"ELS NENS SALVATGES" estrena a la gran pantalla

El llargmetratge de Patricia Ferreira "Els nens salvatges" es va estrenar divendres 25 de maig als cinemes.

La pel·lícula ha estat la triomfadora del XV Festival de Cine Español de Màlaga on s'ha endut 4 premis: la Biznaga d'or a la millor pel·lícula (Patricia Ferreira), la Biznaga de plata al millor guió, escrit per la directora i per Virginia Yagüe, el premi a la millor actriu de repartiment (Aina Clotet) i el de millor actor de repartiment per a Àlex Monner (el Lleó de "Polseres Vermelles") ex aequo amb Álvaro Cervantes.

El llargmetratge és una coproducció de Distinto Films, Televisió de Catalunya i Áralan Films, amb la participació de Canal Sur i la Junta d'Andalusia.

Sinopsi:
L'Àlex, el Gabi i l'Oki són tres adolescents que viuen en una gran ciutat. Són uns desconeguts per als seus pares, professors i per a ells mateixos. Què passaria si poguéssim saber què estan pensant i sabéssim què volen fer? El seu aïllament emocional, portat a l'extrem, tindrà conseqüències inesperades que sacsejaran la societat.

Fitxa tècnica:

Direcció: Patricia Ferreira
Guió: Patricia Ferreira i Virginia Yagüe
Producció executiva: Miriam Porté i Gonzalo Bendala
Producció delegada TVC: Cruz Rodríguez
Intèrprets: Àlex Monner, Marina Comas, Albert Baró, Aina Clotet, Emma Vilarasau, Lluís Xavier Villanueva, Marc Rodríguez, Pablo Derqui, Francesc Orella, Clara Segura, Ana Fernández, José Luis García Pérez, Montse Germán, Cati Solivellas i Marisol Membrillo.
Direcció de fotografia: Sergi Gallardo
Música: Pablo Cervantes


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut