"Eloïse" tanca el cicle del Sala 33 amb noms de dona

la sexualitat entre persones del mateix sexe

Aquesta setmana, a "Sala 33" finalitza el cicle amb noms de dona amb el llargmetratge de Jesús Garay, "Eloïse". La pel·lícula, que es va poder veure diumenge 24 d'abril a les 22.36, al 33, és una història d'amor que narra el despertar de la sexualitat entre persones del mateix sexe.

La pel·lícula explica una història d'amor que pugna per triomfar, malgrat les circumstàncies."Demian", el llibre de Herman Hesse, és el punt de partida d'aquesta relació lèsbica, la història d'una dona valenta que lluitarà per donar sortida als seus sentiments, encara que això l'enfronti amb el seu entorn.

Segons explica el director de la pel·lícula Jesús Garay "en un inici, el llibre sembla una coincidència banal, però a mesura que transcorre la història ens adonem que Àsia, igual que Emil Sinclair, protagonista del llibre, deixa la infantesa/adolescència per fer el pas cap a la maduresa. També tots dos coneixeran un personatge, un mestre, que els durà per camins totalment desconeguts que faran que tant Àsia com Emil canviïn la visió de la vida per sempre". "Eloïse" és una coproducció d'Els Quatre Gats Audiovisuals i Televisió de Catalunya.
 
Sinopsi:
 Àsia (Diana Gómez), una noia de 18 anys, és a l'hospital en estat de coma. La seva mare i el seu xicot, Nathaniel, la cuiden. De mica en mica anirem veient els esdeveniments que van dur Àsia fins a l'hospital, les relacions amb la seva mare, les seves amigues i el seu xicot, i sobretot amb Eloïse (Ariadna Cabrol), una enigmàtica noia que la introduirà en un món de noves sensacions. Amb ella, Àsia reviurà un dolorós episodi del seu passat, que la seva mare no vol que surti a la llum. Finalment, i enfrontant-se a tots, Àsia lluitarà per ser feliç en la seva relació amb Eloïse.
 
 Fitxa tècnica i artística:
 
Direcció: Jesús Garay
Guió: Cristina Moncunill
Producció executiva: J.A. Pérez Giner
Producció delegada: Elisa Plaza
Intèrprets: Diana Gómez, Ariadna Cabrol, Laura Conejero, Núria Hosta, Eduard Farelo, Bernat Saumell, Carolina Montoya i Miranda Makaroff, entre d'altres.
Direcció de fotografia: Carles Gusi
Música: Carles Casas
 
 
Anar al contingut