S'estrena "Secuestro"

L'últim llargmetratge de Rodar y Rodar, amb la col·laboració de Televisió de Catalunya

Mar Targarona torna a la gran pantalla amb el llargmetratge "Secuestro", una pel·lícula d'intriga protagonitzada per Blanca Portillo que gira entorn del segrest d'un nen. La cinta s'estrena divendres 19 d'agost als cinemes.

Oriol Paulo és el guionista que ha posat fil a l'agulla a aquest nou thriller rodat en diferents localitzacions de Barcelona i Osona. L'autor dels guions de "Los ojos de Julia" i "El cuerpo" dóna vida als personatges interpretats per Antonio Dechent, Andrés Herrera, Vicente Romero, José Coronado, Marc Domènech, Macarena Gómez i Nausicaa Bonnin, entre altres. Mar Targarona es va decantar per aquest guió perquè "no és un film de trets i seqüències trepidants, sinó que és un relat ple de girs inesperats amb una recargolada investigació policial... i també trenca amb el clixé de bons i dolents posant sobre la taula conflictes morals i ètics. En aquest film no hi ha bons ni dolents. Tothom té una raó legítima per actuar de la manera que ho fa". Però aquests no són els únics aspectes que van fer que la directora assumís el projecte. Targarona afegeix que "'Secuestro" també parla sobre el poder de l'amor maternal, una força gairebé sobrenatural que porta una mare a fer coses que mai s'hauria imaginat". És una producció de Rodar y Rodar Cine, amb la participació de RTVE, Cosmopolitan TV, Televisió de Catalunya i Movistar+.

Sinopsi

Patricia de Lucas (Blanca Portillo), una prestigiosa advocada, veu com la seva vida es transforma en un malson quan el seu fill Víctor (Marc Domènech) desapareix misteriosament de l'escola sense deixar cap rastre. Hores més tard, el nen reapareix amb diversos cops al cos i molt suat. El nen (d'uns 12 anys) confessa que un home l'ha segrestat, però que ha aconseguit escapar-se. La policia es mobilitza i després d'una roda d'identificació el nen identifica el responsable dels fets. Però una pista porta a l'altra i el que sembla un senzill cas de segrest s'embolica fins al punt que a la policia se li escapa el cas de les mans, amb conseqüències imprevisibles…

 

Fitxa tècnica i artística

Direcció: Mar Targarona
Guió: Oriol Paulo
Producció executiva: Mar targarona i Joaquón Padró
Intèrprets: Blanca Portillo, Antonio Dechent, Andrés Herrera, Vicente Romero, José Coronado, Marc Domènech, Macarena Gómez, Nausicaa Bonnin, Daniel El Rojo, Paco Manzanedo, Raquel Pérez, Miguel Ángel Jenner, Ramon Fontserè, Lluïsa Castell i Mercè Montalà, amb la col·laboració especial de Josep Maria Pou, entre altres.
Direcció de fotografia: Sergi Bartrolí
Música: Mar Vaíllo

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut