"No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas"

La nova comèdia de Maria Ripoll

El divendres 17 de juny s'acaba el rodatge de la nova comèdia dirigida per Maria Ripoll i protagonitzada per Verónica Echegui i Álex García "No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas". La pel·lícula és una adaptació del "best-seller" homònim de Laura Norton publicat l'any 2014, una història romàntica plena de situacions caòtiques on sembla que res pot anar pitjor... i, en canvi, les coses es compliquen fins a extrems insospitables. L'adaptació ha anat a càrrec de Carlos Montero i Breixo Corral, guionista d'"Anacleto, agent secret" i "Tres bodas de más".
 
La Sara és una jove planificadora i a qui li agrada que tot li surti bé. Reobre una botiga de la seva àvia i decideix establir-se com a "plomista", fent tocats i complements amb plomes exòtiques. La seva parella viu a des de fa un any a París i torna ara per donar-li una notícia. Però una setmana abans que arribi, la vida de la Sara té un daltabaix, i sumeix el seu pis en un caos profund: els seus pares se separen i el pare decideix anar a viure a casa de la Sara... i, per si no n'hi hagués prou, la seva germana petita anuncia que es casa amb l'Aarón, un cantant famós que resulta ser l'amor d'institut de la Sara. El rodatge ha durat set setmanes, que s'han repartit entre Madrid i Hong Kong. Completen el repartiment David Verdaguer ("10.000 km"), la model Alba Galocha, Cecilia Freire ("Velvet"), Elvira Mínguez ("El desconocido") i Jordi Sánchez ("Ahora o nunca).
 
"No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas" és el setè llargmetratge de Maria Ripoll, que l'any passat va triomfar amb la comèdia "Ahora o nunca", protagonitzada per Dani Rovira i María Valverde. L'estrena està prevista per a l'11 de novembre del 2016. És una producció de Zeta Cinema i Sony Pictures España, amb la participació de Televisió de Catalunya, TVE,  Movistar+, AXN España i Vodafone i amb la col·laboració de l'ICAA i l'ICEC.
 
 
Fitxa tècnica i artística:
 
Direcció: Maria Ripoll
Guió – adaptació: Carlos Montero i Breixo Corral
Producció executiva: Francisco Ramos
Intèrprets: Verónica Echegui, Álex García, David Verdaguer, Alba Galocha, Cecilia Freire, Elvira Mínguez i Jordi Sánchez, entre d'altres.
Direcció de fotografia: Pau Castejón Úbeda
 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut