Una escena de "Flors trencades"
Una escena de "Flors trencades"
Divendres, a les 22.30, a TV3

"Flors trencades", el viatge definitiu

Per la vida de Don Johnson han passat moltes dones. Li arriba la carta d'una amant anònima on diu que és pare d'un adolescent.

Don Johnson, un solter convençut, es resigna a tornar-se a quedar sol, després que la seva última nòvia, la Sherry, l'hagi abandonat. Rep una misteriosa carta de color rosa d'una antiga nòvia que no revela el seu nom, on li diu que té un fill de 19 anys que ha marxat de viatge i que sospita que buscarà el seu pare. En un començament, Don no dóna gaire credibilitat ni importància a la notícia, però animat pel seu amic i veí, Winston, a qui li agrada fer de detectiu amateur, sortirà de viatge a retrobar les seves antigues nòvies per mirar de saber qui és la mare del seu fill.

Original i extravagant revisió del mite de Don Joan que va guanyar el Gran Premi del Jurat a Canes. Per a amants de les comèdies de guerra de sexes. Un viatge sentimental sense falses nostàlgies i sense pietat cap els personatges, una implacable disecció de la societat nord-americana dels últims 20 anys.

FITXA TÈCNICA    

Direcció i guió: Jim Jarmusch
Durada: 105 minuts
Producció: Focus Features
País de producció: Estats Units
Any de producció: 2005
Idioma versió original: Anglès
Gènere: Comèdia dramàtica
Música: Mulatu Astatke
Fotografia: Frederick Elmes
Repartiment: Bill Murray, Jeffrey Wright, Frances Conroy, Julie Delpy, Jessica Lange, Sharon Stone, Tilda Swinton, Chloë Sevigny, Alexis Dziena

Anar al contingut