Sistema d'entrenament per a ciclistes Bkool
Bicicletes i rellotges

Com entrenar-se per a una marató i no morir en l'intent

Ha plogut molt des que Filípides va haver de recórrer els 42 km que separaven Marató i Atenes. Ell va palmar-la, probablement, perquè no s'havia entrenat amb els ginys tecnològics que us presentem a continuació.

La bicicleta és una eina ideal. I si no volem sortir de casa, perquè plou o fa fred, tenim l'opció de fer servir el Bkool, un dispositiu que permet transformar la nostra bici en una d'estàtica i que es connecta al nostre ordinador.

 

 

Però, ep, no us perdéssiu els dies assolellats. Per a les jornades esplèndides, molt millor sortir de casa, oi? Les bicis elèctriques són cada cop més habituals. Però què hem de saber si en volem comprar una? En aquest reportatge us donem consells per triar.

 

 

Un cop haguem completat, sobre rodes, la primera fase de posar-la a punt, podem calçar-nos les sabatilles de córrer i posar-nos al canell el Garmin Fènix 3, un dels rellotges per a "runners" més complets del mercat.


I per als que no sigueu gens amants del cansament, però, tot i així, us agradi córrer, res millor que la velocitat d'un Scalextric WOS. Sí, ja sabem que no té res a veure amb els anteriors, però bé havíem de donar opcions per als més mandrosos, oi?
Anar al contingut