"La propera pell", al Karlovy Vary

Secció oficial del festival

L'última pel·lícula d'Isaki Lacuesta i Isa Campo "La propera pell" competirà en la secció oficial del Festival Internacional de Cinema de Karlovy Vary que se celebrarà de l'1 al 9 de juliol en aquesta ciutat txeca. Dotze títols es disputaran el globus de cristall que s'atorga al plat fort de la competició d'un dels festivals més antics i de més prestigi del món.
 
"La propera pell" és la primera pel·lícula d'Isaki Lacuesta codirigida amb Isa Campo i ha estat rodada en català, castellà i francès. El llargmetratge comença en un poble a la frontera del Pirineu català, quan una dona (Emma Suárez), el fill de la qual ha desaparegut fa deu anys, rep una trucada. Podria ser que el seu fill Leo (Àlex Monner), ara ja adolescent, sigui en un centre de menors a França. En Leo torna a casa després que tothom el donés per mort i s'incorpora a la família envoltat del misteri de la seva desaparició. De mica en mica, la seva mare es pregunta si aquell noi és realment el seu fill. La pel·lícula barreja dos mons, el dels adolescents i el de la família, i, segons ens explica el director, "juga amb l'ambigüitat, ja que no acabem de saber mai si l'amnèsia que té en Leo és una simulació, una interpretació o una realitat". És una producció de Bord Cadre Films, Corte y Confección de pel·lícules, Sentido Films i La Termita Films, amb la col·laboració de Televisió de Catalunya amb el suport de l'ICEC i de l'ACC.
 
La pel·lícula va participar en el Festival de Màlaga d'enguany, on va aconseguir 6 premis: Bisnaga de Plata premi especial del jurat, Bisnaga de Plata a la millor direcció (Isaki Lacuesta i Isa Campo), Bisnaga de Plata Hotel AC Málaga Palacio a la millor actriu (Emma Suárez), Bisnaga de Plata al millor muntatge (Domi Parra), Bisnaga de Plata premi especial del jurat de la crítica i premi jurat jove a la millor pel·lícula de la secció oficial. A més ha estat la pel·lícula escollida per clausurar el Festival Internacional de Cinema d'Autor de Barcelona d'aquest any.
 
Fitxa tècnica i artística:
 
Direcció i guió: Isaki Lacuesta i Isa Campo
Producció executiva: Oriol Maymó, Rafael Portela, Isaki Lacuesta i Dan Wechsler
Intèrprets:  Àlex Monner, Igor Szpakowski, Sergi López, Emma Suárez, Bruno Todeschini, Greta Fernández i Mikel Iglesias, entre d'altres
Direcció de fotografia: Diego Dussuel
Música: Gerard Gil
 
 
 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut