"Secuestro" estrena tràiler

La nova pel·lícula de l'actriu i directora Mar Targarona

"Secuestro", el llargmetratge dirigit per Mar Targarona amb guió d'Oriol Paulo, estrena tràiler. La producció protagonitzada per Blanca Portillo gira entorn del segrest d'un nen. Antonio Dechent, Andrés Herrera, Vicente Romero, José Coronado, Marc Domènech, Macarena Gómez i Nausicaa Bonnín acaben de completar el càsting d'aquest nou llargmetratge de suspens del qual ara us podem ensenyar unes imatges.
 
El rodatge, que va durar vuit setmanes, va ser en localitzacions de Barcelona i Osona l'any 2015. Mar Targarona es va decantar per aquest guió perquè "no és un film de trets i seqüències trepidants, sinó que és un relat ple de girs inesperats amb una recargolada investigació policial... i també trenca amb el clixé de bons i dolents i posa sobre la taula conflictes morals i ètics. Targarona afegeix que "'Secuestro' a més parla sobre el poder de l'amor maternal, una força gairebé sobrenatural que porta una mare a fer coses que no s'hauria imaginat mai". És una producció de Rodar y Rodar Cine, responsable de grans èxits com L'orfenat, Els ulls de la Júlia i El cuerpo, amb la participació de RTVE, Cosmopolitan TV, Televisió de Catalunya i Movistar+. La distribució corre a càrrec de Sony Pictures Releasing d'Espanya.
 
Sinopsi:
Patricia de Lucas (Blanca Portillo), una prestigiosa advocada, veu com la seva vida es transforma en un malson quan el seu fill Víctor (Marc Domènech) desapareix misteriosament de l'escola sense deixar cap rastre. Hores més tard, el nen reapareix amb diversos cops al cos i molt suat. El nen (d'uns 12 anys) confessa que un home l'ha segrestat, però que ha aconseguit escapar-se. La policia es mobilitza i, després d'una roda de reconeixement, el nen identifica el responsable dels fets. Però, per desgràcia, amb les proves no n'hi ha prou i el presumpte segrestador queda en llibertat. És llavors quan la Patricia, espantada pel que pot passar al seu fill, decideix fer el que no ha fer mai: prendre's la justícia pel seu compte. Però la situació se li escapa de les mans i les conseqüències dels seus actes seran imprevisibles.
 
 
Fitxa tècnica i artística:
 
Direcció: Mar Targarona
Guió: Oriol Paulo
Producció executiva: Mar Targarona i Joaquín Padró
Intèrprets: Blanca Portillo, Antonio Dechent, Andrés Herrera, Vicente Romero, José Coronado, Marc Domènech, Macarena Gómez, Nausicaa Bonnín, Daniel El Rojo, Paco Manzanedo, Raquel Pérez, Miguel Ángel Jenner, Ramon Fontserè, Lluïsa Castell i Mercè Montalà, amb la col·laboració especial de Josep Maria Pou, entre d'altres.
Direcció de fotografia: Sergi Bartrolí
Música: Marc Vaillo
 
 
 
 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut