TOTS ELS CLIPS
  • Els calamars amb botifarra del restaurant Echegaray
    Veure vídeo

    Els calamars amb botifarra del restaurant Echegaray

    Al barri del Poblenou de Barcelona coneixem el Beltrán, un cuiner jove, arribat de Segòvia. Admira la cuina de les iaies i el producte de mercat. Veiem com prepara uns calamars amb botifarra.

    Al barri del Poblenou de Barcelona coneixem el Beltrán, un cuiner jove, arribat de Segòvia. Admira la cuina de les iaies i el producte de mercat. Veiem com prepara uns calamars amb botifarra.

  • El capipota del restaurant La Pubilla
    Veure vídeo

    El capipota del restaurant La Pubilla

    L'Alexis Peñalver és dels cuiners que defensa el receptari tradicional i els plats de xup-xup i de paciència. Com el capipota que fa a partir de la recepta dels "callos" a la madrilenya. És un plat fàcil i no gaire llarg, i tot i això l'Alexis reconeix la missió de bars i restaurants per defensar aquests plats casolans però que a les cases ja no hi ha temps de fer. Això sí, el cap, la pota i la tripa de vedella compreu-los al mercat, que els venen ja cuits.

    L'Alexis Peñalver és dels cuiners que defensa el receptari tradicional i els plats de xup-xup i de paciència. Com el capipota que fa a partir de la recepta dels "callos" a la madrilenya. És un plat fàcil i no gaire llarg, i tot i això l'Alexis reconeix la missió de bars i restaurants per defensar aquests plats casolans però que a les cases ja no hi ha temps de fer. Això sí, el cap, la pota i la tripa de vedella compreu-los al mercat, que els venen ja cuits.

  • Els bombers, uns clients molt especials del mercat de Sant Jordi a Sant Boi
    Veure vídeo

    Els bombers, uns clients molt especials del mercat de Sant Jordi a Sant Boi

    A "Gent de mercats" seguim un grup de clients molt especial pel mercat de Sant Jordi a Sant Boi: una dotació de bombers que tan bon punt apaguen un foc com encenen uns fogons.

    A "Gent de mercats" seguim un grup de clients molt especial pel mercat de Sant Jordi a Sant Boi: una dotació de bombers que tan bon punt apaguen un foc com encenen uns fogons.

  • La Montse i el Jaume, una parella que s'ha fet dins el mercat
    Veure vídeo

    La Montse i el Jaume, una parella que s'ha fet dins el mercat

    Al mercat de la Llibertat de Barcelona coneixem una parella d'aquelles que van néixer al mercat i segueixen com el primer dia, la formada per la Montse i el Jaume.

    Al mercat de la Llibertat de Barcelona coneixem una parella d'aquelles que van néixer al mercat i segueixen com el primer dia, la formada per la Montse i el Jaume.

  • Alma Mia, roba solidària amb la lluita contra el càncer al mercat ambulant de Malgrat de Mar
    Veure vídeo

    Alma Mia, roba solidària amb la lluita contra el càncer al mercat ambulant de Malgrat de Mar

    Al mercat ambulant de Malgrat de Mar ens colem a la parada de roba de la Montse i la Mari, dues germanes que han posat l'ànima en la seva pròpia marca de roba solidària amb la lluita contra el càncer.

    Al mercat ambulant de Malgrat de Mar ens colem a la parada de roba de la Montse i la Mari, dues germanes que han posat l'ànima en la seva pròpia marca de roba solidària amb la lluita contra el càncer.

  • Avantatges de comprar al mercat per a dues persones cegues
    Veure vídeo

    Avantatges de comprar al mercat per a dues persones cegues

    Per a l'Albert i l'Elvira els paradistes del mercat són els seus ulls. Per a aquesta parella, a qui agrada menjar bé, comprar al mercat és un avantatge, pel tracte dels paradistes i per la confiança que els generen, principalment. Viuen a la Barceloneta, que és un barri que troben ben adaptat, i relativament a prop del mercat.

    Per a l'Albert i l'Elvira els paradistes del mercat són els seus ulls. Per a aquesta parella, a qui agrada menjar bé, comprar al mercat és un avantatge, pel tracte dels paradistes i per la confiança que els generen, principalment. Viuen a la Barceloneta, que és un barri que troben ben adaptat, i relativament a prop del mercat.

  • El Jesús, de pescador a venedor
    Veure vídeo

    El Jesús, de pescador a venedor

    La Montse i el Jesús van muntar fa 3 anys al mercat de la Barceloneta l'única peixateria que té peix de llotja de Barcelona. Mira quins peixos ens recomana el Jesús, que és expescador: peix molt bo i molt fresc, i força bé de preu.

    La Montse i el Jesús van muntar fa 3 anys al mercat de la Barceloneta l'única peixateria que té peix de llotja de Barcelona. Mira quins peixos ens recomana el Jesús, que és expescador: peix molt bo i molt fresc, i força bé de preu.

  • Compaginar el mercat ambulant amb els fills
    Veure vídeo

    Compaginar el mercat ambulant amb els fills

    La Gemma és de les paradistes del mercat de Sant Sadurní que hi va els dos dies que es munta, els dijous i els dissabtes. Al principi enyorava la botiga, però està encantada amb la venda intensa dels matins. Fins i tot se les empesca per alletar el seu fill de 10 mesos. Esclar que la família l'ajuda.

    La Gemma és de les paradistes del mercat de Sant Sadurní que hi va els dos dies que es munta, els dijous i els dissabtes. Al principi enyorava la botiga, però està encantada amb la venda intensa dels matins. Fins i tot se les empesca per alletar el seu fill de 10 mesos. Esclar que la família l'ajuda.

  • El biquini d'ànec mut del Penedès
    Veure vídeo

    El biquini d'ànec mut del Penedès

    El Joan, cuiner de Cal Ticus de Sant Sadurní, és un defensor de la cuina tradicional i dels productes de proximitat amb nom i cognom del qual en pot saber l'origen. I és consumidor del mercat que es fa al poble els dijous i els dissabtes. Prepara un biquini d'ànec mut del Penedès.

    El Joan, cuiner de Cal Ticus de Sant Sadurní, és un defensor de la cuina tradicional i dels productes de proximitat amb nom i cognom del qual en pot saber l'origen. I és consumidor del mercat que es fa al poble els dijous i els dissabtes. Prepara un biquini d'ànec mut del Penedès.

  • Els talons de la Pepita, la llegumaire del mercat de Mollet
    Veure vídeo

    Els talons de la Pepita, la llegumaire del mercat de Mollet

    La Pepita , la llegumaire del mercat de Mollet, es vesteix i s'arregla cada dia sense que li falti detall. Podria estar més que jubilada, però no en té cap pensament.

    La Pepita , la llegumaire del mercat de Mollet, es vesteix i s'arregla cada dia sense que li falti detall. Podria estar més que jubilada, però no en té cap pensament.

  • El secret de la coca de Prat
    Veure vídeo

    El secret de la coca de Prat

    Sabeu quin és el secret d'una de les coques de forner més bones que es fan a Catalunya? El X del forn Prat ens n'explica el secret.

    Sabeu quin és el secret d'una de les coques de forner més bones que es fan a Catalunya? El X del forn Prat ens n'explica el secret.

  • El Pere: del camp a la Boqueria
    Veure vídeo

    El Pere: del camp a la Boqueria

    Coneixem el mercat de la Rambla de Barcelona de la mà del Pere, un pagès que recorre cada dia el camí entre els camps del Parc Agrari del Baix Llobregat i la Boqueria per vendre-hi les seves verdures i hortalisses. Els de cal Neguit fan aquest camí des del 1877, ja que hi tenen parada fixa des d'aleshores.

    Coneixem el mercat de la Rambla de Barcelona de la mà del Pere, un pagès que recorre cada dia el camí entre els camps del Parc Agrari del Baix Llobregat i la Boqueria per vendre-hi les seves verdures i hortalisses. Els de cal Neguit fan aquest camí des del 1877, ja que hi tenen parada fixa des d'aleshores.

  • Arnau, cuina de mercat a la Boqueria amb tocs asiàtics i mediterranis
    Veure vídeo

    Arnau, cuina de mercat a la Boqueria amb tocs asiàtics i mediterranis

    Veiem quin plat fa l'Arnau, del Direkte Boqueria, que, amb una cuina molt personal i un restaurant molt petit, ha aconseguit superar amb èxit la falta de visitants estrangers del mercat.

    Veiem quin plat fa l'Arnau, del Direkte Boqueria, que, amb una cuina molt personal i un restaurant molt petit, ha aconseguit superar amb èxit la falta de visitants estrangers del mercat.

  • Alexandra: orgullosa del mercat de Badia
    Veure vídeo

    Alexandra: orgullosa del mercat de Badia

    Al mercat de Badia del Vallès coneixem la història de l'Alexandra, una romanesa establerta des de fa 17 anys a la població vallesana que és tot un exemple de superació personal.

    Al mercat de Badia del Vallès coneixem la història de l'Alexandra, una romanesa establerta des de fa 17 anys a la població vallesana que és tot un exemple de superació personal.

  • Francisca Gabaldà, una gran dona que ven menuts a la Boqueria
    Veure vídeo

    Francisca Gabaldà, una gran dona que ven menuts a la Boqueria

    A La Boqueria coneixem la Francesca i la seva filla Rosa, de Menuts Rosa, un exemple d'emprenedoria i resiliència.

    A La Boqueria coneixem la Francesca i la seva filla Rosa, de Menuts Rosa, un exemple d'emprenedoria i resiliència.

Anar al contingut