El Powerglove de Nintendo, un fracàs en tota regla
Vídeos divertits de tota mena

Els vídeos més "WTF" del "Generació digital"

"WTF" és aquella expressió tan habitual a internet i que nosaltres, representants de la correcció i la pulcritud, traduirem com "Alça Manela, Quin Disbarat" (AMQD).

Admetem que la nostra traducció lliure perd respecte a l'original. Però el que no té pèrdua és aquest recull de gadgets per a gossos. Perquè tenir una mascota pot ser més fàcil gràcies a diversos ginys, sobretot, en el moment de recollir les temudes tifes!

 

Hi ha gadgets pràcticament per a tot. Alguns són innecessaris i altres, directament, un fracàs. En aquest rànquing us mostrem cinc dispositius que podrien haver revolucionat el món dels videojocs, però no ho van fer. Tot el contrari.

 

 

Gràcies a YouTube podem veure imatges d'arreu del món. Videoclips, vídeos amateurs, concerts, receptes de cuina… i ara també anuncis de televisions locals molt però que molt bojos. Els autors dels vídeos hi posen més voluntat que talent i, esclar, els resultats són esperpèntics. Prepareu-vos per a uns bons "WTF" o "AMQD".

 

 

Una altra "raça" a internet són els que es dediquen, per pur divertiment, a trinxar telèfons. No cal que vosaltres també ho feu, que ens fareu plorar. Ja hi ha desenes de persones que ho fan i ho pengen a YouTube. I no, no calen més torturadors de dispositius.


Anar al contingut