La quarta edició del Copenhagen Catalan film Festival obre portes

La nova edició del Catalan Film Festival a Copenhagen proposa cinc produccions amb Televisió de Catalunya

El Copenhagen Catalan Film Festival (CCFF) ha presentat el programa de la seva quarta edició i ha seleccionat un total de 5 produccions catalanes de gèneres molt diversos:
 
"Rastres de Sàndal", de Maria Ripoll, està basada en la novel·la homònima d'Asha Miró i d'Anna Soler-Pont, publicada per l'editorial Planeta l'any 2007 i protagonitzada per Nandita Das i Aina Clotet, i narra una emotiva història d'amor fraternal i d'esperança entre dues ciutats: Bombai, Barcelona i les seves cultures. El guió de la pel·lícula és d'Anna Soler-Pont, que també s'encarrega de la producció. És una producció de Pontas Film, amb la col·laboració de TVC i TVE.

"10.000 km", La multipremiada pel·lícula dirigida per Carlos Marques-Marcet plantejava el problema de la relació a distància. El director utilitza aquesta història d'amor per parlar de la manera com la tecnologia condiciona les relacions personals i redefineix el concepte de distància en l'actualitat. 10.000 quilòmetres és la distància que hi ha entre Los Angeles i Barcelona. És una producció de Lastor Media en coproducció amb La Panda i la participació de Televisió de Catalunya, TVE, ICEC, Media i Ymagis.
 
"Tots volem el millor per a ella" parla de Geni, una dona que un any després de tenir un terrible accident de trànsit, està en condicions de reprendre la seva vida. El cert és que, malgrat el seu esforç, la Geni se sent incapaç de complaure tothom. El desconcert que li produeix aquesta evidència dóna pas a un comportament cada vegada més erràtic i a una única idea que comença a créixer dins seu: fugir. La pel·lícula de Mar Coll és una coproducció d'Escándalo Films i Televisió de Catalunya amb la col·laboració de Televisió Espanyola i l'Institut Català de les Empreses Culturals, i amb la participació de l'Instituto de la Cinematografía y de las Artes Audiovisuales.
 
"Eva" ens presenta un futur pròxim en què els éssers humans conviuen amb éssers mecànics. Som el 2041. L'Àlex, un reputat enginyer cibernètic, torna a Santa Irene amb un encàrrec de la Facultat de Robòtica: crear un nen robot.  La rutina de l'Àlex es veurà alterada de forma casual i inesperada per l'Eva, la increïble filla de la Lana i en David, una nena magnètica amb qui des del primer moment estableix una relació de complicitat. Dirigida per Kike Maíllo, és una coproducció d'Escándalo Films i Ran Entertainment, en coproducció amb Televisió de Catalunya i l'Instituto Buñuel – Iberautor, amb la participació de TVE, Canal+ Espanya, Canal+ França, i la col·laboració de l'ICEC i l'ICAA. És una de les produccions del conveni de col·laboració firmat entre TVC i l'ICEC per al foment i el suport de la coproducció audiovisual catalana.

"Salvador Puig Antich", de Manuel Huerga és una producció de Mediapro, Televisió de Catalunya i Future Films (Gran Bretanya). El documetnal narra la crònica dels esdeveniments que van fer que condemnessin a mort i executessin el jove Salvador Puig Antich -anarquista, membre del MIL i acusat de la mort d'un policia.
Anar al contingut