Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

"CONCEPCIÓN ARENAL, la visitadora de presons " , la gran triomfadora al Zoom Igualada 2012, s'emetrà a TV3

El film per a televisió "Concepción Arenal, la visitadora de presons", que va aconseguir tres premis durant la dècima edició del festival Zoom Igualada, s'emetrà el 19 de desembre a les 22.30 per TV3.

Blanca Portillo dóna vida a la legalista, escriptora i feminista gallega Concepción Arenal (Ferrol 1820 – Pontevedra 1893) i a la feina que va fer com a visitadora de presons de dones a la Corunya. El rodatge de la pel·lícula per a televisió, dirigida per Laura Mañá, es va fer a diferents localitzacions gallegues i catalanes, com el castell de Montjuïc, a Barcelona, el de San Felipe del Ferrol o el monestir de Santa Catalina d'Ares, entre d'altres.

És una coproducció de Distinto Films, Zenit Televisión, Televisió de Catalunya, TVG, i TVE. El film té el suport de l'ICAA, l'ICEC, l'Instituto de la Mujer i la Xunta de Galícia.


Sinopsi:
Al segle XIX, en un context en què les execucions públiques són encara un fenomen de masses i els presos no tenen cap dret, Concepción Arenal és nomenada visitadora de presons de dones. És a la presó de la Corunya on Arenal comença la seva lluita per millorar les condicions de vida dels presos i posar en marxa la reforma de les institucions penitenciàries.


Fitxa tècnica i artística:

Direcció: Laura Mañá
Guió: Rafa Russo i Laura Mañá
Producció executiva: Miriam Porté i Zaza Ceballos
Producció executiva TVC: Cruz Rodríguez
Intèrprets: Blanca Portillo, Anna Casas, Pere Arquillué, Òscar Rabadan, Mabel Rivera, Fermí Reixach, Xosé Barato.
Direcció de fotografia: Sergi Gallardo
Música: Francesc Gener

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut