"Sonata per a violoncel" un nou projecte amb col·laboració de Televisió de Catalunya

L'"opera prima" d'Anna Bofarull"Sonata per a violoncel" està a muntatge

L'Anna Bofarull ens obre les portes de la sala de muntatge de la seva primera pel·lícula "Sonata per a violoncel". El film planteja la lluita constant de la protagonista, una reconeguda violoncel·lista, entre seguir a dalt de tot de la carrera professional i el dolor que pateix per culpa de la fibromiàlgia. 

El fet que la protagonista del llargmetratge tingui aquesta malaltia no ha estat una casualitat.  Com explica la directora: " La meva mare pateix fibromiàlgia i sempre he tingut al cap parlar d'aquest tema, de veure com una persona amb necessitats artístiques importants es veu limitada quan el cos no li respon". El llargmetratge protagonitzat per Montse German, Juanjo Puigcorbé, Jan Cornet i Anna Salas s'ha rodat principalment a les comarques de Tarragona i també a Lleida, Barcelona, als Pirineus i Berlín.  S'espera que es pugui estrenar als cinemes pels voltants de l'octubre.
 
És una producció de KaBoGa amb la col·laboració de Televisió de Catalunya.
 
 Sinopsi:
 La Júlia, una dona atractiva, elegant i culta, està disposada a gaudir de la vida a la seva manera, entregada en cos i ànima a la música. Reconeguda violoncel·lista de trajectòria internacional, un fet inesperat l'obligarà a replantejar la seva vida a llarg termini. Després d'anys d'esporàdics dolors en diferents parts del cos, la Júlia rep definitivament un diagnòstic: fibromiàlgia.
 

Fitxa tècnica i artística:
 
Direcció: Anna Bofarull
Guió: Anna Bofarull
Producció executiva: Marian Matachana i Heiko Kraft
Producció delegada TVC: Elisa Plaza
Intèrprets: Montse German, Juanjo Puigcorbé, Jan Cornet i Anna Salas, entre d'altres
Música: Gerard Pastor
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut