi compren i dels passavolants. Tot, per descobrir que cada mercat és un món ple d'històries
El programa, que aquesta temporada dona més protagonisme als mercats ambulants, continua endinsant-se en el dia a dia dels mercats i fent sentir la veu dels pobladors d'aquests espais, dels que hi venen, dels que hi compren i dels passavolants. Tot, per descobrir que cada mercat és un món ple d'històries
El programa, dirigit per Tana Collados, continuarà endinsant-se en el dia a dia dels mercats i fent sentir la veu dels professionals que donen vida a aquests espais tan arrelats a la nostra cultura. El rodatge dels quatre capítols nous, que ha començat a Sant Sadurní d'Anoia, tindrà més protagonistes de mercats ambulants
El programa, dirigit per Tana Collados, continuarà endinsant-se en el dia a dia dels mercats i fent sentir la veu dels professionals que donen vida a aquests espais tan arrelats a la nostra cultura. El rodatge dels quatre capítols nous, que ha començat a Sant Sadurní d'Anoia, tindrà més protagonistes de mercats ambulants
TV3 ha recollit tres Premis Zapping i un ha estat per a "Gent de mercats"
TV3 ha recollit tres Premis Zapping i un ha estat per a "Gent de mercats"
"Gent de mercats" continuarà donant veu als professionals dels mercats i en mostrarà el dia a dia i, com a novetat, també mostrarà el dia a dia dels establiments de proximitat i la restauració, uns sectors especialment afectats per les mesures per afrontar la pandèmia.
"Gent de mercats" continuarà donant veu als professionals dels mercats i en mostrarà el dia a dia i, com a novetat, també mostrarà el dia a dia dels establiments de proximitat i la restauració, uns sectors especialment afectats per les mesures per afrontar la pandèmia.
La coca de cireres és típica de Reus, per al dia de Corpus. A "Gent de mercats", la bloguera Marta Jubert l'ha fet amb tots els productes comprats al mercat central de Reus. Et venen ganes de tastar-la? La vols fer?
La coca de cireres és típica de Reus, per al dia de Corpus. A "Gent de mercats", la bloguera Marta Jubert l'ha fet amb tots els productes comprats al mercat central de Reus. Et venen ganes de tastar-la? La vols fer?
Un plat tradicional que els temps han fet evolucionar
Un plat tradicional que els temps han fet evolucionar
En temps de sobreinformació no s'ha inventat res millor per aprendre a cuinar que les lliçons presencials i les aules de cuina dels mercats resulten un lloc perfecte per fer-ho
En temps de sobreinformació no s'ha inventat res millor per aprendre a cuinar que les lliçons presencials i les aules de cuina dels mercats resulten un lloc perfecte per fer-ho
Els mercats com a lloc d'oportunitats. Ho demostren els testimonis del programa dedicat al Mercat Central de Sabadell, al de la plaça de Cuba de Mataró i al de l'Abaceria, del districte de Gràcia de Barcelona.
Els mercats com a lloc d'oportunitats. Ho demostren els testimonis del programa dedicat al Mercat Central de Sabadell, al de la plaça de Cuba de Mataró i al de l'Abaceria, del districte de Gràcia de Barcelona.
En termes de cuina i de menjar, si n'hi ha un que ha perdut tot el sentit, de tant grapejat i trepitjat, aquest és el de la cuina de mercat
En termes de cuina i de menjar, si n'hi ha un que ha perdut tot el sentit, de tant grapejat i trepitjat, aquest és el de la cuina de mercat
Quan a la peixateria et diguin que aquell peix que t'agrada és de costa, pregunta de quina. Perquè ja fa molt de temps que de peix, aquí, ens n'arriba de tot el món. "Gent de mercats" ha visitat la llotja de Vilanova i la Geltrú en plena subhasta i el Mercat Central del peix de Mercabarna, de matinada
Quan a la peixateria et diguin que aquell peix que t'agrada és de costa, pregunta de quina. Perquè ja fa molt de temps que de peix, aquí, ens n'arriba de tot el món. "Gent de mercats" ha visitat la llotja de Vilanova i la Geltrú en plena subhasta i el Mercat Central del peix de Mercabarna, de matinada
El taller de males herbes a l'Aula de Cuina del mercat de la Masuca d'Igualada, a "Gent de mercats"
El taller de males herbes a l'Aula de Cuina del mercat de la Masuca d'Igualada, a "Gent de mercats"
Els mercats són llocs on les dones, també, són exemple d'emprenedoria per començar, per mantenir o per donar un altre aire al negoci. En molts casos elles són les capdavanteres del negoci, les que tenen les idees, les que impulsen els canvis. Ho veiem a "Gent de mercats".
Els mercats són llocs on les dones, també, són exemple d'emprenedoria per començar, per mantenir o per donar un altre aire al negoci. En molts casos elles són les capdavanteres del negoci, les que tenen les idees, les que impulsen els canvis. Ho veiem a "Gent de mercats".
Els pagesos han fet venda directa dels seus productes als mercats des que els mercats existeixen. El fet extraordinari i, fins i tot, en alguns casos, la novetat és que encara hi siguin. En 5 dels 6 programes de "Gent de mercats" coneixem pagesos amb parada permanent.
Els pagesos han fet venda directa dels seus productes als mercats des que els mercats existeixen. El fet extraordinari i, fins i tot, en alguns casos, la novetat és que encara hi siguin. En 5 dels 6 programes de "Gent de mercats" coneixem pagesos amb parada permanent.
Acostumats com estem a veure els paradistes dels mercats en l'únic rol d'experts venedors rere el taulell, sabem que a molta gent li ha sobtat veure'n un grup en dansa i al bell mig del mercat. Literalment.
Acostumats com estem a veure els paradistes dels mercats en l'únic rol d'experts venedors rere el taulell, sabem que a molta gent li ha sobtat veure'n un grup en dansa i al bell mig del mercat. Literalment.