El Festival Zoom dedica les ZoomClass a produccions de TVC

L'onzena edició del Zoom, Festival Europeu de Cinema per a Televisió que tindrà lloc a Igualada del 27 de novembre a l'1 de desembre ja té a punt una de les seccions paral·leles amb més èxit: les ZoomClass.

Es tracta d'unes classes magistrals relacionades sempre amb el món audiovisual que acull més de 120 estudiants d'Igualada. L'objectiu és acostar els joves a les diferents cares i perfils del sector audiovisual, des d'un punt de vista professional. En aquesta edició 2013, el Festival Zoom té preparades dues ZoomClass:
 
Zoom Class "Invizimals", sèrie basada en un videojoc d'èxit.

En Toni Garcia, productor de l'estudi creatiu Screen21, i l'Oriol Sala-Patau, productor delegat, de TVC  parlaran de la producció i desenvolupament d'"Invizimals", una nova sèrie dirigida al públic infantil basada en el popular videojoc del mateix nom produït per Sony Computer Entertainment i creat per l'estudi espanyol Novarama. 

Zoom Class "Descalç sobre la terra vermella", una coproducció catalanobrasilera
 
Francesc Escribano, de la productora Minoria Absoluta, i Oriol Ferrer, director de la minisèrie, vindran al Zoom per explicar la gestació i desenvolupament d'aquesta ambiciosa producció, basada en el llibre que el mateix Francesc Escribano va escriure sobre la vida del bisbe Pere Casaldàliga.
 
 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut