'DEL VENT AL BLAU', nominat al FIPA

El documental 'Del vent al blau' competirà en la secció oficial de "Documentals Creatius" del Festival Internacional de Produccions Audiovisuals (FIPA).

'Del vent al blau' és el diari d'un viatger-cineasta que vaga en solitari pel Perú, l'Equador i Bolívia. De composició assagística, el film gira entorn de dos eixos: l'home i la naturalesa, i la relació entre tots dos. Es tracta d'una reflexió crítica sobre dos aspectes: el distanciament cada vegada més acusat entre l'home i la naturalesa i les conseqüències negatives que deriven de l'actual model de desenvolupament, altament insostenible i insolidari. "Del vent al blau" és un film intimista i reflexiu; un poema a la naturalesa i a la vida desproveïda d'artificialitat, alhora que un retrat sobre la humanitat exclosa i abandonada als marges.

Es tracta del 7è treball del director Pere Herms, que ha estat en nombroses ocasions a l'Àfrica i a Sud-Amèrica implicat en projectes de documental social i etnogràfic. El documental, nominat també al Festival MiradasDoc 2011 de Tenerife, va ser estrenat recentment a TVC al programa 'El documental'.

El Festival, que tindrà lloc a Biarritz del 23 al 29 de gener del 2012, projectarà els documentals en diverses sales de cinema i també estaran disponibles al "Fipatel", un mercat de l'audiovisual reservat a les compres per part de professionals i periodistes especialitzats.

'Del vent al blau' és una producció d'Abyssinia Films en coproducció amb Televisió de Catalunya, amb la col·laboració de l'Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC) i l'Agencia Española de Cooperación Internacional para el Desarrollo (AECID).

Fitxa tècnica

Direcció, guió, producció, fotografia, muntatge: Pere Herms
Producció executiva TVC: Jordi Ambròs
Producció delegada TVC: Ruth Llòria
Ajudant de producció: Uli Decker
Tècnic de so: Nacho Arantegui
Anar al contingut