TOTS ELS CLIPS

  • Com es gestionen els residus al mercat?
    Veure vídeo

    Com es gestionen els residus al mercat?

    Sabrem com gestiona els residus el Mercat Central de Tarragona. Hi ha un espai on tothom porta els residus i una compactadora gegant per tractar tot el material orgànic.

    Sabrem com gestiona els residus el Mercat Central de Tarragona. Hi ha un espai on tothom porta els residus i una compactadora gegant per tractar tot el material orgànic.

  • La rifa del mercat d'Horta de Barcelona
    Veure vídeo

    La rifa del mercat d'Horta de Barcelona

    Els tiquets de compra del mercat d'Horta s'utilitzen per fer una rifa. Cada 30 minuts es fa un sorteig.

    Els tiquets de compra del mercat d'Horta s'utilitzen per fer una rifa. Cada 30 minuts es fa un sorteig.

  • Un veí d'Horta que munta el pessebre del mercat
    Veure vídeo

    Un veí d'Horta que munta el pessebre del mercat

    Coneixem l'Antonio Cáceres, un veí d'Horta i client del mercat que, a més a més, és el pessebrista oficial. Ell reprodueix les parades amb figuretes.

    Coneixem l'Antonio Cáceres, un veí d'Horta i client del mercat que, a més a més, és el pessebrista oficial. Ell reprodueix les parades amb figuretes.

  • L'Ester i la Vinyet, una mare i una filla que compren juntes al mercat
    Veure vídeo

    L'Ester i la Vinyet, una mare i una filla que compren juntes al mercat

    L'Ester i la Vinyet són una mare i una filla que, cada setmana, es troben al mercat de Sitges. Amb elles aprenem com es fa un autèntic arròs a la sitgetana.

    L'Ester i la Vinyet són una mare i una filla que, cada setmana, es troben al mercat de Sitges. Amb elles aprenem com es fa un autèntic arròs a la sitgetana.

  • L'arròs a la sitgetana de l'Esther i la Vinyet
    Veure vídeo

    L'arròs a la sitgetana de l'Esther i la Vinyet

    Veiem com l'Esther i la Vinyet, la seva filla, fan l'àrros a la sitgetana.

    Veiem com l'Esther i la Vinyet, la seva filla, fan l'àrros a la sitgetana.

  • Quant temps es triga a muntar una parada de mercat?
    Veure vídeo

    Quant temps es triga a muntar una parada de mercat?

    L'Anna, del Mercat de Reus, arriba cada dia a treballar a les 5.30. Per deixar la parada a punt triga dues o tres hores. S'ho planteja com una petita obra d'art.

    L'Anna, del Mercat de Reus, arriba cada dia a treballar a les 5.30. Per deixar la parada a punt triga dues o tres hores. S'ho planteja com una petita obra d'art.

  • La Marisa, emprenedora passats els 50
    Veure vídeo

    La Marisa, emprenedora passats els 50

    La Marisa va haver de fer una aturada a la seva vida i mai no havia pensat en un mercat. Però, per què no? Va obrir la seva parada de productes de dietètica, productes naturals i herboristeria.

    La Marisa va haver de fer una aturada a la seva vida i mai no havia pensat en un mercat. Però, per què no? Va obrir la seva parada de productes de dietètica, productes naturals i herboristeria.

  • La María José no pot viure sense el mercat
    Veure vídeo

    La María José no pot viure sense el mercat

    La María José es va prejubilar i des d'aleshores va descobrir el mercat i ja no pot passar sense anar-hi. El seu peixater, el carnisser, la cafeteria... No pot viure sense el mercat.

    La María José es va prejubilar i des d'aleshores va descobrir el mercat i ja no pot passar sense anar-hi. El seu peixater, el carnisser, la cafeteria... No pot viure sense el mercat.

  • Divendres, dia de dinar de família al mercat
    Veure vídeo

    Divendres, dia de dinar de família al mercat

    Els divendres, que el mercat obre matí i tarda, els paradistes del mercat de Provençals fan dinar de germanor.

    Els divendres, que el mercat obre matí i tarda, els paradistes del mercat de Provençals fan dinar de germanor.

  • La bloguera Marta Jubert fa coca amb cireres, la típica per Corpus a Reus
    Veure vídeo

    La bloguera Marta Jubert fa coca amb cireres, la típica per Corpus a Reus

    La Marta Jubert va tenir un accident i va muntar un blog de cuina. Visita el mercat per comprar els ingredients per a les seves receptes.

    La Marta Jubert va tenir un accident i va muntar un blog de cuina. Visita el mercat per comprar els ingredients per a les seves receptes.

  • Com ha de ser un emprenedor?
    Veure vídeo

    Com ha de ser un emprenedor?

    Segons el carnisser Àlex Castany, el més important és ser bon observador: la competència, el client, cap on van les tendències.... Ell ha optat per les carns exclusives i de qualitat.

    Segons el carnisser Àlex Castany, el més important és ser bon observador: la competència, el client, cap on van les tendències.... Ell ha optat per les carns exclusives i de qualitat.

  • Els Davids i l'èxit del "delivery" i de la cuina japonesa
    Veure vídeo

    Els Davids i l'èxit del "delivery" i de la cuina japonesa

    El David Bastus i el David Manrique tenien experiència com a cuiners. Ara han aprofitat dues tendències de consum, la de comprar el menjar fet per endur i el gust per la cuina japonesa, per innovar en una parada al Mercat Central de Sabadell.

    El David Bastus i el David Manrique tenien experiència com a cuiners. Ara han aprofitat dues tendències de consum, la de comprar el menjar fet per endur i el gust per la cuina japonesa, per innovar en una parada al Mercat Central de Sabadell.

  • La Sagrario, tota una vida darrere el taulell
    Veure vídeo

    La Sagrario, tota una vida darrere el taulell

    La Sagrario fa 73 anys que es dedica a vendre. Té 88 anys i espera amb ganes la renovació de la nova Abaceria de Gràcia. Es lleva cada dia a les 4.00 per poder seguir darrere el taulell.

    La Sagrario fa 73 anys que es dedica a vendre. Té 88 anys i espera amb ganes la renovació de la nova Abaceria de Gràcia. Es lleva cada dia a les 4.00 per poder seguir darrere el taulell.

  • Marta Medrán, una instagramer enamorada del formatge
    Veure vídeo

    Marta Medrán, una instagramer enamorada del formatge

    La Marta ha inventat el terme "quissomelier". Com ella diu, té dos amors: el món del pernil, que corre per la seva sang, i el món que ella ha escollit: el del formatge.

    La Marta ha inventat el terme "quissomelier". Com ella diu, té dos amors: el món del pernil, que corre per la seva sang, i el món que ella ha escollit: el del formatge.

  • Raúl, un enginyer informàtic reconvertit en pagès, masover i venedor
    Veure vídeo

    Raúl, un enginyer informàtic reconvertit en pagès, masover i venedor

    Coneixem la història del Raúl, un enginyer informàtic reconvertit en pagès, masover i venedor. Té parada al mercat de la plaça de Cuba de Mataró.

    Coneixem la història del Raúl, un enginyer informàtic reconvertit en pagès, masover i venedor. Té parada al mercat de la plaça de Cuba de Mataró.

Anar al contingut