"Ismael", estrena a TV3

El llargmetratge de Marcelo Piñeyro "Ismael" es va estrenar a TV3 dijous 17 de setembre després del Polònia.

Dijous 17 de setembre a les 22.40, Piñeyro ens va proposar una pel·lícula coral amb un repartiment molt atractiu  (Belén Rueda, Mario Casas, Sergi López, Juan Diego Botto...) en què el director es deixa dur per la tendresa i ens parla de sentiments i emocions. El director argentí trenca així amb el que havia fet en els seus dos últims llargmetratges, on s'havia mostrat molt més impacable i on posava al descobert la part més fosca dels protagonistes.
 
La història tracta de la recerca de la felicitat en l'ambient familiar, que no deixa de ser un conflicte familiar universal però que en el llargmetratge es tracta amb una forta identitat catalana pel lloc i el tipus de conflicte que genera. El llargmetratge s'ha rodat a Barcelona , Palamós, Sitges, Lloret de Mar i Madrid. "Ismael", una producció de Zeta Cinema i Antena 3 Films amb la participació de Televisió de Catalunya i Canal+.
 
Sinopsi:
L'argument de la pel·lícula gira entorn de Nora (Belén Rueda), una dona de 50 anys que viu a Barcelona. Un bon dia, un noi de 8 anys, Ismael, pica a la porta de casa seva dient que ha vingut a conèixer el seu pare biològic, en Fèlix (Mario Casas), fill de la Nora. Àvia i nét aniran a buscar en Fèlix, que viu a la Costa Brava i serà allà on es retrobaran, juntament amb la seva mare – que des de Madrid l'ha vingut a buscar amb la seva nova parella (Juan Diego Botto). Tots coincidiran a l'hotel d'en Jordi (Sergi López), un amic íntim d'en Fèlix. Aquest retrobament familiar remourà sentiments volgudament aparcats i crearà un conflicte emocional a cada membre de la família, que provarà de reajustar de la millor manera possible, adaptant-se a la nova situació en què es troben.     
 
Fitxa tècnica i artística:
 
Direcció: Marcelo Piñeyro
Guió: Marcelo Piñeyro, Marcelo Figueras i Verónica Fernández
Producció executiva: Francisco Ramos
Intèrprets: Belén Rueda, Mario Casas, Sergi López, Juan Diego Botto, Mikel Iglesias, Larson Bryan, Fernando do Amaral i Ella Kweku.
Direcció de fotografia: Xavi Giménez
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut