Les pel·lícules del Festival de Cinema d'Autor de Barcelona 2016

La programació del festival inclou cinc propostes amb participació de TVC

La 6a edició del D'A, Festival Internacional de Cinema d'Autor de Barcelona, que presenta el millor cinema internacional contemporani inèdit en les nostres pantalles, ha anunciat la seva programació. La llista inclou cinc produccions catalanes amb participació de TVC.
 
"El perdut", "Oleg y las rares artes" i "Dead Slow ahead" han estat seleccionades a la secció competitiva del festival Talents, que acull directors amb un màxim de tres llargmetratges en la seva filmografia.
 
"El perdut", de Christopher Farnarier, tracta d' un home (Adrià Miserachs) que desapareix de casa seva sense cap motiu i es perd al bosc. El llargmetratge segueix al llarg d'un any la vida d'aquest home que sent la necessitat de viure com un animal al bosc, sense cap contacte amb els humans, per recuperar de mica en mica la necessitat de retrobar-se amb la seva família. És una producció de DDM Visual, Les films du présent i Pantalla Partida amb la col·laboració de TVC. 

El documental d'Andrés Duque "Oleg y las raras artes" narra la vida d'Oleg Nikolaevitx Karavaitxuk, que als 89 anys continua sent una figura controvertida i enigmàtica per a la cultura russa. És una producció d'Intropía Media, Estudi Playtime i Lluís Miñarro amb la col·laboració de TVC.

Finalment, la producció de Nanouk Films, El Viaje Films i Bocalupo Films en coproducció amb TVC "Dead Slow Head", de Mauro Herce, és el retrat d'un viatge revelador i hipnòtic a bord del vaixell de càrrega "Fair Lady".  El vaixell es converteix en un escenari fantasmal que el director recorre durant els 2 mesos que va durar el rodatge.

"Callback" es podrà veure a la secció Transicions. Aquesta secció recull algunes de les pel·lícules més sorprenents de l'any que han despertat l'interès de la crítica i de la cinefília d'on s'han projectat. L'última pel·lícula de Carles Torras ens introdueix a la vida d'en Larry, un immigrant d'origen hispà que ha viscut als EUA amb una identitat falsa durant cinc anys. En Larry s'avergonyeix de la seva condició d'immigrant i prova d'aparentar ser un americà més, però ningú coneix la seva vertadera identitat ni la seva condició psicòpata fins que, un dia, Alexandra arriba a casa seva... i les coses es tornen lletges. És una producció de Zabriskie Films amb la col·laboració de TVC.
 
L'última pel·lícula amb participació de TVC al D'A és "La propera pell", pel·lícula que clausurarà el festival. El llargmetratge d'Isaki Lacuesta i Isa Campo comença en un poble a la frontera del Pirineu català, quan una dona (Emma Suárez), el fill de la qual ha desaparegut fa deu anys, rep una trucada. Podria ser que el seu fill Leo (Àlex Monner), ara ja adolescent, sigui en un centre de menors a França. És una producció de Bord Cadre Films, Corte y Confección de Películas, Sentido Films i La Termita Films, amb la col·laboració de TVC amb el suport de l'ICEC i de l'ACC. La 6a edició del festival es farà del 21 d'abril a l'1 de maig a la capital catalana.
 
web del D'A: http://www.cinemadautor.cat/
 
 
 
 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut