Tràiler en català d'"El rei borni"

Només al web de TV3

TV3 té en exclusiva les primeres imatges en català d"El rei borni", tràiler de la pel·lícula de Marc Crehuet que podeu veure en aquesta pàgina.
 
Què passaria si es trobessin en un sopar un antiavalots i un manifestant a qui el primer ha deixat borni amb una pilota de goma? El conflicte dels impactes de pilotes de goma disparats pels antiavalots, de gran actualitat, centra la trama d'aquesta pel·lícula.  "El rei borni" és l'adaptació cinematogràfica de l'exitosa obra teatral escrita i dirigida per Marc Crehuet i protagonitzada pels mateixos actors: Alain Hernández, Miki Esparbé, Betsy Túrnez, Ruth Llopis i Xesc Cabot.

És una comèdia àcida sobre la fragilitat de les conviccions, la naturalesa dels rols socials i la recerca de la veritat. Marc Crehuet comenta que "en temps de crisi i de grans estafes, la frustració i el descontentament són sentiments generalitzats entre la població. En la incertesa de la vida intentem trobar respostes i donar sentit a les coses, anem a cegues en un món caòtic, l'orde profund del qual se'ns escapa... i només un borni, en aquesta terra de cecs, pot veure-hi una mica més clar i convertir-se en el rei." El resultat és una comèdia negra amb una certa dosi de drama que pretén posar en evidència la perplexitat davant d'una realitat social complexa i sovint incoherent. La pel·lícula s'estrenarà el 20 de maig.
 
La 19a edició del Festival de Màlaga Cine Español, l'ha inclòs en la seva Secció Oficial. És una producció de Moiré Films, Lastor Media i El Terrat en coproducció amb Televisió de Catalunya i la participació de l'ICEC.
 
Sinopsi:
"El rei borni" comença amb un sopar de retrobament de dues amigues que no es veien des del col·legi. La Lídia (Betsy Túrnez) està a l'atur i viu en un barri extrem amb David (Alain Hernández), un porter de discoteca reconvertit en policia antiavalots. La Lídia admira profundament la Sandra (Ruth Llopis), una "hipster" a cavall entre l'onirisme i la rebel·lia, perquè se'n va anar del barri i sembla haver-se "realitzat". El seu company, Nacho (Miki Esparbé) és un "documentalista social" que viu dels diners paterns i que té una seriosa depressió. Un petit detall enterboleix el retrobament: el David resulta ser qui va deixar borni el Nacho amb una bala de goma en una manifestació. Quan aquest fet surt a la llum durant el sopar, el Nacho i la Sandra, molt afectats, decideixen abandonar la casa dels seus "amics", però els quatre han quedat ja profundament i irreversiblement marcats per la revelació.
 
Fitxa tècnica i artística:
 
Direcció i guió: Marc Crehuet
Producció executiva: Alejandra Guimerà, Anna Vilella, Tono Folguera, Sergi Moreno, Santiago Aragonès, Ruben Mayoral i Xen Subirats
Producció delegada: Cruz Rodríguez
Intèrprets: Alain Hernández, Miki Esparbé, Betsy Túnez, Ruth Llopis i Xesc Cabot
Direcció de fotografia: Xavi Giménez
 
 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut