Avui, a les 23.10, a TV3

"Gent de mercats" s'estrena amb dos mercats de Barcelona i un de Terrassa

El primer capítol comença amb un grup de zumba del mercat del Carmel i amb un peixater del mercat de l'Estrella de Barcelona que es mou com peix dins l'aigua tant darrere el taulell de la seva peixateria com davant la càmera. I visitarem també el Mercat de la Independència de Terrassa per descobrir què és la terregada.
En Pere i l'Assumpta amb una caixa d'enciams. Son paradistes del mercat de la Independència de Terrassa i participen a "Gent de mercats"
En Pere i l'Assumpta, paradistes del mercat de la Independència de Terrassa

El primer capítol de "Gent de mercats" comença amb un grup de zumba del mercat del Carmel de Barcelona. Un dia a la setmana, durant el descans del migdia, paradistes de totes les edats es reuneixen per ballar, com l'Amparo de les olives, o el Pau, que amb 15 anys té clar que vol ser peixater com els pares i els avis, encara que hagi de matinar molt per anar a Mercabarna.

Al mercat de l'Estrella, el Xavi Arbolí ens demostrarà que es mou com un peix a l'aigua tant darrere el taulell de la seva peixateria com davant la càmera de la websèrie del mercat, en la faceta d'actor amateur.

I, al mercat de la Independència de Terrassa descobrirem la terregada, la botifarra "inventada" a la localitat i que ara s'hi identifica. El Jordi, un cuiner que ha triat fer cuina de mercat, al mercat, la posarà en un plat del menú del dia. Aquí coneixerem també els de Ca n'Oliveró, el Pere i l'Assumpta, que tenen el camp a Castellbisbal i fan la venda directa, amb parada fixa al mercat, des dels temps dels avis.

Benvinguts a "Gent de mercats"!