Anar a la navegació principal

Reportatges

reportatges

Emprenedors sexagenaris, una escola on s'aprèn amb els peus, caçadors de mosquits... Posem els millors ingredients a la nostra coctelera digital, d'on en surten els reportatges tecnològics més sorprenents. Als ascensors ja no us faltarà mai un gran tema de conversa.

Empreses

empreses

Nosaltres en diem "start-ups" perquè estem a l'última. Visitem els emprenedors digitals amb les millors idees, els "top" dels "top" dels idealistes que volen canviar la forma amb la qual ens relacionem amb la tecnologia.

Aplicacions

aplicacions

Us descobrim les apps més útils per convertir els vostres dispositius en màquines poderoses i, de passada, a vosaltres en gairebé superherois de l'era digital.

Perfil digital

perfil-digital

Actrius, músics, cuiners, còmics i artistes s'enfronten cada setmana a un test exigent (no tant) sobre les seves fílies i fòbies tecnològiques. De moment, no hem hagut de suspendre ningú.

Test

test

Posem a prova les últimes novetats del mercat. "Gadgets" increïbles, ginys d'última generació i aparells tecnològics que et poden fer la vida més fàcil. I hem arribat a una conclusió: des de la invenció de la roda, hem avançat bastant.

Extres

extres

Per als del paladar exigent, per als que no en tenen prou. Tot allò que no es veu durant l'emissió del programa: ampliació de reportatges, entrevistes íntegres, demos i altres continguts, en exclusiva, per internet.

Cerca vídeos del programa