TOTS ELS CLIPS

  • L'Àgueda, agricultora i comerciant
    Veure vídeo

    L'Àgueda, agricultora i comerciant

    A Vilafranca del Penedès coneixem l'Àgueda, que s'ha convertit en agricultora i comerciant, partint de zero.

    A Vilafranca del Penedès coneixem l'Àgueda, que s'ha convertit en agricultora i comerciant, partint de zero.

  • El Vicenç i el seu truc per bullir els llegums
    Veure vídeo

    El Vicenç i el seu truc per bullir els llegums

    Us heu imaginat mai com es couen els llegums? El Vicenç té parada al Mercat del Clot de Barcelona i se surt del sistema tradicional, aconseguint una textura i sabor perfectes.

    Us heu imaginat mai com es couen els llegums? El Vicenç té parada al Mercat del Clot de Barcelona i se surt del sistema tradicional, aconseguint una textura i sabor perfectes.

  • L'Ana, una estilista gastronòmica que ens fa menjar pels ulls
    Veure vídeo

    L'Ana, una estilista gastronòmica que ens fa menjar pels ulls

    "Gent de mercats" ha vist com treballa l'Ana, una estilista gastronòmica d'aquelles que aconsegueixen que mengem pels ulls.

    "Gent de mercats" ha vist com treballa l'Ana, una estilista gastronòmica d'aquelles que aconsegueixen que mengem pels ulls.

  • La Brunells, el renaixament d'una pastisseria del segle XIX
    Veure vídeo

    La Brunells, el renaixament d'una pastisseria del segle XIX

    "Gent de mercats" és testimoni del renaixement de la Brunells, una pastisseria emblemàtica.

    "Gent de mercats" és testimoni del renaixement de la Brunells, una pastisseria emblemàtica.

  • La Tutu i el seu restaurant de cuina vietnamita al Clot
    Veure vídeo

    La Tutu i el seu restaurant de cuina vietnamita al Clot

    La Tutu ens descobreix la cuina vietnamita amb un somriure. Amb el restaurant tancat per culpa de la pandèmia, prepara menjar per emportar.

    La Tutu ens descobreix la cuina vietnamita amb un somriure. Amb el restaurant tancat per culpa de la pandèmia, prepara menjar per emportar.

  • La bodega Sopena, un establiment del segle XIX en ple eix comercial del Clot
    Veure vídeo

    La bodega Sopena, un establiment del segle XIX en ple eix comercial del Clot

    Coneixem el Ferran i la Pilar, mare i fill de la bodega Sopena, un establiment del segle XIX en ple eix comercial del Clot.

    Coneixem el Ferran i la Pilar, mare i fill de la bodega Sopena, un establiment del segle XIX en ple eix comercial del Clot.

  • L'Enric, un expert en el món de la pasta
    Veure vídeo

    L'Enric, un expert en el món de la pasta

    Al mercat del Clot de Barcelona he conegut l'Enric, tot un expert en el món de la pasta que explica com el mercat va adaptar-se als pitjors moments de la pandèmia de la Covid-19.

    Al mercat del Clot de Barcelona he conegut l'Enric, tot un expert en el món de la pasta que explica com el mercat va adaptar-se als pitjors moments de la pandèmia de la Covid-19.

  • Oriol Llavina i el Cigró d'Or, un restaurant dalt del mercat
    Veure vídeo

    Oriol Llavina i el Cigró d'Or, un restaurant dalt del mercat

    Coneixem l'Oriol, el xef propietari del Cigró d'Or, situat a sobre del Mercat de la Carn de Vilafranca del Penedès i veiem com s'ha hagut d'adaptar a la Covid fent menjar per emportar. L'Oriol Llavina és d'aquells que defensa els bons productes del territori, com el Gall i l'aviram del Penedès o els espigalls. Voleu veure com els cuina?

    Coneixem l'Oriol, el xef propietari del Cigró d'Or, situat a sobre del Mercat de la Carn de Vilafranca del Penedès i veiem com s'ha hagut d'adaptar a la Covid fent menjar per emportar. L'Oriol Llavina és d'aquells que defensa els bons productes del territori, com el Gall i l'aviram del Penedès o els espigalls. Voleu veure com els cuina?

  • El Ricky, el cuiner del mercat de Sitges
    Veure vídeo

    El Ricky, el cuiner del mercat de Sitges

    El Ricky és un cuiner anglès tatuat fins a les celles convençut que la galeria del producte fresc que és el mercat és el millor reclam per acostar la cuina catalana als visitants de la població.

    El Ricky és un cuiner anglès tatuat fins a les celles convençut que la galeria del producte fresc que és el mercat és el millor reclam per acostar la cuina catalana als visitants de la població.

  • En Josep, el "llibreter-pastisser" de Tarragona
    Veure vídeo

    En Josep, el "llibreter-pastisser" de Tarragona

    Al mercat central de Tarragona coneixem el Josep en les seves tres ocupacions: la de llibreter, la de venedor de pastissos al mercat i la de casteller.

    Al mercat central de Tarragona coneixem el Josep en les seves tres ocupacions: la de llibreter, la de venedor de pastissos al mercat i la de casteller.

  • El mercat central de la flor de Barcelona, a Mercabarna
    Veure vídeo

    El mercat central de la flor de Barcelona, a Mercabarna

    El mercat central de la flor de Barcelona existeix fa més de 150 anys. Primer estava ubicat a la Boqueria, després es va traslladar on ara hi ha el teatre del Mercat de les Flors i, finalment, el mercat ha acabat a Mercabarna.

    El mercat central de la flor de Barcelona existeix fa més de 150 anys. Primer estava ubicat a la Boqueria, després es va traslladar on ara hi ha el teatre del Mercat de les Flors i, finalment, el mercat ha acabat a Mercabarna.

  • Consells per mantenir un ram fresc
    Veure vídeo

    Consells per mantenir un ram fresc

    L'Eva és una florista que té una parada al mercat d'Horta. Ella explica que un ram de flors pot durar 10 dies. Això sí, l'aigua ha d'estar neta i cal tallar les tiges de tant en tant.

    L'Eva és una florista que té una parada al mercat d'Horta. Ella explica que un ram de flors pot durar 10 dies. Això sí, l'aigua ha d'estar neta i cal tallar les tiges de tant en tant.

  • El Dani es va convertir en pagès pel tomàquet
    Veure vídeo

    El Dani es va convertir en pagès pel tomàquet

    Quan va descobrir que hi havia més de 200 varietats de tomàquet, el Dani va pensar que no podia ser que als supermercats només se'n poguessin comprar de quatre tipus. Ara és pagès i té una parada al mercat de Sitges.

    Quan va descobrir que hi havia més de 200 varietats de tomàquet, el Dani va pensar que no podia ser que als supermercats només se'n poguessin comprar de quatre tipus. Ara és pagès i té una parada al mercat de Sitges.

  • El carilló del mercat de Tarragona
    Veure vídeo

    El carilló del mercat de Tarragona

    Des de fa poc temps, el Mercat Central de Tarragona té un carilló amb les figures del seguici popular en moviment.

    Des de fa poc temps, el Mercat Central de Tarragona té un carilló amb les figures del seguici popular en moviment.

  • Una fruiteria que ha innovat amb els sucs frescos
    Veure vídeo

    Una fruiteria que ha innovat amb els sucs frescos

    El canvi d'hàbits ha fet que molts paradistes hagin hagut d'innovar per competir contra les grans superfícies. Al Mercat Central de Tarragona hem conegut l'Ivan, un paradista que ha sabut adaptar la seva oferta als nous temps amb els sucs de fruita frescos.

    El canvi d'hàbits ha fet que molts paradistes hagin hagut d'innovar per competir contra les grans superfícies. Al Mercat Central de Tarragona hem conegut l'Ivan, un paradista que ha sabut adaptar la seva oferta als nous temps amb els sucs de fruita frescos.

Anar al contingut